Η Τάιρα Μπάνκς απάντησε για τον τελικό του GNTM: «Χάλια αυτό που συνέβη!»

Η Τάιρα Μπάνκς απάντησε για τον τελικό του GNTM: «Χάλια αυτό που συνέβη!» Facebook Twitter
3

Το «φιάσκο» με τον φετινό τελικό του GNTM, που για πρώτη φορά ανέδειξε δυο νικήτριες, εξόργισε τόσο τους φανς του σόου που έφτασαν να παραπονεθούν μέχρι και στην Τάιρα Μπανκς.

Η παρουσιάστρια του αμερικανικού και πρωτότυπου ριάλιτι δέχθηκε πάρα πολλά σχόλια από Έλληνες χρήστες του Twitter, που έσπευσαν να την ενημερώσουν για το αποτέλεσμα του τελικού με φετινές νικήτριες την Άννα Μαρία Ηλιάδου και την Κάτια Ταραμπάνκο. 

Μετά τον σάλο, η Τάιρα Μπανκς δημοσίευσε στον λογαριασμό της ένα πρώτο μήνυμα, όπου ζητούσε εξηγήσεις για τον τελικό. «Ακούω πολλά για το Greece's Next Top Model. Μπορεί κάποιος (φαν ή κάποιος από την παραγωγή) να μου πει τι συνέβη; Δεν έχω έλεγχο στα ριάλιτι Top Model ξένων χωρών αλλά και πάλι εξακολουθεί να με ενδιαφέρει», έγραψε στο Twitter. 

Και οι Έλληνες αποφάσισαν να της δώσουν πληροφορίες, με άλλους να απαντούν σοβαρά και πολλούς απλώς να συνεχίζουν το τρολάρισμα.

Αφού έλαβε εκατοντάδες απαντήσεις, η Τάιρα Μπανκς φαίνεται πως έβγαλε τελικά άκρη τι τελικά συνέβη στον τελικό και επέστρεψε με δεύτερη ανάρτηση, όπου σχολιάζει το αποτέλεσμα, στέλνοντας ένα μήνυμα στους τηλεθεατές, την παραγωγή και τις δυο νικήτριες. 

«Διαβάζω σχόλια και πλέον έχω μια γενική εικόνα.Προς τους φανς: Ξέρω πως είναι χάλια όταν επενδύεις σε ένα πρόγραμμα και μετά γίνεται αυτό. Προς τους παραγωγούς: Ξέρω ότι θα λάβετε υπόψιν σας τα σχόλια των φανς και θα δουλέψετε αρκετά ώστε να αποφύγετε κάτι παρόμοιο στο μέλλον», έγραψε η ίδια, στέλνοντας δυο emojis προς τις νικήτριες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ*: Οι καλύτερες/χειρότερες απαντήσεις Ελλήνων στο τουίτ της Tyra Banks για το GNTM

Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αίγυπτος: Δύο μυστηριώδη ξύλινα αγαλματίδια βρέθηκαν πάνω από τάφο 4.300 ετών

Πολιτισμός / Ένας ολόκληρος κόσμος για τη ζωή μετά τον θάνατο: Τι αποκαλύπτουν οι τοιχογραφίες της Σακκάρα

Δύο μυστηριώδη ξύλινα ειδώλια, χάλκινα εργαλεία και πολύχρωμες παραστάσεις αποκαλύφθηκαν στον τάφο ενός αξιωματούχου της αρχαίας Αιγύπτου, στη Σακκάρα.
THE LIFO TEAM
«Άνθρωποι και Ζώα»: Μια πανάρχαια ιστορία αγάπης και βίας στο Μουσείο Γουλανδρή

Πολιτισμός / «Άνθρωποι και Ζώα»: Μια πανάρχαια ιστορία αγάπης και βίας στο Μουσείο Γουλανδρή

Ένα ελαφάκι, ένας σκύλος με το μικρό του και ένα δελφίνι που σώζει έναν άνθρωπο. Η έκθεση «Άνθρωποι και Ζώα: Μια πανάρχαια σχέση», στο Εθνικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, αποκαλύπτει μια διαφορετική πλευρά της αρχαιότητας.
THE LIFO TEAM
Ο Μάριο Μπανούσι επιστρέφει στην Αυστραλία με την «Ταβέρνα της Καλοσύνης»

Πολιτισμός / Ο Μάριο Μπανούσι επιστρέφει στην Αυστραλία με την «Ταβέρνα της Καλοσύνης»

Ο βραβευμένος με Αργυρό Λέοντα σκηνοθέτης θα παρουσιάσει στο Adelaide Festival 2027 την «Taverna Miresia», την παράσταση που γεννήθηκε από τις μνήμες της οικογενειακής ταβέρνας του στα Τίρανα.
THE LIFO TEAM
Πέντε κατοικίες μέσα στα βράχια της Σερίφου κέρδισαν το κοινό στα Dezeen Awards

Πολιτισμός / Dezeen Awards 2026: Ελληνική αρχιτεκτονική διάκριση για το Perma Serifos στη Σέριφο

Το τουριστικό κατάλυμα με τρεις κατοικίες και δύο σουίτες, που σχεδίασε το γραφείο MOLD Architects με επικεφαλής την Ηλιάνα Κερεστετζή, κέρδισε την ψηφοφορία του κοινού στην κατηγορία έργων φιλοξενίας.
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια