Τραμπ: «Είμαι ο λιγότερο ρατσιστής άνθρωπος στον κόσμο»

Τραμπ: «Είμαι ο λιγότερο ρατσιστής άνθρωπος στον κόσμο» Facebook Twitter
ΕΡΑ
2

«Είμαι ο λιγότερο ρατσιστής άνθρωπος στον κόσμο», ανέφερε σήμερα ο Ντόναλντ Τραμπ μιλώντας σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο.

Η δήλωση του Ντόναλντ Τραμπ έρχεται στον απόηχο προηγούμενης τοποθέτησής του, στη Βαλτιμόρη, όπου επιτέθηκε σε έναν μαύρο βουλευτή, τον Ελάιτζα Κάμινγκς, λέγοντάς του μεταξύ άλλων να καθαρίσει την «αηδιαστική, γεμάτη από αρουραίους και τρωκτικά» περιοχή του.

«Κανένας άλλος πρόεδρος δεν έχει κάνει τόσα όσα εγώ για τους Αφροαμερικανούς» υπογράμμισε ο Ντόναλντ Τραμπ προσθέτοντας ότι τα ποσοστά ανεργίας στους μαύρους «δεν ήταν ποτέ ξανά τόσο χαμηλά στην ιστορία» των ΗΠΑ αλλά και ότι υπάρχουν μεγάλες ευκαιρίες για τους Αφροαμερικανούς. 

Σχετικά με την τοποθέτησή του στην Βαλτιμόρη ανέφερε ότι έλαβε πολλά μηνύματα από την «αφροαμερικανική κοινότητα» για να τον «ευχαριστήσουν για την εμπλοκή (του)» στο θέμα και να τον συγχαρούν που «κάποιος είπε επιτέλους την αλήθεια».

Μέσα στον Ιούλιο ο Ντόναλντ Τραμπ είχε επιτεθεί σε τέσσερις σε βουλευτίνες - μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων καλώντας της, αν δεν είναι χαρούμενες στις ΗΠΑ, να φύγουν από τη χώρα. 

Με πληροφορίες από USAtoday

Διεθνή
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γερμανία: Επαναφορά της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας ζητά το CDU

Διεθνή / Γερμανία: Επαναφορά της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας ζητά το CDU

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει μέχρι τώρα απορρίψει το ενδεχόμενο επαναφοράς της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας, ωστόσο ο υπουργός 'Αμυνας Μπόρις Πιστόριους τάχθηκε πρόσφατα υπέρ της επανεισαγωγής της
NEWSROOM
Οι single γυναίκες αγοράζουν πιο εύκολα σπίτι από τους single άνδρες- Γιατί συμβαίνει αυτό

Διεθνή / Οι single γυναίκες αγοράζουν πιο εύκολα σπίτι από τους single άνδρες- Γιατί συμβαίνει αυτό

Δημοσίευμα του The Hill ερευνά το γεγονός ότι οι single γυναίκες στις ΗΠΑ αποκτούν κατοικία με περισσότερη ευκολία από τους single άνδρες, παρά το μισθολογικό χάσμα ανάμεσα στα δύο φύλα
NEWSROOM
IDF για Ράφα: «Θα συνεχίσουμε να επιχειρούμε και να εξαλείφουμε κάθε απειλή κατά των Ισραηλινών πολιτών»

Διεθνή / IDF για Ράφα: «Θα συνεχίσουμε να επιχειρούμε και να εξαλείφουμε κάθε απειλή κατά των Ισραηλινών πολιτών»

Ο ισραηλινός στρατός υποστηρίζει ότι «4 όλμοι εκτοξεύθηκαν από την περιοχή της Ράφα προς το ισραηλινό έδαφος, μετά τις σειρήνες που ήχησαν στην περιοχή Κερέμ Σαλόμ»
NEWSROOM
«Κλάδος ελαίας» από τον πρίγκιπα Χάρι στη βασιλική οικογένεια, χωρίς ανταπόκριση

Διεθνή / «Κλάδος ελαίας» από τον πρίγκιπα Χάρι στη βασιλική οικογένεια, χωρίς ανταπόκριση

Κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν θα παραβρεθεί στην εκδήλωση του πρίγκιπα Χάρι για τους Αγώνες Invictus Games - Θα συναντηθεί ο βασιλιάς Κάρολος με τον μικρότερο γιο του;
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

2 σχόλια