Ευρωεκλογές 2019: Οι διάσημοι που δεν κατάφεραν να εκλεγούν Ευρωβουλευτές με το ΣΥΡΙΖΑ

Ευρωεκλογές 2019: Οι διάσημοι που δεν κατάφεραν να εκλεγούν Ευρωβουλευτές με το ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
Ραλλία Χρηστίδου... Eurokinissi
1

Απώλειες μετρούν στο ΣΥΡΙΖΑ μετά από την επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας στις Ευρωεκλογές με γνωστά ονόματα στο ευρωψηφοδέλτιο της Κουμουνδούρου να μένουν εκτός.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα και την ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων να είναι στο 74,21% ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέγει έξι ευρωβουλευτές, ήτοι έναν λιγότερο από την εκλογική αναμέτρηση του 2014.


Μεταξύ των ονομάτων (πρώην υπουργών αλλά και celebrities) που δεν κατάφεραν να κερδίσουν μία έδρα βρίσκεται και η Κωνσταντίνα Κούνεβα η οποία χάνει την έδρα της καθώς και η τραγουδίστρια Ραλλία Χρηστίδου.


Αναλυτικότερα οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ που μπαίνουν στο Ευρωκοινοβούλιο είναι οι:


Δημήτρης Παπαδημούλης (επανεκλέγεται)


Έλενα Κουντουρά (πρώην υπουργός Τουρισμού)


Κώστας Αρβανίτης


Στέλιος Κούλογλου (επανεκλέγεται)


Αλέξης Γεωργούλης


Πέτρος Κόκκαλης


Οι μεγάλοι χαμένοι του ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 2019 είναι οι:

Γιάννης Μουζάλας,


Σπύρος Δανέλλης,


Παναγιώτης Κουρουμπλής,


Κωνσταντίνα Κούνεβα,


Λυδία Κονιόρδου


Ραλλία Χρηστίδου


Αλέξανδρος Νικολαΐδης

Πολιτική
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Περί "διάσημων" και δη καλλιτεχνών.όλων των κομμάτων (για εν γένει διάσημους σαν την κ. Λοίζου, είναι θλιβερό να ασχολούμαστε, η πλήρης ευθύνη ήταν του ΣΥΡΙΖΑ, που ήθελε να την στείλει στην Ευρωβουλή να υπερασπίσει τα συμφέροντά μας χωρίς προσόντα).Αν εξαιρέσουμε λοιπόν την Άννα Συνοδινού της ΝΔ, τον Λυκούργο Καλλέργη του ΚΚΕ και λίγο την Φαραντούρη με το ΠΑΣΟΚ, δεν θυμάμαι άλλους καλλιτέχες που είχαν εκλεγεί βουλευτές και ανταποκρίνονταν με επάρκεια στο κοινοβουλευτικό έργο.Ο κανόνας ήταν και είναι ότι οι πολιτικοί χρησιμοποιούν τους καλλιτέχνες μόνο σαν "κράχτες" και μετά απλά τους ζητούν την ψήφιση των νόμων.Ο ΣΥΡΙΖΑ με την γνωστή του υπερβολή, έχρισε υπουργό την κ. Κονιόρδου και γέλασαν και τα μπάζα.Κυριολεκτικά, αφού η κ. Κονιόρδου είχε την φαεινότερη ιδέα του αιώνα, τα μπάζα απο τους σεισμούς στη Λέσβο να συλλεγούν, να αποθηκευθούν και να επαναχρησιμοποιηθούν κατά την ανοικοδόμηση της περιοχής !Άσε που εισηγήθηκε ο "Λεωνίδας" στο Λυγουριό να κηρυχθεί διατηρητέο μνημείο ! Για τον Γεωργούλη θα περιμένουμε να δούμε τις ικανότητές του στην πολιτική.