Eurovision 2019: Η Κατερίνα Ντούσκα στον ημιτελικό - Δείτε την εμφάνισή της

Eurovision 2019: Η Κατερίνα Ντούσκα στον ημιτελικό - Δείτε την εμφάνισή της Facebook Twitter
2

Ολοκληρώθηκε η εμφάνιση της Κατερίνας Ντούσκα στον Α' Ημιτελικού της Eurovision 2019, η οποία εκπροσωπεί φέτος την Ελλάδα στον διαγωνισμό στο Τελ Αβίβ με το τραγούδι «Better Love». 

Το τραγούδι «Better Love» έχει γράψει η Κατερίνα Ντούσκα μαζί με τον Έλληνα τραγουδοποιό Leon of Athens και τον τραγουδοποιό σκωτσέζικης καταγωγής David Sneddon.


Η Ελληνίδα ερμηνεύτρια εμφανίστηκε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σκηνικό που θυμίζει αναγεννησιακό παραμύθι και είναι εμπνευσμένο από τον πίνακα «Ο κήπος των επίγειων απολαύσεων» του Ολλανδού ζωγράφου Ιερώνυμου Μπος. Να σημειωθεί πως η ελληνική συμμετοχή επέλεξε την τεχνική ταμπλό βιβάν, που εφαρμόζεται για πρώτη φορά στη σκηνή της Eurovision. Πρόκειται για την αναπαράσταση μιας ιστορικής σκηνής με ζωντανά ακίνητα πρόσωπα, ώστε να δίνουν την εντύπωση ζωγραφικού πίνακα.

Στη σκηνή την Κατερίνα Ντούσκα πλαισίωσαν οι χορεύτριες Δήμητρα Βλάχου και Φάνια Γρηγορίου και οι τραγουδίστριες Ευγενία Λιάκου, Ελένη Ποζαντζίδου και Ερασμία Μαρκίδη. Την χορογραφία έχει επιμεληθεί η Ιωάννα Τουμπακάρη και το σκηνικό ο Tom Denning, που έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως η Lady Gaga.

Δείτε το βίντεο από την εμφάνιση της Κατερίνας Ντούσκα στον Α' Ημιτελικό της Eurovision:

 
TV & Media
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα τηλεοπτικό πείραμα παρουσίασε ναζιστικές πρακτικές ως σύγχρονη φροντίδα αναπήρων — Πώς αντέδρασαν οι επισκέπτες

TV & Media / «Η κανονική ζωή δεν είναι για όλους»: Ένα τηλεοπτικό πείραμα παρουσίασε ναζιστικές πρακτικές ως σύγχρονη φροντίδα ανθρώπων με αναπηρία — Πώς αντέδρασαν οι επισκέπτες

Σε μια υποτιθέμενη πρότυπη δομή φροντίδας, ανυποψίαστοι επισκέπτες ήρθαν αντιμέτωποι με κανόνες εμπνευσμένους από τον ναζισμό. Το «The Experiment» του Channel 4 κατέγραψε τις αντιδράσεις τους.
THE LIFO TEAM
ΤΖΕΣΙ ΑΙΖΕΝΜΠΕΡΓΚ ΧΡΥΣΟ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ BATMAN V SUPERMAN ΚΑΡΙΕΡΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ

TV & Media / Τζέσι Άιζενμπεργκ για Χρυσό βατόμουρο στο «Batman v Superman»: Έβλαψε την καριέρα μου στην υποκριτική

«Δεν μπορούσα πλέον να αναλάβω ρόλους σε κινηματογραφικές παραγωγές μεγάλων στούντιο, επειδή είχα κερδίσει ένα βραβείο Raspberry για τη συμμετοχή μου στην ταινία Batman» δήλωσε ο Τζέσι Άιζενμπεργκ
THE LIFO TEAM
Η ιδιοκτήτρια του Atlantic επένδυσε 250 εκατ. δολάρια στον όμιλο του CNN και του CBS

TV & Media / Η ιδιοκτήτρια του Atlantic επένδυσε 250 εκατ. δολάρια στον όμιλο του CNN και του CBS

Η Λορίν Πάουελ Τζομπς απέκτησε μετοχές αξίας 250 εκατ. δολαρίων στη Skydance του Ντέιβιντ Έλισον, που συγκεντρώνει πλέον μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της αμερικανικής ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.
THE LIFO TEAM
ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΑΜΑΝΠΟΥΡ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ CNN

TV & Media / Η Κριστιάν Αμανπούρ αποχωρεί από το CNN μετά από 43 χρόνια – «Να λέτε πάντα την αλήθεια, όχι να είστε ουδέτεροι»

Η 68χρονη δημοσιογράφος ανακοίνωσε ότι θα αποχαιρετήσει το CNN τον Ιούνιο του 2027, κλείνοντας μια πορεία που την έφερε στα μεγαλύτερα πολεμικά μέτωπα του κόσμου
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Απελπιστική η ελληνική παρουσία... Ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να στείλει η Ελλάδα στο ισραηλινό πανηγύρι. Ανέμπνευστο το τραγούδι, θαμπή και αποκρουστικά ένρινη η φωνή της άχαρης τραγουδίστριας, άθλιο το ρούχο της και εν γένει τα εικαστικά, αλλά και τα κιτς χορογραφικά με τις ξιφομάχους μπουμπούκες... Ευτυχώς που η Τάμτα και η παρουσία της Κύπρου είχαν κάτι να πουν.
Σε σχέση με τις άλλες χρονιές και τα μαστίγια που κυκλοφορούν, μου φαίνεται μίνιμαλ και τουλάχιστον έχει φωνή (αν και νομίζω άλλα τραγούδια της ταιριάζουν πιο πολύ).