Eurovision 2019: Η Κατερίνα Ντούσκα στον ημιτελικό - Δείτε την εμφάνισή της

Eurovision 2019: Η Κατερίνα Ντούσκα στον ημιτελικό - Δείτε την εμφάνισή της Facebook Twitter
2

Ολοκληρώθηκε η εμφάνιση της Κατερίνας Ντούσκα στον Α' Ημιτελικού της Eurovision 2019, η οποία εκπροσωπεί φέτος την Ελλάδα στον διαγωνισμό στο Τελ Αβίβ με το τραγούδι «Better Love»

Το τραγούδι «Better Love» έχει γράψει η Κατερίνα Ντούσκα μαζί με τον Έλληνα τραγουδοποιό Leon of Athens και τον τραγουδοποιό σκωτσέζικης καταγωγής David Sneddon.


Η Ελληνίδα ερμηνεύτρια εμφανίστηκε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σκηνικό που θυμίζει αναγεννησιακό παραμύθι και είναι εμπνευσμένο από τον πίνακα «Ο κήπος των επίγειων απολαύσεων» του Ολλανδού ζωγράφου Ιερώνυμου Μπος. Να σημειωθεί πως η ελληνική συμμετοχή επέλεξε την τεχνική ταμπλό βιβάν, που εφαρμόζεται για πρώτη φορά στη σκηνή της Eurovision. Πρόκειται για την αναπαράσταση μιας ιστορικής σκηνής με ζωντανά ακίνητα πρόσωπα, ώστε να δίνουν την εντύπωση ζωγραφικού πίνακα.

Στη σκηνή την Κατερίνα Ντούσκα πλαισίωσαν οι χορεύτριες Δήμητρα Βλάχου και Φάνια Γρηγορίου και οι τραγουδίστριες Ευγενία Λιάκου, Ελένη Ποζαντζίδου και Ερασμία Μαρκίδη. Την χορογραφία έχει επιμεληθεί η Ιωάννα Τουμπακάρη και το σκηνικό ο Tom Denning, που έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως η Lady Gaga.

Δείτε το βίντεο από την εμφάνιση της Κατερίνας Ντούσκα στον Α' Ημιτελικό της Eurovision:

 
TV & Media
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΒΙΤΑ ΑΓΑΙΤΣΗ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

TV & Media / Εβίτα Αγαΐτση για καρκίνο: «Είμαστε πάρα πολλοί, αλλά σημασία έχει τι απόχρωση δίνουμε εμείς σε ό,τι μας συμβαίνει»

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο γέμισε η ψυχή μου με όλα τα μηνύματα που μου έχετε στείλει», λέει η ηθοποιός στο νέο βίντεο που δημοσίευσε μετά την ανακοίνωση ότι έχει διαγνωσθεί με καρκίνο
THE LIFO TEAM
Το BuzzFeed απολύει το 35% του προσωπικού του δύο μήνες μετά την είσοδο του Μπάιρον Άλεν

TV & Media / Το BuzzFeed απολύει το 35% του προσωπικού του δύο μήνες μετά την είσοδο του Μπάιρον Άλεν

Δύο μήνες μετά την ανάληψη ελέγχου από τον Μπάιρον Άλεν, το BuzzFeed κόβει περίπου 180 θέσεις σε BuzzFeed, HuffPost και Tasty. Το site που όρισε το viral ίντερνετ των 2010s γίνεται ακόμη ένα σύμβολο της κρίσης των ψηφιακών μέσων.
THE LIFO TEAM
ΚΟΛΜΑΝ ΝΤΟΜΙΝΓΚΟ ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΤΙΑΝΑ

TV & Media / Disney: Ο Κόλμαν Ντομίνγκο ετοιμάζει live action ταινία για την πριγκίπισσα Tiana του «Princess and the Frog»

Το πρότζεκτ της Disney βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο και αποτελεί μία πρωτότυπη ιδέα εμπνευσμένη από την κλασική ταινία κινουμένων σχεδίων του 2009, «Η Πριγκίπισσα και ο Βάτραχος»
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Απελπιστική η ελληνική παρουσία... Ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να στείλει η Ελλάδα στο ισραηλινό πανηγύρι. Ανέμπνευστο το τραγούδι, θαμπή και αποκρουστικά ένρινη η φωνή της άχαρης τραγουδίστριας, άθλιο το ρούχο της και εν γένει τα εικαστικά, αλλά και τα κιτς χορογραφικά με τις ξιφομάχους μπουμπούκες... Ευτυχώς που η Τάμτα και η παρουσία της Κύπρου είχαν κάτι να πουν.
Σε σχέση με τις άλλες χρονιές και τα μαστίγια που κυκλοφορούν, μου φαίνεται μίνιμαλ και τουλάχιστον έχει φωνή (αν και νομίζω άλλα τραγούδια της ταιριάζουν πιο πολύ).