Eurovision 2019: Η Κατερίνα Ντούσκα στον ημιτελικό - Δείτε την εμφάνισή της

Eurovision 2019: Η Κατερίνα Ντούσκα στον ημιτελικό - Δείτε την εμφάνισή της Facebook Twitter
2

Ολοκληρώθηκε η εμφάνιση της Κατερίνας Ντούσκα στον Α' Ημιτελικού της Eurovision 2019, η οποία εκπροσωπεί φέτος την Ελλάδα στον διαγωνισμό στο Τελ Αβίβ με το τραγούδι «Better Love»

Το τραγούδι «Better Love» έχει γράψει η Κατερίνα Ντούσκα μαζί με τον Έλληνα τραγουδοποιό Leon of Athens και τον τραγουδοποιό σκωτσέζικης καταγωγής David Sneddon.


Η Ελληνίδα ερμηνεύτρια εμφανίστηκε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σκηνικό που θυμίζει αναγεννησιακό παραμύθι και είναι εμπνευσμένο από τον πίνακα «Ο κήπος των επίγειων απολαύσεων» του Ολλανδού ζωγράφου Ιερώνυμου Μπος. Να σημειωθεί πως η ελληνική συμμετοχή επέλεξε την τεχνική ταμπλό βιβάν, που εφαρμόζεται για πρώτη φορά στη σκηνή της Eurovision. Πρόκειται για την αναπαράσταση μιας ιστορικής σκηνής με ζωντανά ακίνητα πρόσωπα, ώστε να δίνουν την εντύπωση ζωγραφικού πίνακα.

Στη σκηνή την Κατερίνα Ντούσκα πλαισίωσαν οι χορεύτριες Δήμητρα Βλάχου και Φάνια Γρηγορίου και οι τραγουδίστριες Ευγενία Λιάκου, Ελένη Ποζαντζίδου και Ερασμία Μαρκίδη. Την χορογραφία έχει επιμεληθεί η Ιωάννα Τουμπακάρη και το σκηνικό ο Tom Denning, που έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως η Lady Gaga.

Δείτε το βίντεο από την εμφάνιση της Κατερίνας Ντούσκα στον Α' Ημιτελικό της Eurovision:

 
TV & Media
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Τζέιμι Λι Κέρτις αποχαιρέτησε δακρυσμένη τον Ρομπ Ράινερ στα Emmy

TV & Media / Η Τζέιμι Λι Κέρτις αποχαιρέτησε δακρυσμένη τον Ρομπ Ράινερ στα Emmy

Λίγες ημέρες μετά το μεταθανάτιο Emmy του για το The Bear, ο Ρομπ Ράινερ τιμήθηκε στην κεντρική τελετή των βραβείων. Η Τζέιμι Λι Κέρτις μίλησε για τον «γενναιόδωρο, καλό και ξεκαρδιστικό» δημιουργό.
THE LIFO TEAM
Emmys So White ξανά: Και τα 12 μεγάλα βραβεία ερμηνείας πήγαν σε λευκούς ηθοποιούς

TV & Media / Emmys So White ξανά: Και τα 12 μεγάλα βραβεία ερμηνείας πήγαν σε λευκούς ηθοποιούς

Παρότι 17 μη λευκοί ηθοποιοί ήταν υποψήφιοι στις βασικές κατηγορίες ερμηνείας, δεν κέρδισε κανείς. Είναι η πρώτη φορά από το 2021 που και τα 12 μεγάλα βραβεία υποκριτικής καταλήγουν σε λευκούς ηθοποιούς.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ κέρδισε Emmy μετά το τέλος του Late Show: «Η ελευθερία του λόγου είναι ζωντανή»

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ κέρδισε Emmy μετά το τέλος του Late Show: «Η ελευθερία του λόγου είναι ζωντανή»

Το The Late Show with Stephen Colbert βραβεύτηκε για την τελευταία του σεζόν, τέσσερις μήνες μετά το φινάλε του στο CBS. Ο Κόλμπερτ υπερασπίστηκε το late night, απέφυγε με χιούμορ να απαντήσει για τον Τραμπ και έκανε πως δεν γνωρίζει την Μπάρι Γουάις.
THE LIFO TEAM
ΤΖΙΜΙ ΚΙΜΕΛ ΗΠΑ FCC ABC

TV & Media / Τζίμι Κίμελ: «Κόπηκε» συνέντευξη με υποψήφιο των Δημοκρατικών - Καταγγέλλει πολιτική παρέμβαση

Ο παρουσιαστής λέει ότι η αμερικανική ρυθμιστική αρχή έχει παρέμβει στις συντακτικές επιλογές της εκπομπής και του ABC, ενώ ο Λευκός Οίκος απορρίπτει τις καταγγελίες
THE LIFO TEAM
«Αρνηθήκαμε να γίνουμε συνένοχοι»: Πρώην στέλεχος του «60 Minutes» καταγγέλλει πιέσεις στο CBS

TV & Media / «Αρνηθήκαμε να γίνουμε συνένοχοι»: Πρώην στέλεχος του «60 Minutes» καταγγέλλει πιέσεις στο CBS

Λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα της νέας εποχής του ιστορικού προγράμματος, ο πρώην διευθυντής σύνταξης Γκάι Καμπανίλε περιγράφει μια σύγκρουση για το ποιος ελέγχει τη δημοσιογραφία του CBS.
THE LIFO TEAM
Το South Park μετονομάζεται σε «South America» για τη νέα σεζόν

TV & Media / Το South Park μετονομάζεται σε «South America» - Η σατιρική σειρά τρολάρει ξανά τον Τραμπ

Με μια νέα καυστική ανακοίνωση, οι δημιουργοί του South Park βαφτίζουν τη σειρά «SOUTH AMERICA», σατιρίζοντας την εμμονή του Ντόναλντ Τραμπ με τις μετονομασίες γεωγραφικών περιοχών σε «America»
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Απελπιστική η ελληνική παρουσία... Ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να στείλει η Ελλάδα στο ισραηλινό πανηγύρι. Ανέμπνευστο το τραγούδι, θαμπή και αποκρουστικά ένρινη η φωνή της άχαρης τραγουδίστριας, άθλιο το ρούχο της και εν γένει τα εικαστικά, αλλά και τα κιτς χορογραφικά με τις ξιφομάχους μπουμπούκες... Ευτυχώς που η Τάμτα και η παρουσία της Κύπρου είχαν κάτι να πουν.
Σε σχέση με τις άλλες χρονιές και τα μαστίγια που κυκλοφορούν, μου φαίνεται μίνιμαλ και τουλάχιστον έχει φωνή (αν και νομίζω άλλα τραγούδια της ταιριάζουν πιο πολύ).