Ολοκληρώθηκε η εμφάνιση της Κατερίνας Ντούσκα στον Α' Ημιτελικού της Eurovision 2019, η οποία εκπροσωπεί φέτος την Ελλάδα στον διαγωνισμό στο Τελ Αβίβ με το τραγούδι «Better Love»

 

Το τραγούδι «Better Love» έχει γράψει η Κατερίνα Ντούσκα μαζί με τον Έλληνα τραγουδοποιό Leon of Athens και τον τραγουδοποιό σκωτσέζικης καταγωγής David Sneddon.

 


Η Ελληνίδα ερμηνεύτρια εμφανίστηκε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σκηνικό που θυμίζει αναγεννησιακό παραμύθι και είναι εμπνευσμένο από τον πίνακα «Ο κήπος των επίγειων απολαύσεων» του Ολλανδού ζωγράφου Ιερώνυμου Μπος. Να σημειωθεί πως η ελληνική συμμετοχή επέλεξε την τεχνική ταμπλό βιβάν, που εφαρμόζεται για πρώτη φορά στη σκηνή της Eurovision. Πρόκειται για την αναπαράσταση μιας ιστορικής σκηνής με ζωντανά ακίνητα πρόσωπα, ώστε να δίνουν την εντύπωση ζωγραφικού πίνακα.

 

Στη σκηνή την Κατερίνα Ντούσκα πλαισίωσαν οι χορεύτριες Δήμητρα Βλάχου και Φάνια Γρηγορίου και οι τραγουδίστριες Ευγενία Λιάκου, Ελένη Ποζαντζίδου και Ερασμία Μαρκίδη. Την χορογραφία έχει επιμεληθεί η Ιωάννα Τουμπακάρη και το σκηνικό ο Tom Denning, που έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως η Lady Gaga.

 

Δείτε το βίντεο από την εμφάνιση της Κατερίνας Ντούσκα στον Α' Ημιτελικό της Eurovision: