Μία σέλφι μαζί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ανέβασε, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το Jason-Αντιγόνη Dane, από την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Ρένας Δούρου για την περιφέρεια Αττικής.

 

«Αλέξης Τσίπρας, ο πρωθυπουργός που δεν δίστασε να συγκρουστεί με το κατεστημένο και τα στερεότυπα. Από την παρουσίαση του ψηφοδελτίου μας («Δύναμη Ζωής»-Ρένα Δούρου) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας», έγραψε στη λεζάντα το Jason Αντιγόνη Dane: 

 

 

Έχοντας στο βιογραφικό του διευθυντική θέση σε εκπαιδευτικό οργανισμό, το Jason Αντιγόνη Dane (Δούσης Ιάσων) είναι ανάμεσα στους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της «Δύναμης Ζωής» στον κεντρικό τομέα Αθηνών.

 

Στη χθεσινή εκδήλωση, ο πρωθυπουργός εξέφρασε την πλήρη στήριξη του στη Ρένα Δούρου για την περιφέρεια Αττικής, κατά την παρουσίαση του συνδυασμού της.

 

«Η Ρένα Δούρου θα είναι ξανά Περιφερειάρχης Αττικής» είπε ο Αλέξης Τσίπρας προσθέτοντας χαρακτηριστικά: «Ρένα, η διαρκής στοχοποίηση δεν είναι κατηγορία είναι τίτλος τιμής για σένα».

 

«Η μάχη της Αττικής, είναι η μάχη της Δημοκρατίας για τον τόπο, είναι η μάχη της προόδου και της ευημερίας του λαού μας», ανέφερε από την πλευρά της η Ρένα Δούρου.

 

«Τηρήσαμε το συμβόλαιό μας με τους πολίτες. Και πλέον μπορούμε να σχεδιάσουμε όλοι μαζί τα επόμενα βήματα, μπροστά στις προκλήσεις που έρχονται», ανέφερε η Ρένα Δούρου και πρόσθεσε «είμαστε περήφανοι που η συνέπεια και η προσήλωσή μας στις κοινωνικές ανάγκες γέννησε τη συμπόρευση με αυτούς που το σάπιο καθεστώς της παλιάς Ελλάδας δεν τους χωράει πια. Πολλοί από αυτούς είναι σήμερα μαζί μας. Είναι δίπλα μας. Σε μια συμφωνία αρχών και αξιών».