Jason Αντιγόνη Dane: Ο Τσίπρας δεν δίστασε να συγκρουστεί με το κατεστημένο

Jason Αντιγόνη Dane: Ο Τσίπρας δεν δίστασε να συγκρουστεί με το κατεστημένο Facebook Twitter
13

Μία σέλφι μαζί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ανέβασε, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το Jason-Αντιγόνη Dane, από την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Ρένας Δούρου για την περιφέρεια Αττικής.

«Αλέξης Τσίπρας, ο πρωθυπουργός που δεν δίστασε να συγκρουστεί με το κατεστημένο και τα στερεότυπα. Από την παρουσίαση του ψηφοδελτίου μας («Δύναμη Ζωής»-Ρένα Δούρου) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας», έγραψε στη λεζάντα το Jason Αντιγόνη Dane: 

Έχοντας στο βιογραφικό του διευθυντική θέση σε εκπαιδευτικό οργανισμό, το Jason Αντιγόνη Dane (Δούσης Ιάσων) είναι ανάμεσα στους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της «Δύναμης Ζωής» στον κεντρικό τομέα Αθηνών.

Στη χθεσινή εκδήλωση, ο πρωθυπουργός εξέφρασε την πλήρη στήριξη του στη Ρένα Δούρου για την περιφέρεια Αττικής, κατά την παρουσίαση του συνδυασμού της.

«Η Ρένα Δούρου θα είναι ξανά Περιφερειάρχης Αττικής» είπε ο Αλέξης Τσίπρας προσθέτοντας χαρακτηριστικά: «Ρένα, η διαρκής στοχοποίηση δεν είναι κατηγορία είναι τίτλος τιμής για σένα».

«Η μάχη της Αττικής, είναι η μάχη της Δημοκρατίας για τον τόπο, είναι η μάχη της προόδου και της ευημερίας του λαού μας», ανέφερε από την πλευρά της η Ρένα Δούρου.

«Τηρήσαμε το συμβόλαιό μας με τους πολίτες. Και πλέον μπορούμε να σχεδιάσουμε όλοι μαζί τα επόμενα βήματα, μπροστά στις προκλήσεις που έρχονται», ανέφερε η Ρένα Δούρου και πρόσθεσε «είμαστε περήφανοι που η συνέπεια και η προσήλωσή μας στις κοινωνικές ανάγκες γέννησε τη συμπόρευση με αυτούς που το σάπιο καθεστώς της παλιάς Ελλάδας δεν τους χωράει πια. Πολλοί από αυτούς είναι σήμερα μαζί μας. Είναι δίπλα μας. Σε μια συμφωνία αρχών και αξιών».

Πολιτική
13

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
Πληρώνει καλά ο ακτιβισμός, και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.Ειδικά αν δεν έχεις καμία όρεξη να εργαστείς πραγματικά για τα προς το ζην ο ακτιβισμός είναι μια πολύ καλά αμειβόμενη διέξοδος.
Προσπαθώ να καταλάβω γιατί έχουν τόση μεγάλη σημασία οι δηλώσεις του Τζεισον Αντιγόνη, ώστε να προβάλλονται σαν είδηση. Το παιδί δεν είναι παρά ένας υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος. Ένας ανάμεσα σε εκατοντάδες! Γιατί αποκτά τόση σημασία η σελφι του με τον Τσιπρα, πακέτο με μια άσχετη δήλωση?Τώρα ως προς τη δήλωση, τι να πω? Εκτός από ανόητη είναι και εξαιρετικά βαρετή. Οπότε δε βρίσκει κανείς κάτι πραγματικά θετικό να πει, πετάει την υποτιθέμενη σύγκρουση με το κατεστημένο. Χιλιοειπωμενο και τελείως βαρετό.
Αν του βγάλεις τα φουστάνια αυτό μενει: κλισέ, βαρετές δηλώσεις και πολιτική προπαγάνδα.Και ως "το" τα παραπάνω βοούν κι ισχύουν ακέραια. Πρωτοπόρο δεν σε κάνει να ντύνεσαι διαστημανθρωπος και να αυτοπροσδιορίζεται ως πνεύμα ή αντιλοπη. Άλλα χαρακτηριστικά προσδίδουν τα ανωτέρω.
Congrats για το σχόλιο. Και για το ότι εκφράζεις την άποψη σου (με την οποία συμφωνώ) χωρίς να ξεπέφτεις σε φτηνές "macho man" αναφορές του στυλ "άμα του βγάλεις τα φουστάνια", "αμφίεση που ταιριάζει σε τσίρκο" και τα λοιπά, ασχέτως αν η αλλαγή στην εμφάνιση του οφείλεται όντως στο γεγονός ότι πολιτεύεται και αναμενόμενα δημιουργεί (δικαίως ή αδίκως) υποψίες, ασχέτως αν τα κίνητρα του είναι ταπεινά ή όχι, ασχέτως αν ο ίδιος είναι ειλικρινής ή όχι. Το ότι αφήνεις αυτή την φτήνεια εκτός, σε τιμά.
Η "διευθυντική θέση σε εκπαιδευτικό οργανισμό" που επικαλείται, αφορά απασχόληση στην οικογενειακή επιχείρηση (φροντιστηρίου ξένων γλωσσών) προ πολλών ετών.
Ισχύει αλλά σχεδόν δεν είναι καν άξιο αναφοράς πια καθώς είναι πλέον γνωστό ενώ δεν αποτελεί και έκπληξη. Στην Διευθυνση συνήθως, ακόμα και μεγάλων επιχειρήσεων σαν και αυτή, μπαίνουν άτομα μέσω οικογένειας ή μέσω καλού γνωστού. Το συγκεκριμένο άτομο είναι γενικά από εύπορη οικογένεια, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει όπου θέλει και αν δεν πάει καλά απλώς επιστρέφει πίσω στην οικογενειακή επιχείρηση. Και στου Κώστα Μπακογιάννη το βιογραφικό πέρα από κάτι ιδιωτικές εταιρίες γράφει και συνεργάτης δημοσίων υπηρεσιών με πιο εμβληματική το Υπουργείο Εξωτερικών για 2 χρόνια κιόλας. Θαυμαστή πορεία θα πει ένας ξένος. Αλλά κοιτώντας τις χρονολογίες ένας Έλληνας θα πει "Ω κοίτα να δεις, ακριβώς εκείνη την περίοδο ήταν Υπουργός Εξωτερικών η Ντόρα Μπακογιάννη". Σαν Δήμαρχος Καρπενησίου και Περιφερειάρχης ήταν μάλλον καλός όμως και θα λεγα διαφοροποιείται κάπως από Κούλη και λοιπή ΝΔ. Σαν αυτόν πολλοί όμως στην Ελλάδα όσον αφορά επαγγελματική πορεία. Αδύνατον να τους συναγωνιστείς.
Δεν φτάνουν όλες οι υπόλοιπες κουλαμάρες που έχει πετάξει ο συγκεκριμένος κατά καιρούς σε συνεντεύξεις του, τώρα που βάζει και υποψηφιότητα έχουμε να ακούσουμε και άλλες πολλές...Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι. Ψιτ, πιτσιρίκο... I got news for you..Ο τσίπρας ΕΙΝΑΙ το κατεστημένο.
Κάθε Πρωθυπουργός είναι, εκ των πραγμάτων. Δεν γίνεται να μπεις καλοκάγαθος στην θέση αυτή και να μην μπλεχτείς σε τέτοια. Επειδή όμως η φράση προέρχεται απ το Τζεϊσον, μάλλον εννοεί πως κόντρα σε πολλά άλλα κόμματα και πολίτες ο Σύριζα υποστήριζε πάντα την διαφορετικότητα, γενικά όλες αυτές τις ομάδες με τις οποίες σχετίζεται εκείνος. Συν κάτι Σύμφωνα Συμβίωσης κτλπ και άλλα κοινωνικά νομοσχέδια που έδωσε (δεν λέω, καλά έκανε) και ορίστε η στήριξη από τέτοια άτομα. Το ότι κουρεύτηκε και έβγαλε τα φουστάνια πάντως μόνο τυχαίο δεν είναι. Το έχει πιάσει το νόημα. Το είχε δικαιολογήσει νομίζω λέγοντας πως υπάρχουν φάσεις που νιώθει πιο πολύ να ντύνεται έτσι και άλλες έτσι. Ε, τώρα έτυχε να νιώθει πιο πολύ την ανδρική του πλευρά. Μερικούς μήνες απ τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές.
Δηλαδη ο τσίπρας ήταν αθώος και καλοκάγαθος πριν γίνει πρωθυπουργός και μετά η πίεση της εξουσίας τον έκανε μέρος του κατεστημένου? Ξέροντας όσα ξέρει όλη η Ελλάδα για τις καταβολές του, θα διαφωνήσω. Εκ γενετής ήταν στο κατεστημένο, άλλο αν το έπαιζε επαναστάτης αριστερός γιατί ήταν στην μόδα και έβγαζε γκόμενες με το προφίλ του αντάρτη. Για τον ίδιο λόγο που, αν και δηλωμένος άθεος, δεν χάνει ευκαιρία σε θρησκευτικές εορτές να γυρνάει τις εκκλησίες για να μαζεύει ψήφους από τους αφελείς. Τώρα το Πάσχα, σε κάποια εκκλησία θα τον δούμε με την λαμπάδα στο χέρι, όπως κάθε χρόνο, τον άθεο κατά τα άλλα. Έτσι και ο Jason - όχι αρνούμαι να τον αποκαλέσω "το"- βλέπει κατάπου φυσάει ο άνεμος και ντύνεται, φέρεται, πράττει αναλόγως. Αφού είναι ανεπάγγελτος, κάτι πρέπει να βρει να κάνει το παιδί.Και πρέπει να έχει την κατάλληλη αμφίεση, αν και στο τσίρκο που πάει να τρυπώσει, η προηγούμενη αμφίεσή του θα ήταν πιο ταιριαστή.
@ MisspentYouthΠαρανόησες. Λάθος διατύπωση μου μάλλον. Το "καλοκαγαθος" ήταν γενικό. Επρεπε να πω "ακόμα και εαν ενας τετοιος γινόταν Πρωθυπουργός κτλπ...". Μπα στην αρχή δεν το έπαιζε. Ξεκίνησαν άλλωστε όλοι απο πιο ακραία, ΚΝΕ. Στην πορεία όμως άλλαξαν, ειδικά απ όταν είδαν πως είναι να κυβερνάς κράτος και πόσο δύσκολα ή ουτοπικά ήταν τα παλιά τους ιδεώδη. Τα περι θρησκείας, ναι, ψηφοθηρικα. Και ναι θα τον δούμε σε εκκλησία. Δεν με πειραζει ουτε στο ελαχιστο ομως και ας δηλώνει αθεος αριστερός. Ως Πρωθυπουργός της Ελλάδας κάνει και πραγματα που επιτασσει η θεσμική ιδιότητα του. Φαντασου τι ντόρος θα γινόταν αν Έλληνας ΠΘ δεν πηγαινε και δεν ευχοταν πχ Καλό Πάσχα. Θα ετρωγε πιο πολυ κραξιμο απο τώρα. Ασε που ξερω κ αριστερους και αθεους που μια χαρά τυπικά εστω συμμετεχουν στο Πασχα διότι στην Ελλάδα τα θρησκευτικά ήθη είναι ταυτοχρονα και λαϊκές ελληνικές παραδόσεις. Ο Jason το ξέρει πως παιζεται το παιχνιδι, το ειπαμε αυτο. Διολου τυχαια η αλλαγη του. Δεν θεωρω ομως το κανει για πλουτο (συμβουλος θαναι) ή ανεπαγγελτος. Εύπορος ειναι με μεγαλη οικογενειακη επιχειρηση.