Λένα Ντάναμ: Αφέθηκα, πήρα βάρος και νιώθω πιο ευτυχισμένη από ποτέ

Λένα Ντάναμ: Αφέθηκα, πήρα βάρος και νιώθω πιο ευτυχισμένη από ποτέ Facebook Twitter
7

Η Λένα Ντάναμ παραδέχθηκε πως από τότε που πάχυνε νιώθει πιο ευτυχισμένη, καθώς αποφάσισε να πιέζει λιγότερο τον εαυτό της ώστε να διαχειρίζεται καλύτερα τα προβλήματα ψυχικής υγείας της.

Η 32χρονη ηθοποιός είπε πως επειδή έχει περάσει πάρα πολύ χρόνο στη ζωή της ανησυχώντας για το τι πιστεύουν οι άλλοι για εκείνη, πλέον δεν θέλει να ασχολείται καθόλου με το θέμα. 

«Πέρασα πολύ καιρό σε αυτή τη ζωή νιώθοντας τα πάντα στην υπερβολή τους. Υπερβολικά πεινασμένη, Υπερβολικά αγχωμένη. Υπερβολικά θορυβώδης. Υπερβολικά απαιτητική. Υπερβολικά άρρωστη. Υπερβολικά δραματική. Υπερβολικά ειλικρινής. Υπερβολικά σέξι (απλώς αστειεύομαι). Πάντα έπαιρνα εμμέσως το μήνυμα πως πιάνω πολύ χώρο και πως ζητάω πολλά από τη ζωή και μερικές φορές έδινα πολλά σε ανθρώπους που δεν ήθελαν τίποτα απολύτως»,έγραψε στο μήνυμά της στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I’ve spent a lot of time in this life feeling like too much. Too hungry. Too anxious. Too loud. Too needy. Too sick. Too dramatic. Too honest. Too sexy (jk lol.) I was always sent the message, in insidious ways, that I took up too much room and demanded too much from life and sometimes gave too much to people who didn’t want any at all. But something has changed, and it started  when I realized: I don’t have to be *for* everybody, and that for the right people, my too much is just enough. My too much also means I have room for their too much and we can take turns too muching all over each other. At 32: I weigh the most I ever have. I love the most I ever have. I read and write and laugh the most I ever have. And I’m the happiest I’ve ever been. Not the frail, precarious happiness of “things are going perfectly.” The big, generous, jiggly happiness of “I think I’m finally starting to get the hang of this.” Not too much... Just enough.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lena Dunham (@lenadunham) στις


Όπως εξηγεί στην λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε, στην οποία ποζάρει φορώντας εσώρουχα, πλέον εστιάζει περισσότερο σε εκείνα που θέλει.  

«Αλλά κάτι άλλαξε και άρχισε όταν συνειδητοποίησα πως δεν πρέπει να είμαι *για* όλους και πως για τους σωστούς ανθρώπους, το υπερβολικό μου είναι απλώς αρκετό. Επίσης η υπερβολή μου σημαίνει πως έχω χώρο και για την δική τους και μπορούμε να αλλάζουμε σειρές σε όλο αυτό», προσθέτει. 

Η Λένα Ντάναμ σχολίασε επίσης πως από τότε που άλλαξε την νοοτροπία της έχει αλλάξει επίσης το σώμα της. «Στα 32: ζυγίζω περισσότερο από ποτέ. Αγαπώ περισσότερο από ποτέ. Διαβάζω και γράφω και γελάω περισσότερο από ποτέ. Και είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Όχι η εύθραυστη, αβέβαιη ευτυχία του "τα πράγματα πάνε τέλεια". Η μεγάλη, γενναιόδωρη, τρελή ευτυχία του "νομίζω πως επιτέλους παίρνω το κολάι από όλο αυτό". Όχι υπερβολικά, απλώς αρκετά», καταλήγει. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

TFW you feel it so hard that you take it from stories to feed

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lena Dunham (@lenadunham) στις


Με πληροφορίες από People

Πολιτισμός
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΟΑΚΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Πολιτισμός / Άννα Βίσση: Η αποκάλυψη για μια από τις εκπλήξεις στην αποψινή συναυλία στο ΟΑΚΑ

Μετά τις δύο καθηλωτικές εμφανίσεις της στο Καλλιμάρμαρο, η απόλυτη Ελληνίδα σταρ επιστρέφει με ένα πρωτοποριακό υπερθέαμα υψηλών προδιαγραφών μπροστά σε περισσότερους από 95.000 θεατές
THE LIFO TEAM
Η Βιρζινί Βιάρ μιλά πρώτη φορά για την απόλυσή της από τη Chanel και τα 36 χρόνια με τον Λάγκερφελντ

Πολιτισμός / «Σου κρατάω κακία που ήσουν ο μόνος που με έβλεπε»: Η Βιρζινί Βιάρ μιλά για Chanel και Λάγκερφελντ

Στο νέο βιβλίο της «Un regard. Une vie chez Chanel», που κυκλοφορεί στις 30 Σεπτεμβρίου, η Βιρζινί Βιάρ περιγράφει για πρώτη φορά το γεύμα της απόλυσής της και επιστρέφει στα 36 χρόνια δίπλα στον Καρλ Λάγκερφελντ.
THE LIFO TEAM
Ένας πίνακας του Ντέιβιντ Χόκνεϊ με τον σκύλο του μπορεί να πουληθεί έως 2,5 εκατομμύρια λίρες

Πολιτισμός / Ένας πίνακας του Ντέιβιντ Χόκνεϊ με τον σκύλο του μπορεί να πουληθεί έως 2,5 εκατομμύρια λίρες

Το «Dog Painting 17», με τον αγαπημένο του ντάτσχουντ Στάνλεϊ κουλουριασμένο σε ένα μαξιλάρι, βγαίνει σε δημοπρασία από τον οίκο Christie’s. Είναι το πρώτο έργο από τη σειρά των σκύλων του Χόκνεϊ που εμφανίζεται σε δημοπρασία.
THE LIFO TEAM
Ο Μαρκ Άλμοντ αποχαιρετά τους Soft Cell: «Η ομοφοβία δεν εξαφανίστηκε, απλώς πήρε άλλα πρόσωπα»

Πολιτισμός / Ο Μαρκ Άλμοντ αποχαιρετά τους Soft Cell: «Η ομοφοβία δεν εξαφανίστηκε, απλώς πήρε άλλα πρόσωπα»

Με αφορμή το «Danceteria», το τελευταίο άλμπουμ των Soft Cell, ο Μαρκ Άλμοντ μιλά για τη γκέι ζωή από τα τέλη των ’70s έως τα ’90s, την κρίση του AIDS και αποχαιρετα τον Ντέιβ Μπολ.
THE LIFO TEAM
Νταμιέν Ζαλέ: «Δεν ήταν εύκολο να είσαι γκέι στα ’90s. Ευτυχώς είχα τη Madonna και τον Αλμοδόβαρ»

Πολιτισμός / Νταμιέν Ζαλέ: «Δεν ήταν εύκολο να είσαι γκέι στα ’90s. Ευτυχώς είχα τη Madonna και τον Αλμοδόβαρ»

Λίγες ώρες πριν διεκδικήσει MTV Video Music Award για τις χορογραφίες του για τη Μαντόνα και το viral «Storm» των Gener8ion και Yung Lean, ο Νταμιέν Ζαλέ θυμάται πώς η Μαντόνα και ο Πέδρο Αλμοδόβαρ έγιναν η κουίρ οικογένεια που δεν έβρισκε γύρω του.
THE LIFO TEAM
NEW YORK TIMES 100 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ 21ΟΣ ΑΙΩΝΑΣ

Πολιτισμός / Αυτές είναι οι 100 καλύτερες τηλεοπτικές σειρές του 21ου αιώνα, για τους New York Times

Οι New York Times απευθύνθηκαν σε εκατοντάδες ηθοποιούς, showrunners, σεναριογράφους, στελέχη, τεχνικούς και άλλους επαγγελματίες της τηλεόρασης, ζητώντας τους να επιλέξουν έως και δέκα από τις καλύτερες σειρές του 21ου αιώνα
THE LIFO TEAM
Oasis μέσα στο πλήθος και techno στο Κίεβο: Οι μουσικές φωτογραφίες της χρονιάς

Πολιτισμός / Αυτές είναι οι μουσικές φωτογραφίες της χρονιάς: από τους Oasis μέχρι ένα techno rave στην εμπόλεμη Ουκρανία

Από έναν οπαδό των Oasis χαμένο μέσα στο πλήθος έως ένα techno rave στην Ουκρανία, τα Abbey Road Music Photography Awards ξεχώρισαν τις εικόνες που αποτύπωσαν τη μουσική κουλτούρα του 2025.
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Από πότε τα προβλήματα ψυχικής υγείας (έτσι αναφέρει το άρθρο) λύνονται αποκτώντας έναν εθισμό (το φαγητό αυτή τη φορά);Προσέξτε πολύ τα πρότυπα που προβάλλετε! Έχετε ευθύνη.Κάποτε κάνατε επανάσταση κατά των υπεραδύνατων μοντέλων ως πρότυπα νευρικής ανορεξίας. Δεν βλέπω καμία διαφορά στις δύο περιπτώσεις.
Το ότι η κοινωνία έχει κάνει εμάς τις γυναίκες να φοβόμαστε σε όλη μας την ζωή μήπως πάρουμε μισό κιλό, ενώ αντίθετα οι άντρες μπορούν να τρέφονται αποκλειστικά με πίτσες και σουβλάκια και να μην τους λέει κανείς τίποτα αν πάρουν κιλά, είναι άλλη μια ανισότητα των δύο φύλων, που πρέπει επιτέλους να διορθωθεί.
Αυτό που φοβόσαστε είναι η γνώμη των άλλων για το σώμα σας. Ξεπεράστε το, βάλτε όσα κιλά θέλετε και να που επήλθε η ισότητα (προς τα κάτω βέβαια).Θα είμαστε όλοι παχύσαρκοι.Εντάξει;Υ.Γ.1 Σας πέρασε από το μυαλό να γίνει μια προσπάθεια για φυσιολογικό βάρος όλων;Υ.Γ.2 Από πότε η παχυσαρκία έγινε δικαίωμα του ενός φύλου και ξεκίνησε η μάχη σας να το κατακτήσετε κι αυτό; Προσωπικά ως άνδρας με αρκετά παραπανήσια κιλά ούτε ευτυχισμένος αισθάνομαι, ούτε υγιής είμαι, ούτε παράδειγμα προς μίμηση. Ζηλεύετε κάτι από αυτά;
Όλοι οι άνθρωποι φοβούνται την γνώμη των άλλων για όλα τα ζητήματα. Και αυτός γιατί ο άνθρωπος δεν αντέχει να περιθωριοποιείται κοινωνικά. Και η παχυσαρκία είναι δικαίωμα των αντρών εδώ και χιλιάδες χρόνια. Εσύ ως παχύσαρκος άντρας πόσα αρνητικά σχόλια έχεις ακούσει; Γιατί να είσαι σίγουρος ότι μια παχύσαρκη γυναίκα έχει ακούσει απείρως περισσότερα.
Αγαπητή Φωτεινή,Θα είναι κρίμα να καταστρέψεις την υγεία σου μόνο και μόνο για να κερδίσεις αυτό το ανδρικό (;) δικαίωμα. Ρίξε κανένα άλλο κάστρο του εχθρού καλύτερα.Υ.Γ. Φυσικά και έχω ακούσει αρνητικά σχόλια. Φαντάζεσαι ότι με συγχαίρουν;