ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ! ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ!

Λένα Ντάναμ: Αφέθηκα, πήρα βάρος και νιώθω πιο ευτυχισμένη από ποτέ

Λένα Ντάναμ: Αφέθηκα, πήρα βάρος και νιώθω πιο ευτυχισμένη από ποτέ Facebook Twitter
7

Η Λένα Ντάναμ παραδέχθηκε πως από τότε που πάχυνε νιώθει πιο ευτυχισμένη, καθώς αποφάσισε να πιέζει λιγότερο τον εαυτό της ώστε να διαχειρίζεται καλύτερα τα προβλήματα ψυχικής υγείας της.

Η 32χρονη ηθοποιός είπε πως επειδή έχει περάσει πάρα πολύ χρόνο στη ζωή της ανησυχώντας για το τι πιστεύουν οι άλλοι για εκείνη, πλέον δεν θέλει να ασχολείται καθόλου με το θέμα. 

«Πέρασα πολύ καιρό σε αυτή τη ζωή νιώθοντας τα πάντα στην υπερβολή τους. Υπερβολικά πεινασμένη, Υπερβολικά αγχωμένη. Υπερβολικά θορυβώδης. Υπερβολικά απαιτητική. Υπερβολικά άρρωστη. Υπερβολικά δραματική. Υπερβολικά ειλικρινής. Υπερβολικά σέξι (απλώς αστειεύομαι). Πάντα έπαιρνα εμμέσως το μήνυμα πως πιάνω πολύ χώρο και πως ζητάω πολλά από τη ζωή και μερικές φορές έδινα πολλά σε ανθρώπους που δεν ήθελαν τίποτα απολύτως»,έγραψε στο μήνυμά της στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I’ve spent a lot of time in this life feeling like too much. Too hungry. Too anxious. Too loud. Too needy. Too sick. Too dramatic. Too honest. Too sexy (jk lol.) I was always sent the message, in insidious ways, that I took up too much room and demanded too much from life and sometimes gave too much to people who didn’t want any at all. But something has changed, and it started  when I realized: I don’t have to be *for* everybody, and that for the right people, my too much is just enough. My too much also means I have room for their too much and we can take turns too muching all over each other. At 32: I weigh the most I ever have. I love the most I ever have. I read and write and laugh the most I ever have. And I’m the happiest I’ve ever been. Not the frail, precarious happiness of “things are going perfectly.” The big, generous, jiggly happiness of “I think I’m finally starting to get the hang of this.” Not too much... Just enough.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lena Dunham (@lenadunham) στις


Όπως εξηγεί στην λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε, στην οποία ποζάρει φορώντας εσώρουχα, πλέον εστιάζει περισσότερο σε εκείνα που θέλει.  

«Αλλά κάτι άλλαξε και άρχισε όταν συνειδητοποίησα πως δεν πρέπει να είμαι *για* όλους και πως για τους σωστούς ανθρώπους, το υπερβολικό μου είναι απλώς αρκετό. Επίσης η υπερβολή μου σημαίνει πως έχω χώρο και για την δική τους και μπορούμε να αλλάζουμε σειρές σε όλο αυτό», προσθέτει. 

Η Λένα Ντάναμ σχολίασε επίσης πως από τότε που άλλαξε την νοοτροπία της έχει αλλάξει επίσης το σώμα της. «Στα 32: ζυγίζω περισσότερο από ποτέ. Αγαπώ περισσότερο από ποτέ. Διαβάζω και γράφω και γελάω περισσότερο από ποτέ. Και είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Όχι η εύθραυστη, αβέβαιη ευτυχία του "τα πράγματα πάνε τέλεια". Η μεγάλη, γενναιόδωρη, τρελή ευτυχία του "νομίζω πως επιτέλους παίρνω το κολάι από όλο αυτό". Όχι υπερβολικά, απλώς αρκετά», καταλήγει. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

TFW you feel it so hard that you take it from stories to feed

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lena Dunham (@lenadunham) στις


Με πληροφορίες από People

Πολιτισμός
7

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ! ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η «Οδύσσεια» του Νόλαν έγινε η σπάνια κινηματογραφική μονοκουλτούρα του καλοκαιριού

Πολιτισμός / Γιατί η «Οδύσσεια» του Νόλαν έγινε η σπάνια κινηματογραφική μονοκουλτούρα του καλοκαιριού;

Η «Οδύσσεια» του Νόλαν έχει ξεπεράσει εμπορικά το Oppenheimer και πλησιάζει το ένα δισ. δολάρια, αλλά η πραγματική της δύναμη φαίνεται αλλού: έγινε η ταινία για την οποία μιλούν ταυτόχρονα θεατές, memes, κριτικοί και πανεπιστήμια.
THE LIFO TEAM
Άντον Πρίνερ: Ο καλλιτέχνης που έγινε Anton και βρήκε τον ουρανό για ταβάνι

Πολιτισμός / Άντον Πρίνερ: Ο καλλιτέχνης που έγινε Anton και έκανε τον ουρανό ταβάνι του

Νέα έκθεση στη Βαλορίς ξαναφέρνει στο φως τον ουγγρικής καταγωγής ζωγράφο και γλύπτη που έφτασε στο Παρίσι ως Άννα Πρίνερ, έγινε Αντόν και δημιούργησε ένα από τα πιο παράξενα, ιερατικά και αταξινόμητα έργα του ευρωπαϊκού μοντερνισμού.
THE LIFO TEAM
Χιροκάζου Κόρε-έντα: Με την τεχνητή νοημοσύνη ακόμη και ο πόνος γίνεται αγορά

Πολιτισμός / Χιροκάζου Κόρε-έντα: Με την τεχνητή νοημοσύνη ακόμη και ο πόνος γίνεται αγορά

Με αφορμή νέα συνέντευξη για το Sheep in the Box, ο Χιροκάζου Κόρε-έντα προειδοποιεί ότι η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να μετατρέψει και το πένθος σε αγορά, ανοίγοντας το ερώτημα σε ποιον ανήκουν η φωνή, το πρόσωπο και η ταυτότητα των νεκρών.
THE LIFO TEAM
Ένας χαμένος πίνακας της Ελίζαμπεθ Μάρεϊ σώθηκε από κτίριο με αμίαντο έπειτα από 45 χρόνια

Πολιτισμός / Ένας χαμένος πίνακας της Ελίζαμπεθ Μάρεϊ σώθηκε από κτίριο με αμίαντο έπειτα από 45 χρόνια

Ο Bob του 1977, άγνωστος ακόμη και σε μελετητές της Μάρεϊ, διασώθηκε από κατεδάφιση, αποκαταστάθηκε με χρηματοδότηση 100.000 δολαρίων και το φθινόπωρο θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά σε μουσείο.
THE LIFO TEAM
Οι καλλιτέχνες που ξανάκαναν το Μάργκεϊτ μόδα τώρα δεν αντέχουν να ζήσουν εκεί

Πολιτισμός / Οι καλλιτέχνες που ξανάκαναν το Μάργκεϊτ μόδα τώρα δεν αντέχουν να ζήσουν εκεί

Η παραθαλάσσια πόλη του Κεντ αναγεννήθηκε με μουσεία, γκαλερί, εργαστήρια και καλλιτέχνες που έφυγαν από το ακριβό Λονδίνο. Τώρα η ίδια πολιτιστική επιτυχία επιστρέφει ως ενοίκια, τιμές ακινήτων και εκτοπισμός.
THE LIFO TEAM
Ο Νικ Κέιβ ανέβηκε σε μια ταράτσα και το Μπράιτον έγινε η σκηνή του

Πολιτισμός / Ο Νικ Κέιβ ανέβηκε σε μια ταράτσα και το Μπράιτον έγινε η σκηνή του

Πριν από τη μεγάλη του συναυλία στο Preston Park, ο Νικ Κέιβ και οι Bad Seeds έπαιξαν απροειδοποίητα στην ταράτσα του Resident Records, σε μια πόλη που είχε ήδη αρχίσει να λειτουργεί σαν φεστιβάλ γύρω από το όνομά του.
THE LIFO TEAM
Η «Οδύσσεια» του Νόλαν φέρνει τουριστική έκρηξη στο νησί που έγινε Ιθάκη.

Πολιτισμός / Η «Οδύσσεια» του Νόλαν φέρνει τουριστική έκρηξη στο νησί που έγινε Ιθάκη.

Η Φαβινιάνα, όπου γυρίστηκε η Ιθάκη του Οδυσσέα, προβάλλεται ήδη ως προορισμός για τους θεατές της ταινίας, με εκτιμήσεις για εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια τα επόμενα χρόνια.
THE LIFO TEAM
Η Πάτι Σμιθ συνάντησε τον Πάπα Λέοντα ΙΔ΄ και το πρώτο που κατάφερε να πει ήταν «Hi»

Πολιτισμός / Η Πάτι Σμιθ συνάντησε τον Πάπα Λέοντα ΙΔ΄ και το πρώτο που κατάφερε να πει ήταν «Hi»

Η σαραντάλεπτη συνάντηση στο Βατικανό του Πάπα με την Πάτι Σμιθ είχε μια παράξενη μουσική ηχώ: με το ίδιο «Hi» άρχιζε το Wave του 1979, η φανταστική συνομιλία της Σμιθ με έναν άλλο Πάπα.
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Από πότε τα προβλήματα ψυχικής υγείας (έτσι αναφέρει το άρθρο) λύνονται αποκτώντας έναν εθισμό (το φαγητό αυτή τη φορά);Προσέξτε πολύ τα πρότυπα που προβάλλετε! Έχετε ευθύνη.Κάποτε κάνατε επανάσταση κατά των υπεραδύνατων μοντέλων ως πρότυπα νευρικής ανορεξίας. Δεν βλέπω καμία διαφορά στις δύο περιπτώσεις.
Το ότι η κοινωνία έχει κάνει εμάς τις γυναίκες να φοβόμαστε σε όλη μας την ζωή μήπως πάρουμε μισό κιλό, ενώ αντίθετα οι άντρες μπορούν να τρέφονται αποκλειστικά με πίτσες και σουβλάκια και να μην τους λέει κανείς τίποτα αν πάρουν κιλά, είναι άλλη μια ανισότητα των δύο φύλων, που πρέπει επιτέλους να διορθωθεί.
Αυτό που φοβόσαστε είναι η γνώμη των άλλων για το σώμα σας. Ξεπεράστε το, βάλτε όσα κιλά θέλετε και να που επήλθε η ισότητα (προς τα κάτω βέβαια).Θα είμαστε όλοι παχύσαρκοι.Εντάξει;Υ.Γ.1 Σας πέρασε από το μυαλό να γίνει μια προσπάθεια για φυσιολογικό βάρος όλων;Υ.Γ.2 Από πότε η παχυσαρκία έγινε δικαίωμα του ενός φύλου και ξεκίνησε η μάχη σας να το κατακτήσετε κι αυτό; Προσωπικά ως άνδρας με αρκετά παραπανήσια κιλά ούτε ευτυχισμένος αισθάνομαι, ούτε υγιής είμαι, ούτε παράδειγμα προς μίμηση. Ζηλεύετε κάτι από αυτά;
Όλοι οι άνθρωποι φοβούνται την γνώμη των άλλων για όλα τα ζητήματα. Και αυτός γιατί ο άνθρωπος δεν αντέχει να περιθωριοποιείται κοινωνικά. Και η παχυσαρκία είναι δικαίωμα των αντρών εδώ και χιλιάδες χρόνια. Εσύ ως παχύσαρκος άντρας πόσα αρνητικά σχόλια έχεις ακούσει; Γιατί να είσαι σίγουρος ότι μια παχύσαρκη γυναίκα έχει ακούσει απείρως περισσότερα.
Αγαπητή Φωτεινή,Θα είναι κρίμα να καταστρέψεις την υγεία σου μόνο και μόνο για να κερδίσεις αυτό το ανδρικό (;) δικαίωμα. Ρίξε κανένα άλλο κάστρο του εχθρού καλύτερα.Υ.Γ. Φυσικά και έχω ακούσει αρνητικά σχόλια. Φαντάζεσαι ότι με συγχαίρουν;