Άγρια επίθεση στον Μπουτάρη στην εκδήλωση για την Γενοκτονία των Ποντίων - ΒΙΝΤΕΟ

Άγρια επίθεση στον Μπουτάρη στην εκδήλωση για την Γενοκτονία των Ποντίων - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
53

Άγρια επίθεση από εξοργισμένο πλήθος δέχτηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων.

Οι εικόνες με το λιντσάρισμα από ακραία στοιχεία που έβαλαν στόχο το δήμαρχο, είναι πρωτοφανείς και αμαυρώνουν όλο το νόημα της εκδήλωσης για τη σημαντική αυτή ημέρα.

Ο κ. Μπουτάρης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση που τελέστηκε και την κεντρική ομιλία στην πλατεία Αγίας Σοφίας, μετέβη στον Λευκό Πύργο για την επίσημη τελετή υποστολής της σημαίας.

Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε αποδέκτης αρνητικών σχολίων για τις κατά καιρούς δηλώσεις που έχει κάνει υπέρ της σύσφιξης των ελληνοτουρκικών σχέσεων μέσω εμπορικής συνεργασίας αλλά και το γεγονός ότι παραχώρησε άδεια σε μέλη της LGBTQ+ κοινότητας να πραγματοποιήσουν το 2ο Αυτοοργανωμένο Thessaloniki Pride, ανήμερα της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Άγρια επίθεση στον Μπουτάρη στην εκδήλωση για την Γενοκτονία των Ποντίων - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
Άγρια επίθεση στον Μπουτάρη στην εκδήλωση για την Γενοκτονία των Ποντίων - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
Άγρια επίθεση στον Μπουτάρη στην εκδήλωση για την Γενοκτονία των Ποντίων - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
Άγρια επίθεση στον Μπουτάρη στην εκδήλωση για την Γενοκτονία των Ποντίων - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
Άγρια επίθεση στον Μπουτάρη στην εκδήλωση για την Γενοκτονία των Ποντίων - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
Άγρια επίθεση στον Μπουτάρη στην εκδήλωση για την Γενοκτονία των Ποντίων - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
Άγρια επίθεση στον Μπουτάρη στην εκδήλωση για την Γενοκτονία των Ποντίων - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
Άγρια επίθεση στον Μπουτάρη στην εκδήλωση για την Γενοκτονία των Ποντίων - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
Άγρια επίθεση στον Μπουτάρη στην εκδήλωση για την Γενοκτονία των Ποντίων - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter

Ο ίδιος αρχικά δεν αντιδρούσε μέχρι που ορισμένοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του και χρησιμοποιώντας υβριστικούς χαρακτηρισμούς του ζήτησαν επιτακτικά να απομακρυνθεί. Μάλιστα, κάποιοι δεν δίστασαν να του επιτεθούν, με σπρωξιές και κλωτσιές.

Τελικώς, οι συνοδοί του δημάρχου τον απομάκρυναν από τον χώρο προκειμένου να τον προστατεύσουν από το μαινόμενο πλήθος.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να εξεταστεί από γιατρούς.

Για την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για συλλήψεις ή προσαγωγές.

Την επίθεση κατά του Γιάννη Μπουτάρη καταδικάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης και τάσσεται στο πλευρό του δημάρχου.

«Θύμα φανατικών εθνικιστών οι οποίοι παριστάνουν τους πατριώτες έπεσε σήμερα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης. Κατά τη διάρκεια εορτασμού για τη γενοκτονία των Ποντίων, ο κ. Μπουτάρης δέχτηκε επίθεση, προπηλακίστηκε λεκτικά και αναγκάστηκε να αποχωρήσει» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση και τάσσεται στο πλευρό του δημάρχου Θεσσαλονίκης, τονίζοντας για μια ακόμη φορά τη σταθερή του εναντίωση απέναντι σε κάθε φωνή και πράξη εθνικιστικής, θρησκευτικής και φυλετικής μισαλλοδοξίας».

Η ΝΔ καταδικάζει και αυτή την επίθεση που δέχθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.

Σε ανακοίνωσή της η Πειραιώς τονίζει: «Οι δράστες της σημερινής φασιστικής επίθεσης πατριδοκάπηλων πρέπει να συλληφθούν αμέσως και η κυβέρνηση να συνειδητοποιήσει επιτέλους ότι η ανομία έχει ξεπεράσει κάθε όριο λόγω της απαράδεκτης ανοχής που επιδεικνύει στη βία απ' όπου κι αν προέρχεται».

«'Αθλια, απαράδεκτη και άνανδρη» χαρακτηρίζει την επίθεση η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του κεντρικού δήμου, Καλυψώ Γούλα.

Η κ. Γούλα, η οποία συνόδευε τον κ. Μπουτάρη στις εκδηλώσεις, με δηλώσεις της στο ΑΠΕ - ΜΠΕ μεταφέρει τις στιγμές της επίθεσης σε βάρος του δημάρχου. «Ο Γιάννης Μπουτάρης έπεσε κάτω από τα χτυπήματα και συνέχισαν να τον κλωτσάνε. Είχαν πρόθεση να του κάνουν κακό και φαινόταν, γιατί τον χτυπούσαν και στο κεφάλι. Χτύπησαν και εμένα και τους αστυνομικούς που τον προστάτευαν. Και όταν φτάσαμε στο αυτοκίνητο, κλωτσούσαν την πόρτα, ενώ προσπάθησαν να σπάσουν το τζάμι».

Σύμφωνα με την κ. Γούλα ο δήμαρχος ήταν απροστάτευτος. Στο χώρο δεν υπήρχαν αστυνομικές δυνάμεις και διοργανωτής ούτε για δείγμα.

Ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη στο Twitter για την επίθεση:

Πάντα θα υπάρχουν 5-6 τραμπούκοι έτοιμοι να επιτεθούν σε όσους δεν γουστάρουν. Το πρόβλημα είναι όλοι αυτοί που διαδίδουν ψευτιές και καλλιεργούν μίσος. Και αυτοί δεν φοράνε κουκούλες, αλλά κουστούμια. Μαζί σου Γιάννη και όπως λέει ο Αγγελάκας "σιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ".

Την επίθεση καταδίκασε και ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης:

Δείτε τα βίντεο από το περιστατικό:

 
 
 
 
 *ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλοι μιλάνε για τον άντρα που φαίνεται να τραμπούκιζε το Μπουτάρη έχοντας το παιδί του αγκαλιά
Ελλάδα
53

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

20 σχόλια
Ο τύπος που προπηλακίζει τον Μπουτάρη κρατώντας το παιδάκι του αγκαλιά αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα γιατί δεν πρέπει να μας ενοχλεί η υιοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια...Αν ανατρέφει παιδί αυτός, εξαιρετικά λίγοι θα πρέπει να είναι οι δυνητικά χειρότεροι γονείς.
Ελπίζω να καταλαβαίνεις τη διαφορά:Η πολιτεία αποφασίζει για ένα παιδί που έχει στην επιμέλεια της vs ένας πολίτης αυτενεργει μέσα στα πλαίσια της δημοκρατικής νομιμότητας (άλλο υιοτετώ παιδί, όπου η πολιτεία φροντίζοντας για το καλό του αποφασίζει πού θα πάει, άλλο κάνω παιδί που η πολιτεία δεν μπορεί να μου το απαγορεύσει).Ημαρτον με το ο,τι νάναι αρκεί να πούμε κατι προχώ.Το παράδειγμα σου θα ήταν λογικοφανες αν το παιδάκι της φωτό ήταν υιοθετημένο. Άλλως μπουρδολογείς σαν πολιτικός μόνο και μόνο προκειμένου να γίνεις αρεστός σε συγκεκριμένο κοινό.
Οταν καταδικάζουμε την βία απ' όπου κι αν προέρχεται θα πρέπει πάντως να είμαστε και λιγουλάκι προσεκτικοί για να μην καταντήσουμε σαν τους Πόντιους Πιλάτους της ηγεσίας της Ευρωπαϊκής Ενωσης που βάζουν στο ίδιο τσουβάλι την πέτρα που έριξε παλαιστίνιος με τον πυροβολισμό διαδηλωτή από πάνοπλο ισραηλινό ελεύθερο σκοπευτή που σημαδεύει με διόπτρα στο κεφάλι...Πιστεύω ότι θα συμφωνήσεις ότι υπάρχει μια "μικρή" διαφορά...
Τελικά εσύ είσαι αυτός που ενώ στη σχολή το θέμα συζήτησης ήταν το Αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών η κουβέντα κατέληγε στους αγώνες των προλετάριων της Κούβας και την καταδίκη της αμερικάνικης επέμβασης στον Κόλπο των Χοίρων...Στην Ελλάδα έχουμε εκθρέψει τη βία. Συνειδητά. Στα πρόσφατα χρόνια οι Συριζαίοι το ξεχείλωσαν. Δεν μπορεί να μας ενοχλεί η μισή βία. Πρέπει να μας ενοχλεί όλη.Από αυτούς που είχαν πλακώσει τον Χατζηδάκη της ΝΔ στο ξύλο και αυτούς που έχουν κάψει το βιβλιοπωλείο του Άδωνι 40 φορές μέχρι αυτούς που πλάκωσαν τον Μπουτάρη και τον Κουμουτσάκο. Δεν υπάρχει "ναι μεν αλλά" εδώ.Δουλειά της Αστυνομίας είναι να τους βρίσκει. Δουλειά της Δικαιοσύνης να τους στέλνει μέσα. Αλλά η πρώτη δουλειά είναι ημών των πολιτών: να μην είμαστε εμείς οι ίδιοι τέτοιοι και να μην γουστάρουμε αυτούς που είναι έτσι, δηλαδή οπαδοί κάποιας μορφής βίας.Αλλιώς δεν θα είμαστε για πολύ ακόμα πολίτες αλλά σύντομα θα γίνουμε υπήκοοι του πιο δυνατού.
Αυτοί που επιτέθηκαν στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη. Είναι απλά ακροδεξιοί τραμπούκοι που πρέπει να βρεθούν άμεσα αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους.Οι Έλληνες και οι πολιτικές δυνάμεις επιτρέπουν σε ακροδεξιά περιθωριακά στοιχεία να κρύβονται πίσω από ένα δήθεν αίσθημα πατριωτισμού, τόσο το φίδι του φασισμού θα απειλεί ευθέως τη Δημοκρατία μας.Αυτη η φραση λέει ακριβώς την πραγματικότητα. Αυτα που συνέβησαν χθες στην Θεσσαλονίκη ηταν θλιβερά και αμαυρώσαν την ημέρα των Ποντίων.
Είναι κρίμα που κάποιοι καπηλεύονται μια εκδήλωση μνήμης για τους Πόντιους και κάνουν ό,τι μπορούν για να τη συνδέσουν με το φασισμό και τον εθνικισμό. Κρίμα που μια τέτοια εκδήλωση αμαυρώθηκε από φασιστόμουτρα, εθνικιστές ψευδοπατριώτες που γι αυτούς δημοκρατία σημαίνει το δίκιο του ισχυρότερου. Γιατί θίχτηκαν οι θιασώτες του Χίτλερ και του Μουσολίνι; Επειδή η πόλη τους τα τελευταία χρόνια ζει και από τις ορδές των Τούρκων τουριστών που κατακλύζουν την πόλη; ή επειδή ο δήμαρχος -και ορθώς- επέτρεψε να εκφραστούν και άλλες ομάδες την ίδια μέρα, όπως η ΛΟΑΤ κοινότητα; Τέτοια ανθρωπάρια δεν έχουν θέση στην ελληνική κοινωνία, κι επειδή υπάρχουν βίντεο, ελπίζω να ταυτοποιηθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά.
Νεοελληνικός βόρθος! Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι ότι υπήρχαν και νέοι άνθρωποι ανάμεσα τους οι οποίοι έχουν προσηλυτιστεί στον φανατισμό των άλλων.Τα βάλανε 100 άτομα με έναν ηλικιωμένο. Αυτό και μόνο δείχνει πόσο άνανδροι είναι.
Πατεράδες τους οι "αγανακτισμένοι πολίτες" φασίστες, τραμπούκοι δολοφόνοι των βουλευτών Λαμπράκη και του Τσαρουχά, παππούδες τους οι χιτλερικοί δωσίλογοι γερο-λαδάδες και κλέφτες των περιουσιών των Θεσσαλονικίων Εβραίων. Τι εκπλήσσεστε; Στο εύφορο χώμα της συμπρωτεύουσας πάντα έθαλλαν τέτοιου είδους σαπρόφυτα.
Πατριώτες, "άντρες", της-Εκκλησίας, μάνες και κυρίες. Όλοι τους με σημαία το μίσος για τον άλλο.Είδα κάποιος τον έφτυσε κιόλας. Αντί να φτύσει τα μούτρα του.
Σίγουρα αγόρια; Γιατί αν θυμάμαι καλά, ανάμεσα στα SS της φοβερής αρρενωπότητας υπήρχε υψηλό ποσοστό ομοφυλοφιλίας. Στη δε Νύχτα των Μεγάλων Μαχαιριών, πολλοί πρώιμοι ναζιστές βρήκαν τον θάνατο στο ίδιο κρεβάτι με τους εραστές τους (Βλέπε και τους Καταραμένους του Βισκόντι). Πράγματι, δεν χρειάζονται πολλά μάστερ ψυχολογίας, ορισμένες φορές, αυτή η εμμονή με τον ανδρισμό, την αρρενωπότητα και την ομοφοβία λειτουργεί ως φερετζές μιας ομοφυλοφιλίας που το άτομο προσπαθεί να κρύψει. Αν έχει χρόνο κάποιος, μπορεί να ψάξει την ιστορία ενός βρετανού ναζιστή φυρερίσκου της δεκαετία ςτου 1970 (αν θυμάμαι καλά), ο οποίος στη φυλακή αναγνώρισε την ομοφυλοφιλία του και ζήτησε συγγνώμη από τα θύματά του, εξηγώντας ότι συνειδητοποίησε ότι έκανε όλα αυτά για να κρύψει από τους πάντες (και κυρίως από τον εαυτό του) την ομοφυλοφιλία του.
Δεν ξέρω γιατί με τόσα που γίνονται σε αυτήν την χώρα, αυτό το συγκεκριμένο με ενόχλησε τόσο... Η εικόνα του να βλέπεις ένα μάτσο νέους-φουσκωμένους φασίστες να προσπαθούν να βλάψουν σωματικά έναν πρωτευόντως 75χρονο και δευτερευόντως εκλεγμένο δήμαρχο πραγματικά με συνέθλιψε. Και όταν όλο αυτό έχει το άρωμα της ομοφοβίας και της εθνικής υπερηφάνειας από πίσω, τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο ενδιαφέροντα... Όλη η ελληνική σαπίλα συμπτυγμένη σε ένα συμβάν.Υ.Γ: Από τα λίγα που γνωρίζω ως φοιτητής Γερμανίας, αν γινόταν κάτι τέτοιο στη Γερμανία, όχι μόνο θα γινόντουσαν συλλήψεις, αλλά ο πατέρας που λιντσάρει με το παιδί στην αγκαλιά θα είχε πολύ μικρές πιθανότητες να το κρατήσει υπό την κηδεμονία του
Στην Γερμανία υπάρχει εξαιρετικά δραστήριο, δυναμικό και μαχητικό Μπλακ Μπλοκ, καθώς και σκληρές δυνάμεις Αντίφα, που είναι σε θέση να δίνουν σκληρές μάχες με την γερμανική αστυνομία που δεν φημίζεται και για τους κομψούς τρόπους της Μπροστά σε όλους αυτούς, ο Ρουβίκωνας με τον οποίο τόσο κόλλημα έχεις τελευταία, θυμίζει αρσακειάδες του παλιού (καλού;) καιρού.
τι λες ρε Μαυρε Γατε, στη Γερμανια σιγουρα τραμπουκιζουν συμβολαιογραφους, ανακοινωνουν δολοφονιες στυλ Χαμπιμπι κλπ κλπ. Στη Γερμανια ντυνονται μαυρα καινε και κανενα καδο και ως εκει τους αφηνουν.
Το μπλακ μπλοκ στη Γερμανία (πανκια με ημερομηνία λήξης) είναι γατάκια μπροστά στους αναρχομπάχαλους που κάψανε την Μαρφίν και τους υποστηρικτές τρομοκρατών (Ρουβικωνίτσες).
Ο Μπουτάρης μας τα λέει κατά καιρούς λίγο περίεργα στα εθνικά θέματα. Εικόνες όπως αυτές όμως είναι καταδικαστέες και πρέπει οι πρωταγωνιστές να ταυτοποιηθούν. Ένα παλικάρι εκεί έχει περάσει το αυτοκίνητο του δημάρχου για σάκο του μποξ. Να το φέρουμε στο δικαστήριο να μας εξηγήσει πώς ακριβώς την είδε.
Μειοψηφίες αχρείων υπαρχουν σχεδον παντα κ παντού.οι πλειοψηφίες των πολιτισμένων με ανησυχούν,που ο ρόλος τους περιορίζεται στο να απαθανατίζουν,σαν παρατηρητές με το κινητο τους,τις αχρειοτητες.
Δε μπορω να καταλαβω τι συμβαινει, η κατασταση εχει ξεφυγει απο ολες τις μεριες. Ο μεν Μπουταρης που τους τελευταιους μηνες λεει οτι του ερχεται στο κεφαλι περνωντας μας ολους για βλαχαδερα που δε μπορουμε να καταλαβουμε τη ντεμεκ politically correct αρχοντοχωριατια του, οι δε τραμπουκοι που πλεον εχουν ξεφυγει τελειως και συμπεριφερονται λες και ειμαστε πλανο απο το American History X. Δε σου αρεσει η πολιτικη του, μη τον ψηφιζεις. Το να απαγορευεις ομως εσυ πολιτη εναν αλλο πολιτη απο το να παραβρεθει στην ιδια εκδηλωση με σενα και να τον ξεκινας με τις μπουνιες και τις κλωτσιες ειναι απλα κουλο. Ο αστυνομικος εβλεπε το κουκουλοφορο να σπαει το παραθυρο του αυτοκινητου και μου εδωσε την εντυπωση οτι φοβοταν και να τον πλησιασει, αισθανομαι απολυτη ασφαλεια απο αυτους τους Robocop που μας φυλανε! Ευγε σ'ολους!!!
Και ένα ακόμη σχόλιο, ο Μπουτάρης δεν έχει δώσει ποτέ το Λευκό Πύργο σε κομματική εκδήλωση (και σωστά πράττει) γιατί δεν θέλει να καπηλευτεί ένα τοπικό μνημείο για κομματικό σκοπό, αλλά το έδωσε για τους Πόντιους και καλά έκανε διότι υπάρχει άλλος σκοπός, όμως τέτοιες καταστάσεις αμαυρώνουν τελικά τη Θεσσαλονίκη, δεν θα γίνουμε ποτέ άνθρωποι τελικά, πάντα θέλουμε να βλέπουμε ότι "δήθεν" μας χωρίζει από κάποιον άλλον, παρά ότι μας ενώνει... κρίμα.
Η εκδήλωση για τη γενοκτονία των Ποντίων είναι μια σημαντική και συναισθηματική γιορτή - εκδήλωση για όλους μας και ο Δήμαρχος πήγε να την υποστηρίξει, και καλά έκανε, επίσης το αυτοοργανωμένο pride είναι μια άλλη εκδήλωση για την προασπιση των Ελλήνων και μη λοατ ανθρώπων που ζούνε στη χώρα και έχουν αντιμετωπιστεί με βία, χλευασμό σε κοινωνικό επίπεδο και ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας σε πολιτειακό επίπεδο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να προσβληθεί κάποιος και να επιτεθεί σε έναν δήμαρχο που στηρίζει τα αυτονόητα όπως η ήμερα μνήμης των Ποντίων, όπως και το pride, άσχετο που έγινε με μια μέρα διαφορά, και οι δύο εκδηλώσεις έχουν θετικό σκοπό για την ευαισθητοποίηση, τη μνήμη και την πρόοδο, ώστε να μην υπάρχουν μελλοντικά θύματα. Είναι κρίμα ρε παιδιά, πραγματικά, δεν υπάρχουν γκέι πόντιοι που θέλουνε να ζούνε χωρίς φόβο και να τιμούν την καταγωγή τους; Άσχετα πράγματα που στην Ελλάδα τα κάνουμε σχετικά χωρίς καμιά ευεργεσία για τον λαό, μονάχα η ενότητα επιφέρει πρόοδο, ακόμη να το καταλάβουμε σαν χώρα. Λίγη αγάπη παραπάνω κάνει τη διαφορά.
Γκέι και Πόντιος; Αν δεν έχει πέσει ήδη φωτιά εξ ουρανού να σε κάψει για τη βλασφημία σου, μπορεί να αναλάβουν να το πράξουν υπεργολαβικά, με μεγάλη γενναιότητα και αυτοθυσία, τίποτε μαυροφορεμένα παληκάρια (50 εναντίον 1 φυσικά, όπως συνηθίζουν) με τις ευλογίες Ανθιμου, Αμβρόσιου και λοιπών χρυσοφορεμένων...
Αυτο ειναι το χαρακτηριστικο δειγμα νεοελληνα : ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ, ΟΜΟΦΟΒΙΚΟΣ, ΟΥΓΚΑΝΟΣ, ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΣ. Θελει να παρει την Πολη, να σκοτωσει τους Τουρκους και να διορισει το παιδι του στο δημοσιο. Ειδικα σε αυτην την επαρχια του Ανθιμου τα φαινομενα αυτα παρουσιαζονται στο μεγιστο. ΑΥΤΟΙ δεν γουσταρουν καποιον που τα λεει (και πραττει) διαφορετικα
Εκτός αν είναι το άλλο είδος Ελληναρα που νόμος είναι το δίκιο του, κλείνει δρόμους και καίει αυτοκίνητα όποτε γουστάρει, βαράει όποιον γουστάρει αφού τον βαφτίσει "φασίστα" και ονειρεύεται την απελευθέρωση όλων των ζώων με τον ίδιο στο ρόλο του απελευθερωτή. Α, ψιλογουσταρει να στείλει και μια μπόμπα σε "όλους αυτούς".Μην ξεχάσουμε και την Ελληναρου το νέο είδος που φύεται τελευταίως μαζί με όλα τα μπουμπούκια που έχουμε ήδη...Ο Ελληναρας γαύρος, βαζελος, μπαοκ, αναρχοχαρουμενος ή ΧΑιτης πάντα Ελληναρας θάναι. Η έκπληξη όταν ανακαλύπτουμε ότι υπάρχουν έτεροι Ελληνάρες πλην ημων είναι για το δημοτικό.
Τον Μπουτάρη τον λατρεύω ακόμα κι όταν διαφωνώ διότι είναι αντι-Ελληναρας. Υπ' αυτή την έννοια είναι ο πιο Καποδίστριας αιρετός που είχαμε ποτέ.Είναι ο Χατζιδάκις σε πολιτικό.Ο Ελληναρας χέστηκε για θεσμούς και δημοκρατία. "Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδανε κι όλοι οι άλλοι να πα να γαμηθουνε".Αυτόν τον κόσμο τσιτωνει ο Μπουτάρης. Απο Ανθιμους μέχρι αναρχοταλιμπαν.Μπουτάρης 4 president. 1000 φορές Μπουτάρης στα 90 του παρά τσιπραλεξαιοι στα 35 plus τους.