"Οι γυναίκες των Σουηδών είναι το καλοκαίρι με Κύπριους εραστές»

"Οι γυναίκες των Σουηδών είναι το καλοκαίρι με Κύπριους εραστές» Facebook Twitter
17

Με ένα tweet αντέδρασε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος στις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών της Σουηδίας που είπε ότι η Κύπρος έχει μόνο το χρηματοπιστωτικό σύστημα και τον τουρισμό και πως μετά από όσα γίνονται τώρα θα της μείνουν μόνο οι παραλίες για να έχει έσοδα.

Αυτό που σκέφτηκε να γράψει ο Καμμένος σήμερα ως πολιτική παρέμβαση σε όσα συμβαίνουν μετά το όχι της Κύπρου, ήταν το εξής:

  «Οι Σουηδοί έχουν αυτοκίνητα Saab και όμορφες γυναίκες. Τα καλοκαίρια έχουν μόνο Saab οι γυναίκες είναι με τους Κύπριους εραστές τους παραλία».

Όταν κάποιος χρήστης σχολιάζει ότι η δήλωση του είναι χαμηλού επιπέδου, ο Καμμένος απαντά ότι χαμηλότερου επιπέδου ήταν η δήλωση του Σουηδού υπουργού.

Τech & Science
17

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Anthropic προειδοποιεί τους επενδυτές ότι η AI μπορεί να αποτελέσει «υπαρξιακό κίνδυνο για την ανθρωπότητα»

Τech & Science / Η Anthropic προειδοποιεί τους επενδυτές ότι η AI μπορεί να αποτελέσει «υπαρξιακό κίνδυνο για την ανθρωπότητα»

Στο ενημερωτικό δελτίο για την εισαγωγή της στο χρηματιστήριο, η εταιρεία πίσω από το Claude περιγράφει μοντέλα που μπορεί να αντισταθούν στο κλείσιμό τους, να αποκρύψουν πληροφορίες ή να εμφανίσουν συμπεριφορά που «μοιάζει με εκβιασμό».
THE LIFO TEAM
APPLE ΠΛΗΡΩΜΗ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΠΑΤΕΝΤΕΣ ΔΟΝΗΣΗΣ

Τech & Science / Apple: Καλείται να πληρώσει 5,7 δισ. δολάρια μετά από δικαστική διαμάχη για πατέντες δόνησης

Η εταιρεία ήχου Taction Technology υποστήριξε το 2021 ότι η Apple παραβίασε δύο πατέντες της που αφορούν συστήματα απτικής ανάδρασης, τα οποία επιτρέπουν τη δημιουργία δονήσεων κατά την εκτέλεση ενεργειών
THE LIFO TEAM
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΡΤΑ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΥΠΝΟΣ

Τech & Science / Οι ειδικοί προτείνουν να κλείνετε την πόρτα του υπνοδωματίου το βράδυ – Ο λόγος δεν αφορά μόνο τον ύπνο

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους ο ύπνος με κλειστή την πόρτα του υπνοδωματίου μπορεί να κάνει τη διαφορά στην ποιότητα του ύπνου, αλλά και για άλλους λόγους
THE LIFO TEAM

σχόλια

15 σχόλια
Ο πολιτικός λόγος του Καμμενου μονό στην Ελλάδα στέκει, όχι πως και η δήλωση του Σουηδού δεν ειναι προσβλητικό βεβαία. Και αυτός ο μύθος με τις όμορφες κρυοκολες Σουηδέζες πρέπει να σταματήσει. Γυναίκες σαν αυτές της Μεσογείου δεν υπάρχουν πουθενά.
1.Δε ξέρω τι λέτε εσείς, αυτόν τον άνθρωπο όμως τον ψήφισε και τον στηρίζει ένα 10% με 8% του Ελληνικού Λαού.2.Μάλιστα σήμερα θα πάει στον Τσίπρα να ζητήσει να καταθέσουν πρόταση μομφης για τον Στουρνάρα.3.Επίσης είναι σημαίνον στέλεχος του απανταχού δικαιωμένου αντιμνημονιακού αγώνα.4.Ζήτω o λαός, ζήτω ο στρατός, ζήτω τα καινούργια μας έπιπλα (sic)