"Οι γυναίκες των Σουηδών είναι το καλοκαίρι με Κύπριους εραστές»

"Οι γυναίκες των Σουηδών είναι το καλοκαίρι με Κύπριους εραστές» Facebook Twitter
17

Με ένα tweet αντέδρασε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος στις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών της Σουηδίας που είπε ότι η Κύπρος έχει μόνο το χρηματοπιστωτικό σύστημα και τον τουρισμό και πως μετά από όσα γίνονται τώρα θα της μείνουν μόνο οι παραλίες για να έχει έσοδα.

Αυτό που σκέφτηκε να γράψει ο Καμμένος σήμερα ως πολιτική παρέμβαση σε όσα συμβαίνουν μετά το όχι της Κύπρου, ήταν το εξής:

  «Οι Σουηδοί έχουν αυτοκίνητα Saab και όμορφες γυναίκες. Τα καλοκαίρια έχουν μόνο Saab οι γυναίκες είναι με τους Κύπριους εραστές τους παραλία».

Όταν κάποιος χρήστης σχολιάζει ότι η δήλωση του είναι χαμηλού επιπέδου, ο Καμμένος απαντά ότι χαμηλότερου επιπέδου ήταν η δήλωση του Σουηδού υπουργού.

Τech & Science
17

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

15 σχόλια
Ο πολιτικός λόγος του Καμμενου μονό στην Ελλάδα στέκει, όχι πως και η δήλωση του Σουηδού δεν ειναι προσβλητικό βεβαία. Και αυτός ο μύθος με τις όμορφες κρυοκολες Σουηδέζες πρέπει να σταματήσει. Γυναίκες σαν αυτές της Μεσογείου δεν υπάρχουν πουθενά.
1.Δε ξέρω τι λέτε εσείς, αυτόν τον άνθρωπο όμως τον ψήφισε και τον στηρίζει ένα 10% με 8% του Ελληνικού Λαού.2.Μάλιστα σήμερα θα πάει στον Τσίπρα να ζητήσει να καταθέσουν πρόταση μομφης για τον Στουρνάρα.3.Επίσης είναι σημαίνον στέλεχος του απανταχού δικαιωμένου αντιμνημονιακού αγώνα.4.Ζήτω o λαός, ζήτω ο στρατός, ζήτω τα καινούργια μας έπιπλα (sic)