Γιατί η Χριστουγεννιάτικη selfie της Μελάνια δεν άρεσε σε όλους και προκάλεσε αντιδράσεις

Γιατί η Χριστουγεννιάτικη selfie της Μελάνια δεν άρεσε σε όλους και προκάλεσε αντιδράσεις Facebook Twitter
8

H Μελάνια Τραμπ μπήκε στο πνεύμα των Χριστουγέννων, δημοσιεύοντας μια selfie στις 25 Δεκεμβρίου, αλλά δεν έλαβε την καλύτερη υποδοχή από μερίδα χρηστών του Twitter.

Στην εικόνα, η Πρώτη Κυρία χρησιμοποιεί ένα φίλτρο Santa, αλλά ο χρωματισμός κάνει το πρόσωπό της να εμφανίζεται αρκετά αφύσικο, και οι άνθρωποι το πρόσεξαν - και το σχολίασαν.

Η πόζα, τα φίλτρα, αλλά και το γεγονός πως η Μελάνια δημοσίευσε μια selfie ήταν αρκετές αφορμές για κριτική καθώς αρκετοί σημείωσαν πως ο ρόλος της απαιτεί περισσότερη «σοβαρότητα», ειδικά σε μέρα υψηλού συμβολισμού όπως τα Χριστούγεννα. Φυσικά υπήρξαν και κάποιοι που της έγραψαν πόσο τους λείπει η προκάτοχός της Μισέλ Ομπάμα και της ζήτησαν να είναι πιο κομψή και στα πλαίσια του θεσμικού της ρόλου.

Υπήρξε χρήστης του Twitter που ήταν αρκετά σκληρός και υπογράμμισε πως αυτή η φωτογραφία θυμίζει μοντέλο σε μια φωτογράφηση για την πρώτη σελίδα του Hustler"  ενώ κάποιοι έκαναν πολιτικές αναφορές ή σημείωναν την υπερβολική χρήση φίλτρου και την γκριμάτσα.

Λίγες ώρες μετά τη selfie ακολούθησε το μήνυμα του προεδρικού ζεύγους το οποίο είχε μαγνητοσκοπηθεί μέσα στο Λευκό Οίκο. Τραμπ και Μελάνια ευχήθηκαν ειρήνη σε όλο τον κόσμο και Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους Αμερικανούς.

Η οικογένεια Τραμπ περνά τα Χριστούγεννα στο πολυτελές θέρετρο Mar-a-Lago της Φλόριντα.

Πολιτισμός
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Είμαι η Μελάνια Τραμπ και σκέφτομαι να αλλάξω τα ρολά υγείας στις τουαλέτες του Λευκού Οίκου. Να ρωτήσω τους χρήστες του Twitter τι σχέδιο να πάρω;Άντε γιατί μου τα έχετε... τουιτίσει.
Την ιδια στιγμη η Χιλαρι ανοιγει το ψυγειο μονο να διαπιστωσει οτι καποιος εχει φαει το αγαπημενο της μους. Κοιταει το ελατο και τα φωτακια. Κοιταει εξω απ το παραθυρο τη Νεα Υορκη. Ξανακοιτα το ελατο και τα φωτακια. Ξανανοιγει το ψυγειο. Δε βρισκει τιποτα. Πηγαινει στον καναπε αλλα επειδη δε της αρεσει το αισθημα οτι βουλιαζει σηκωνεται και παει στο παραθυρο. Το ανοιγει αλλα βρεχει. Το κλεινει. Κοιταει τον καναπε, το ψυγειο, το δεντρο, τα φωτακια, καθως προσπαθει να θυμηθει αν εφαγε η ιδια το μους 'η η βοηθος. Θελει να ειναι 10000 % σιγουρη πριν παρει εκδικηση.