Επεισόδια και μολότοφ στον ηλεκτρικό ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ και της Μίλαν

Επεισόδια και μολότοφ στον ηλεκτρικό ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ και της Μίλαν Facebook Twitter
Φωτογραφία του χρήστη ‏ @RWBDTrashtalker δείχνει κόσμο να βγαίνει έξω από τον σταθμό μετά από την ανακοίνωση πως διακόπτονται τα δρομολόγια
1

Επεισόδια ξέσπασαν μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και της Μίλαν, στους σταθμούς Πευκάκια και Περισσό, δύο ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης των ομάδων τους.

Οι οπαδοί των δύο συλλόγων, οι οποίοι συγκρούστηκαν λίγο πριν τις 18.00 πέταξαν σύμφωνα με πληροφορίες ακόμη και μολότοφ με αποτέλεσμα να καούν δύο βαγόνια του ηλεκτρικού, να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές στον σταθμό και αυτή την ώρα οι συρμοί να σταματούν στα Κάτω Πατήσια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ έγιναν άγριες συμπλοκές ανάμεσα στους οπαδούς των δυο ομάδων, ενώ διεκόπη η κίνηση των συρμών.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Ο αγώνας ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Μίλαν στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, είναι προγραμματισμένος για τις 20.00 και ασφαλώς η ακινητοποίηση των συρμών του ηλεκτρικού δημιουργεί μεγάλη ταλαιπωρία σε όσους πάνε στο γήπεδο.

Με πληροφορίες από sdna.gr/ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρόδος: 38χρονη διέκοψε τη θεραπεία φυματίωσης της κόρης της και αναζητείται από τις αρχές

Ελλάδα / Ρόδος: 38χρονη διέκοψε τη θεραπεία φυματίωσης της κόρης της και αναζητείται από τις αρχές

Η 4χρονη έχει διακόψει τη φαρμακευτική της αγωγή, γεγονός που εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία της, αλλά και για τη δημόσια υγεία, λόγω της μεταδοτικότητας της νόσου
LIFO NEWSROOM
First Intake: Σε λειτουργία η νέα ψηφιακή πλατφόρμα για ραντεβού σε δομές ψυχικής υγείας

Ελλάδα / First Intake: Σε λειτουργία η νέα ψηφιακή πλατφόρμα για ραντεβού σε δομές ψυχικής υγείας

Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν και η ψηφιοποίηση του πρώτου αιτήματος έχει στόχο την βελτίωση της προσβασιμότητας και της αποτελεσματικότητας στην παροχή φροντίδας ψυχικής υγείας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Οπαδοί: Η μήτρα ΧΑυγουλων-μπαχαλορουβίκωνων.Προχθές χούλιγκαν, σπάσαν τα κεφάλια οπαδών της μπαρτσελόνα που ψώνιζαν από την μπουτίκ του γάβρου...τέρμα καψιμιτζίλαααα!Τελειώστε τους-όλους με κάθε κόστος!