Απίστευτο: Ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου βρέθηκε στο Ελληνικό!

Απίστευτο: Ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου βρέθηκε στο Ελληνικό! Facebook Twitter
Σκοτώθηκα όταν ένα Boing προσγειώθηκε πάνω μου
6

Παγκόσμιος σάλος έχει προκληθεί εδώ και μερικές ώρες, αφού, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο τάφος του μεγάλου στρατηλάτη, ο διακαής πόθος όλων των αρχαιολόγων του κόσμου, ανακαλύφθηκε δίπλα σε ένα τσαντίρι Ρομά κάτω από τις πανύψηλες σεγκόβιες του παρθένου δάσους του παλιού αεροδρομίου.

Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, πρόκειται για τη μεγαλύτερη ανακάλυψη του αιώνα και θα επιφέρει κοσμοϊστορικές αλλαγές στη ζωή όλων των κατοίκων του Λεκανοπεδίου. Εκτός από τα ανεκτίμητης ιστορικής αξίας ευρήματα στον τάφο του ανθρώπου που άλλαξε την Ιστορία, τεράστιας σημασίας είναι και οι οικονομικές επιπτώσεις, αφού εκατομμύρια άνθρωποι απ' όλες τις γωνιές του κόσμου θα συρρεύσουν ώστε να δουν από κοντά την τελευταία κατοικία του.

Η εξέλιξη αυτή φαίνεται να επιβεβαιώνει απολύτως τις κυβερνητικές θέσεις που έχουν εκφραστεί εδώ και χρόνια, ότι δηλαδή η έκταση του Ελληνικού είναι όχι μόνο αρχαιολογικός χώρος αλλά και δάσος στο οποίο ευδοκιμούν σπάνια είδη φυτών όπως χαμομήλι, μολόχα, γκαζόν και γαϊδουράγκαθα.

Ωστόσο, μεγάλος προβληματισμός έχει ενσκήψει στους επενδυτές που έχουν αγοράσει την έκταση του παλιού αεροδρομίου, οι οποίοι δεν φαίνεται να έχουν πειστεί για την ορθότητα των ευρημάτων, αφού δέχονται πληροφορίες ότι πρόκειται για έναν παλιό θερμοσίφωνα και τα κόκαλα ενός σκύλου που μάλλον αποτέλεσε το δείπνο κάποιων ταλαίπωρων μεταναστών που είχαν βρει καταφύγιο στις εγκαταλελειμμένες εγκαταστάσεις του αεροδρομίου.

Η εξέλιξη αυτή φαίνεται να επιβεβαιώνει απολύτως τις κυβερνητικές θέσεις που έχουν εκφραστεί εδώ και χρόνια, ότι δηλαδή η έκταση του Ελληνικού είναι όχι μόνο αρχαιολογικός χώρος αλλά και δάσος στο οποίο ευδοκιμούν σπάνια είδη φυτών όπως χαμομήλι, μολόχα, γκαζόν και γαϊδουράγκαθα. Έτσι, παρότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί την επένδυση όπως ο διάολος το λιβάνι, δεν μπορεί να παρακάμψει τη νομιμότητα.

  

Όλα δείχνουν ότι η κυβέρνηση θα καταφύγει σε μια ακόμη σολομώντεια λύση, αφού δεν θα σταματήσει την επένδυση, διότι απλούστατα δεν μπορεί και δεν τολμά μπροστά στη διεθνή αλλά και στην εγχώρια κατακραυγή, αλλά θα κηρύξει και μια μικρή περιοχή του αεροδρομίου αρχαιολογικό χώρο –χωρίς αυτό να αποτελέσει εμπόδιο στο έργο– για να ικανοποιήσει όλους τους ιδεοληπτικούς πελάτες της και να κλείσει το ματάκι ότι εμείς προσπαθήσαμε να μπλοκάρουμε τη δουλειά, αλλά δεν μας άφησαν.

Απίστευτο: Ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου βρέθηκε στο Ελληνικό! Facebook Twitter
«Κολιάτσου Σύνταγμα μέσω Τριπόλεως, έτερος λαμβάνει;»

Με την ίδια θέρμη έχει περιβάλει ο υπουργός Σπίρτζης μία από τις πιο πετυχημένες start-up εταιρείες των τελευταίων ετών, την Taxibeat, με το πασίγνωστο app της, με το οποίο μπορείς να καλέσεις ταξί και να επιλέξεις εσύ τον οδηγό και το όχημα που θα σε παραλάβει, αξιολογώντας στη συνέχεια τις υπηρεσίες που σου προσφέρθηκαν. Έτσι ο υπουργός θέλει να καταργήσει την υπηρεσία, αφού είναι βασισμένη στη μισητή έννοια της αξιολόγησης, μιας διαδικασίας που τα στελέχη της κυβέρνησης μισούν βαθιά και με πάθος.

Δεν έχει άδικο ο υπουργός, είναι αδιανόητο να χαθεί η δυνατότητα του πελάτη να μπει σε ένα ταξί-αντίκα που βρομάει τσιγαρίλα και παίζει τη «Ζιγκουάλα» στη διαπασών. Πώς αλλιώς θα ζήσεις την εμπειρία να είσαι Αύγουστο στους 40 βαθμούς υπό σκιά μποτιλιαρισμένος, χωρίς κλιματισμό, επειδή «τον πειράζει»; Τι νόημα έχει η ζωή αν αφαιρέσουμε το τυχαίο, το ανατρεπτικό, το απρόσμενο; Αν κερδίζει ο καλύτερος, πώς θα μπορέσει η πολιτική ηγεσία να συναλλάσσεται με τον κακό και να αγοράζει την ψήφο του, εξισώνοντάς τον με τους υπόλοιπους;

Οι κακές γλώσσες λένε ότι όλο αυτό είναι ένα ρουσφετάκι στον συμπαθή κλάδο των αυτοκινητιστών που ο μύθος λέει ότι διαμορφώνουν καθοριστικά την κοινή γνώμη, αφού διασπείρουν φήμες αλλά και σοφία στη διάρκεια της κούρσας και είναι υπέροχη η δήλωση του Θύμιου Λυμπερόπουλου, προέδρου του ΣΑΤΑ, ο οποίος είπε ότι το Τaxibeat «έβαλε τους οδηγούς σε κοινή θέα για να επιλέγει ο πελάτης, όπως γίνεται με τις πόρνες στις βιτρίνες στα Red Lights στο Άμστερνταμ» και το είπε αυτό για ανθρώπους που κάνουν πιάτσα από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Η πρωτοφανής αντίδραση του κοινού στα social media φαίνεται ότι τρομοκράτησε την κυβέρνηση, που μοιάζει να παίρνει πίσω την απαγόρευση άρον-άρον, προφανώς μέχρι να αποδειχτεί ότι οι φιλελέδες του Τaxibeat κάνουν κούρσες με τον Βουκεφάλα.

aNameToCome
6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ