ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

«Σεξιστής, εγωιστής, ψεύτης, υποκριτής» - Λίλι Τόμλιν και Τζέιν Φόντα επιτέθηκαν στον Ντόναλντ Τραμπ στα βραβεία Emmy

«Σεξιστής, εγωιστής, ψεύτης, υποκριτής» - Λίλι Τόμλιν και Τζέιν Φόντα επιτέθηκαν στον Ντόναλντ Τραμπ στα βραβεία Emmy Facebook Twitter
3

Οι Λίλι Τομλίν, Τζέιν Φόντα και Ντόλι Πάρτον, οι διάσημες πρωταγωνίστριες της τηλεοπτικής σειράς «9 to 5» που προβαλλόταν τη δεκαετία του 1980, παρουσίασαν από κοινού το βραβείο Best Supporting Actor in a Limited Series or Movie, στην απονομή των φετινών Emmy το βράδυ της Κυριακής. 

«Προσωπικά, περιμένω μια επανασύνδεση του "9 to 5" από τότε που έγινε εκείνη η πρώτη», αστειεύτηκε η Ντόλι Πάρτον ανεβαίνοντας στη σκηνή για την απονομή. 

Ωστόσο, αν και η ίδια προτίμησε να κρατήσει ένα πιο χαμηλό προφίλ με όσα δήλωσε, δεν συνέβη το ίδιο και με τις πρώην συμπρωταγωνίστριές της, που εκμεταλλεύτηκαν το βήμα των βραβείων για να κατακεραυνώσουν τον Ντόναλντ Τραμπ. Ο Αμερικανός πρόεδρος έχει βρεθεί πολλές φορές στο στόχαστρο έντονης κριτικής για την σεξιστική γλώσσα που χρησιμοποιεί αλλά και τις διακρίσεις απέναντι στα άτομα της κοινότητας LGBT+. Κι αυτό ακριβώς αποφάσισαν να σχολιάσουν και να καταδικάσουν δημοσίως οι Λίλι Τομλίν και Τζέιν Φόντα.

«Πίσω στο 1980, σε εκείνη την ταινία, αρνηθήκαμε να μας εξουσιάζει ένας σεξιστής, εγωιστής, ψεύτης, υποκριτής, μισαλλόδοξος», είπε η Τζέιν Φόντα. «Και το 2017 εξακολουθούμε να αρνούμαστε να μας εξουσιάζει ένας σεξιστής, εγωιστής, ψεύτης, μισαλλόδοξος», συνέχισε η Λίλι Τομλίν. Η έμμεση αναφορά των δύο ηθοποιών στον Ντόναλντ Τραμπ -τον οποίο ωστόσο δεν κατονόμασαν- και οι επιθετικοί χαρακτηρισμοί προκάλεσαν ιδιαίτερη αίσθηση και έντονο χειροκρότημα στο κοινό.  


Από την πλευρά της η Ντόλι Πάρτον παρέμεινε εντελώς σιωπηλή στην επίθεση που εξαπέλυσαν οι δύο διάσημες ηθοποιοί και αργότερα, ενδεχομένως σε μια προσπάθεια να ελαφρύνει την ατμόσφαιρα, αστειεύτηκε για το μεγάλο μπούστο της. 

Οι Λίλι Τομλίν και Τζέιν Φόντα ήταν υποψήφιες στην κατηγορία Outstanding Lead Actress in a Comedy Series για το «Grace & Frankie», ενώ η Ντόλι Πάρτον ήταν υποψήφια στην κατηγορία TV Movie για το αυτοβιογραφικό «Christmas of Many Colours». 

 
Πολιτισμός
3

ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΛΕΛΙΟ ΘΑΝΑΤΟΣ

Πολιτισμός / Σεμπάστιαν Λέλιο: Πέθανε σε ηλικία 52 ετών ο σκηνοθέτης των ταινιών «Μια Φανταστική Γυναίκα» και «Gloria»

Ο Σεμπάστιαν Λέλιο ήταν γνωστός για το οσκαρικό δράμα «Μια Φανταστική Γυναίκα» (A Fantastic Woman), ενώ στις αγγλόφωνες ταινίες του περιλαμβάνονται τα «Gloria Bell» και «The Wonder»
THE LIFO TEAM
BALENCIAGA ΟΙΚΟΣ ΜΟΔΑΣ CREATIVE DIRECTOR

Πολιτισμός / Balenciaga: Η Μαρτίν Ρόουζ γίνεται η πρώτη γυναίκα που αναλαμβάνει τη δημιουργική διεύθυνση του οίκου

Η Βρετανίδα σχεδιάστρια, γνωστή για τις ανατρεπτικές δημιουργίες της και τις συνεργασίες της με μεγάλα ονόματα της μουσικής, διαδέχεται τον Πιερπάολο Πιτσόλι έπειτα από μόλις 18 μήνες
THE LIFO TEAM
Φράνσις Μπέικον και Βίλεμ ντε Κούνινγκ: Συνάντηση γιγάντων σε μια νέα έκθεση στη Νέα Υόρκη

Πολιτισμός / Φράνσις Μπέικον και Βίλεμ ντε Κούνινγκ: Συνάντηση γιγάντων σε μια νέα έκθεση στη Νέα Υόρκη

Στην γκαλερί Lévy Gorvy Dayan, εγκαινιάστηκε η σημαντική έκθεση με τίτλο «Bacon/De Kooning», στην οποία τα έργα των δύο εμβληματικών μορφών της μεταπολεμικής τέχνης συνομιλούν για πρώτη φορά.
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Η Dolly Parton είναι country τραγουδίστρια και δεν θέλει να ξενίσει τους οπαδούς της, οι οποίοι είναι ψηφοφόροι του Donald Trump (δυστυχώς). Οι stars της country μουσικής στην Αμερική αποφεύγουν την κριτική στον Τραμπάκουλα για να πληγούν οι πωλήσεις τους. Θυμηθείτε τι έπαθαν οι Dixie Chicks την εποχή της προεδρίας του George W. Bush. Οποιος φυλάει τα ρούχα του, έχει τα μισά.