Κάποιος να σταματήσει τον «Πατέρα Κλεομένη»

Κάποιος να σταματήσει τον «Πατέρα Κλεομένη» Facebook Twitter
Αν έκανε τα ίδια πράγματα χωρίς ράσα μπορεί κάποιοι να θεωρούσαν πως είναι ένας επικίνδυνος σχιζοφρενής, όμως τώρα θεωρείται ένας άκακος, καλτ χαρακτήρας.
16

Κάποιοι νομίζουν ότι επειδή φορούν ράσα μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν κι εμείς από σεβασμό θα το βουλώσουμε. Είτε είναι επιδειξίες στο λεωφορείο ή τραμπούκοι στους δρόμους, απαιτούν ένα σεβασμότον οποίο αυτοί δε δείχνουν. 

Ο αυτοαποκαλούμενος Πάτερ Κλεομένης γυρνάει στα σοβαρά βιντεάκια με τα οποία σπάμε πλάκα οι υπόλοιποι. Αν έκανε τα ίδια πράγματα χωρίς ράσα μπορεί κάποιοι να θεωρούσαν πως είναι ένας επικίνδυνος σχιζοφρενής, όμως τώρα θεωρείται ένας άκακος, καλτ χαρακτήρας.

Η μανιέρα του είναι να θεωρεί πως διάφορα πράγματα είναι «σατανιασμένα» και να τα χτυπάει. Ξεκίνησε με ένα ATM τράπεζας, μετά κατέστρεψε κάτι κινητά και πάει λέγοντας.

Είχε πλάκα, αλλά, νομίζω, όχι πια. 

Η επίθεσή του σε ένα δημόσιο γλυπτό νομίζω ότι παραπάει. 

Κάποιος να σταματήσει τον «Πατέρα Κλεομένη» Facebook Twitter

Το γλυπτό «Κρίση» του γλύπτη Τάσου Νυφαδόπουλου είναι το πρώτο δημόσιο γλυπτό παγκοσμίως με θέμα την κρίση και τις συνέπειες της στον άνθρωπο και την κοινωνία. Τα αποκαλυπτήρια του έγιναν τον Απρίλιο του 2015 στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης μετά από 18 μήνες εργασίας του εικαστικού. 

Τώρα ο Κλεομένης πήρε ένα σφυρί για να του προκαλέσει φθορές. 

Ασχέτως του αν θεωρώ το γλυπτό καλό, όμορφο και εύστοχο ή μάπα, λαϊκίστικο και μελοδραματικό, νιώθω την ανάγκη να πω το αυτονόητο: Κανένας παπάς (ή ψευτο-παπάς) δεν έχει το δικαίωμα να παίρνει σφυριά και να καταστρέφει πράγματα επειδή στο μυαλό του είναι «μασωνικά» ή «σατανιασμένα». 

Υπάρχουν νόμοι για να τον σταματούν, πόσω μάλλον όταν αυτός ανεβάζει όλο περηφάνια τις παραβατικές του πράξεις online για να αποσπάσει τα καλά λόγια απ' τους φανς του...

Mικροπράγματα
16

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

12 σχόλια
Ούτε το ράσο ΑΛΛΑ ούτε και η ιδεολογία των (ακροδεξιών,αριστερών,αντιεξουσιαστών) είναι δικαιολογία για αξιόποινες πράξεις...Αν κάποιοι λόγω του ράσου τον θεωρούν άκακο έχουν τα ίδια μυαλά με αυτούς που θεωρούν και τους υπόλοιπους ιδεολόγους που προανέφερα επαναστάτες...
Αυτό που με εντυπωσιάζει είναι το γεγονός ότι παρά την σωρεία των παραβάσεων εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερος... Αποδεικτικά δεκάδες και οπτικώς καταγεγραμμένα από τον ίδιο τον χριστιανοταλιμπάν!
Οι αναρχικοί εδώ και δεκαετίες σπάνε, καίνε, ρημάζουν κάθε τι που θεωρούν αυτοί ότι είναι σύμβολο του καπιταλισμού. Καίνε και ανθρώπους καμιά φορά άμα λάχει.Ο Κλεομένης είναι μία φιγούρα από αυτές που πάντα υπήρχαν στην Ελλάδα και πάντα θα υπάρχουν. Είτε είναι τρελός είτε το παίζει τρελός πέτυχε να τον μάθει όλη η Ελλάδα. Από κει και πέρα αν έκανε κάτι παράνομο ας του κάνουν μήνυση και ας πληρώσει τα σπασμένα.Μην απορείτε για τίποτα για όσα θα δουν ακόμα τα μάτια μας, γιατί πολύ απλά είμαστε άξιοι της μοίρας μας.Ζούμε στην χώρα που γέμισε γραφεία του Σώρρα, και στην χώρα που στις 1 τα μεσάνυχτα το 80% του πληθυσμού έβλεπε Survivor.
Bitter truth φίλτατε, στην χώρα που επαναστατικές ομάδες δρόμου σπάνε ακυρωτικά μηχανήματα και καίνε ανενόχλητοι τρόλλει στην Πατησίων είναι υπερβολή να πιστεύουμε ότι θα συλληφθεί ένας ψυχοπαθής που έσπασε ένα ΑΤΜ και ένα άγαλμα. Το έχουμε ξαναπεί η ανομία έχει γίνει δεύτερη φύση μας.
Είναι ολοφάνερο ότι ο συγκεκριμένος είτε έχει ψυχολογικά προβλήματα ή απλώς κάνει ό,τι κάνει για να κερδίσει λίγα λεπτά δημοσιότητας. Επίσης, γνωρίζει κανείς αν όντως είναι παππάς, ποιου δόγματος (αν είναι υποψιάζομαι ότι θα είναι παλαιοημερολογίτης), αν λειτουργεί σε εκκλησία; Διότι αλλιώς, εκτός των άλλων, διαπράττει και το αδίκημα της αντιποίησης αρχής;
Απο το προφίλ στο κανάλι του στο youtube (''ΧΑΡΑΓΜΑ''), την ρητορική του, την επίθεση του ακόμα και στους 'μασώνους'' παπάδες- χριστανούς του νέου ημερολογίου σε συζητήσεις, κρίνω πως είναι ακραίος υπερορθόδοξος παλαιοημερολογήτης. Σε αυτόν τον χώρο η κατάσταση είναι αρκετά θολή. Υπάρχουν αν δεν απατώμαι έξι ή εφτα ''εκκλησίες'' με δικούς τους επίσκοπους όπου ο καθένας χειροτονεί ιερείς κατα το δοκούν... Ο χώρος παρά την δυναμική του και την παρουσία του σε λογιών δρώμενα πρέπει να είναι ολοένα συρικνούμενος και διασπώμενος... Τώρα το πού και το εάν δίνει αναφορά ο π. Κλεομένης (είναι όντως 'ιερέας'' και όχι απλός μοναχός) άγνωστο. Πάντως η Ορθόδοξη Εκκλησία έχει μηχανισμούς και οργάνωση συμμαζέματος τέτοιων συμπεριφορών για τους ''κανονικούς'' ιερείς...
πάντως σχετικά με τα σατανιασμένα τρόφιμα έχει δίκιο. πριν λίγες μέρες το διαπίστωσα από πρώτο χέρι, πήρα ένα μίλκο που είχε επιστραφεί και ξανακυκλοφορίσει στην αγορά 18 φορές με το 666 επάνω του, και μια σατανιασμένη τυρόπιτα που είχε μέσα έναν εβραιοσκώληκα, και μετά με πήγε όλη μέρα ββββζζζζζιιιιιιοννννννν !!!!!
Aαα το ιντερνετ δηλαδή για τον Πάτερ δεν είναι του διαβόλου πράμα ??Τι να πω ρε γαμωτό δήλωσε κάτι και κάνε ότι θες ..Μη βγω και γώ με ράσο και αρχίσω να κανω τα δικα μου who's gonna stop me ??Only God can...