Στη δημοσιότητα φωτογραφίες κατηγορούμενου για αποπλάνηση ανηλίκου

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες κατηγορούμενου για αποπλάνηση ανηλίκου Facebook Twitter
13

Στη δημοσιότητα έδωσε πριν από λίγο η αστυνομία τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του 50χρονου, που συνελήφθη στην Αξιούπολη του Κιλκίς, κατηγορούμενος για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, αλλά και για αποπλάνηση παιδιού. 

Πρόκειται για τον ΤΣΑΤΑΛΜΠΑΣΟΓΛΟΥ Πρόδρομο του Νικολάου και της Χρυσούλας, που γεννήθηκε το 1962 και κατοικεί στο Καμπάνη Κιλκίς. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις κακουργηματικές πράξεις της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων, που δεν έχουν συμπληρώσει το δέκατο πέμπτο έτος, της αποπλάνησης παιδιού κατ' εξακολούθηση και της προσφοράς κάνναβης με σκοπό να προκαλέσει την χρήση ναρκωτικών από ανήλικο κατ' εξακολούθηση.

Η αστυνομία καλεί τους πολίτες που έχουν πληροφορίες για τον 50χρονο να επικοινωνήσουν με τον τηλεφωνικό αριθμό 23410-77028 του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ελλάδα
13

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελευθερία του Τύπου: Έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την κατάσταση στην Ελλάδα

Ελλάδα / Ελευθερία του Τύπου: Έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την κατάσταση στην Ελλάδα

Το Στέιτ Ντιπάρτμπεντ συντάσσει ξεχωριστή σχετική έκθεση «για όλα τα κράτη μέλη των Ηνωμένων Εθνών και για όλες τις χώρες που λαμβάνουν βοήθεια, σύμφωνα με τον Νόμο περί Εξωτερικής Βοήθειας του 1961 και τον Νόμο περί Εμπορίου του 1974»
LIFO NEWSROOM
Φωτιές στη Χίο: Το 22% του νησιού έχει καεί από το 2016 – Ρεκόρ καταστροφών το 2025

Ελλάδα / Φωτιές στη Χίο: Το 22% του νησιού έχει καεί από το 2016 – Ρεκόρ καταστροφών το 2025

H Ελλάδα καταγράφει ήδη πάνω από 454.000 στρέμματα καμένα έως τις 19 Αυγούστου, γεγονός που κατατάσσει το 2025 ως την πέμπτη χειρότερη χρονιά των τελευταίων 20 ετών, επισημαίνει ο Κώστας Λαγουβάρδος
LIFO NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
σαυτο φταιγαν οι γονεις που δεν το παραδεχοντουσαν τοτε.Νομιζω οτι η αστυνομια σε θεματα παιδιων απο μη διασημους παντα βοηθαγε..(στο μονο που βοηθαγε)
εγκεφαλικακι έχει πάθει. Πρόσεξες την δεξιά πλευρά, όπως κοιτάμε τη φωτό, που είναι όλη κατεβασμένη προς τα κάτω? Ντρέπομαι λίγο που θα βγάλω τέτοια κακια αλλα κρίμα που δεν τον ξέκανε το εγκεφαλικό. Ίσως να είχαν γλιτώσει μερικά παιδιά.