Στη δημοσιότητα φωτογραφίες κατηγορούμενου για αποπλάνηση ανηλίκου

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες κατηγορούμενου για αποπλάνηση ανηλίκου Facebook Twitter
13

Στη δημοσιότητα έδωσε πριν από λίγο η αστυνομία τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του 50χρονου, που συνελήφθη στην Αξιούπολη του Κιλκίς, κατηγορούμενος για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, αλλά και για αποπλάνηση παιδιού. 

Πρόκειται για τον ΤΣΑΤΑΛΜΠΑΣΟΓΛΟΥ Πρόδρομο του Νικολάου και της Χρυσούλας, που γεννήθηκε το 1962 και κατοικεί στο Καμπάνη Κιλκίς. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις κακουργηματικές πράξεις της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων, που δεν έχουν συμπληρώσει το δέκατο πέμπτο έτος, της αποπλάνησης παιδιού κατ' εξακολούθηση και της προσφοράς κάνναβης με σκοπό να προκαλέσει την χρήση ναρκωτικών από ανήλικο κατ' εξακολούθηση.

Η αστυνομία καλεί τους πολίτες που έχουν πληροφορίες για τον 50χρονο να επικοινωνήσουν με τον τηλεφωνικό αριθμό 23410-77028 του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ελλάδα
13

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σταθμάρχης δέχτηκε επίθεση στο σταθμό «Αγ. Ελευθέριος» - Επιβάτιδα προσπάθησε να την πετάξει στις γραμμές

Ελλάδα / Σταθμάρχης δέχτηκε επίθεση στο σταθμό «Αγ. Ελευθέριος» - Επιβάτιδα προσπάθησε να την πετάξει στις γραμμές

Το σωματείο εργαζομένων της ΣΤΑ.ΣΥ τονίζει πως η ανοχή έχει και τα όριά της και πως αν δεν ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα, θα προχωρήσουν ακόμη και σε κλείσιμο των σταθμών
NEWSROOM
Γυναικοκτονία στο Μενίδι:

Ελλάδα / Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Είχε απειλήσει τη 40χρονη Ενκελέιντα ότι θα την σκοτώσει, αλλά δεν είχε προφυλακιστεί

Ερωτήματα για τους χειρισμούς των αρχών - Το θύμα είχε καταγγείλει τον σύντροφό της που απειλούσε ότι θα την σκοτώσει - Η 40χρονη είχε προμηθευτεί panic button - Οι αρχές γνώριζαν ότι ο βασικός ύποπτος για τη γυναικοκτονία ήταν εξαρτημένος από το αλκοόλ
NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
σαυτο φταιγαν οι γονεις που δεν το παραδεχοντουσαν τοτε.Νομιζω οτι η αστυνομια σε θεματα παιδιων απο μη διασημους παντα βοηθαγε..(στο μονο που βοηθαγε)
εγκεφαλικακι έχει πάθει. Πρόσεξες την δεξιά πλευρά, όπως κοιτάμε τη φωτό, που είναι όλη κατεβασμένη προς τα κάτω? Ντρέπομαι λίγο που θα βγάλω τέτοια κακια αλλα κρίμα που δεν τον ξέκανε το εγκεφαλικό. Ίσως να είχαν γλιτώσει μερικά παιδιά.