Στη δημοσιότητα φωτογραφίες κατηγορούμενου για αποπλάνηση ανηλίκου

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες κατηγορούμενου για αποπλάνηση ανηλίκου Facebook Twitter
13

Στη δημοσιότητα έδωσε πριν από λίγο η αστυνομία τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του 50χρονου, που συνελήφθη στην Αξιούπολη του Κιλκίς, κατηγορούμενος για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, αλλά και για αποπλάνηση παιδιού. 

Πρόκειται για τον ΤΣΑΤΑΛΜΠΑΣΟΓΛΟΥ Πρόδρομο του Νικολάου και της Χρυσούλας, που γεννήθηκε το 1962 και κατοικεί στο Καμπάνη Κιλκίς. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις κακουργηματικές πράξεις της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων, που δεν έχουν συμπληρώσει το δέκατο πέμπτο έτος, της αποπλάνησης παιδιού κατ' εξακολούθηση και της προσφοράς κάνναβης με σκοπό να προκαλέσει την χρήση ναρκωτικών από ανήλικο κατ' εξακολούθηση.

Η αστυνομία καλεί τους πολίτες που έχουν πληροφορίες για τον 50χρονο να επικοινωνήσουν με τον τηλεφωνικό αριθμό 23410-77028 του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ελλάδα
13

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM
Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Ελλάδα / Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Οι πρυτανικές αρχές ζήτησαν άμεσα την εφαρμογή του νόμου, μετά το επεισόδιο στην Πολυτεχνική Σχολή, στη Νομική Σχολή και στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών
THE LIFO TEAM

σχόλια

7 σχόλια
σαυτο φταιγαν οι γονεις που δεν το παραδεχοντουσαν τοτε.Νομιζω οτι η αστυνομια σε θεματα παιδιων απο μη διασημους παντα βοηθαγε..(στο μονο που βοηθαγε)
εγκεφαλικακι έχει πάθει. Πρόσεξες την δεξιά πλευρά, όπως κοιτάμε τη φωτό, που είναι όλη κατεβασμένη προς τα κάτω? Ντρέπομαι λίγο που θα βγάλω τέτοια κακια αλλα κρίμα που δεν τον ξέκανε το εγκεφαλικό. Ίσως να είχαν γλιτώσει μερικά παιδιά.