Ανήλικος Αλβανός σχημάτισε τον αλβανικό αετό κάτω από ελληνική σημαία, συνελήφθη χωρίς χαρτιά και θα απελαθεί

Ανήλικος Αλβανός σχημάτισε τον αλβανικό αετό κάτω από ελληνική σημαία, συνελήφθη χωρίς χαρτιά και θα απελαθεί Facebook Twitter
16
Ανήλικος Αλβανός σχημάτισε τον αλβανικό αετό κάτω από ελληνική σημαία, συνελήφθη χωρίς χαρτιά και θα απελαθεί Facebook Twitter

Μετά τα περιστατικά με τους επτά Αλβανούς νεοσυλλέκτους οπλίτες του Στρατού στο Μεσολόγγι και το φαντάρο της ΕΛΔΥΚ που φωτογραφήθηκαν να σχηματίζουν με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό, ένα νέο περιστατικό σημειώθηκε στους Παξούς.

Σύμφωνα με το kerkyrasimera.gr, ένας 17χρονος Αλβανός συνελήφθη για προσβολή εθνικού συμβόλου, στο λιμάνι Γαΐου Παξών, αφού ανέβασε στο λογαριασμό του στα social media μία φωτογραφία όπου απεικονίζεται να σχηματίζει τον αλβανικό αετό κάτω από την ελληνική σημαία.

Έπειτα από έρευνα, οι αρχές εντόπισαν τον ανήλικο Αλβανό και διαπίστωσαν πως δεν είχε μαζί του ταξιδιωτικά έγγραφα.

Ο 17χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας, ο οποίος διέταξε την απέλασή του.

Πηγή: Kerkyrasimera.gr

16

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξαφάνιση Λόρα: Η αεροπορική επιβεβαίωσε στην ΕΛΑΣ ότι η 16χρονη ταξίδεψε στη Φρανκφούρτη

Ελλάδα / Εξαφάνιση Λόρα: Η αεροπορική εταιρεία επιβεβαίωσε στην ΕΛΑΣ ότι η 16χρονη ταξίδεψε στη Φρανκφούρτη

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για την καθυστέρηση, σημειώνοντας ότι η πληροφορία θα μπορούσε να είχε κοινοποιηθεί από τις πρώτες ώρες μετά την εξαφάνιση της
THE LIFO TEAM
Νέα Πέραμος: «Το παιδί μου δεν είχε πειράξει κανέναν» - Τα σημεία που δυσκολεύουν την εξιχνίαση της υπόθεσης

Ελλάδα / Νέα Πέραμος: «Το παιδί μου δεν είχε πειράξει κανέναν» - Τα σημεία που δυσκολεύουν την εξιχνίαση της υπόθεσης

Το βάρος της έρευνας πέφτει πλέον στις καταθέσεις συγγενών και φίλων του θύματος, προκειμένου να εντοπιστούν πιθανά κίνητρα, αλλά και να διαπιστωθεί αν υπάρχει ηθικός αυτουργός πίσω από τη δολοφονία
THE LIFO TEAM

σχόλια

13 σχόλια
Στα χωρια κοντα στα συνορα οι Ελληνες φοβούνται να βαλουν ελληνικες σημαιες στα σχολεια τους. Ομαδες Αλβανων τραμπουκων τις σκιζει και κανει φθορες στα σπιτια οσων εμπλεκονται με την αναρτησή της.Κι έρχεται το 17χρονο κ κανει αυτο. Δρομο.
Αφενός , θα πρέπει επιτέλους να πάψουμε να λέμε οτι γίνεται επειδή δεν θέλουν να ξεχάσουν την ταυτότητα τους, και να κατανοήσουμε οτι εσκεμέννα το κάνουν φορόντας εθνόσημα, ή δίπλα σε σημαίες. Αφετέρου, καλά να πάθει.
....θα μουν δε θα μουν 9 χρόνων στην Ελληνική επαρχία του 60α, ο τροχονόμος επειδή έκρινε ότι τον είχα αγνοήσει, μου ξεφούσκωσε και τα δύο λάστιχα από το ποδήλατο μου ως τιμωρία, αυτό μου θυμίζει η ιστορία .............
Θα απελαθεί επειδή είναι παράνομα στη χώρα, όχι επειδή έκανε μια βλακεία!Ας μην δώσουμε την ευκαιρία σε αριστερούς-ακροδεξιούς (παρεπιπτόντως συγκυβερνώντες) να καπηλευτούν την ιστορία για το ιδεολογικό τους αφήγημα.Ας βάλουμε το περιθώριο στο περιθώριο επιτέλους.