Ανήλικος Αλβανός σχημάτισε τον αλβανικό αετό κάτω από ελληνική σημαία, συνελήφθη χωρίς χαρτιά και θα απελαθεί

Ανήλικος Αλβανός σχημάτισε τον αλβανικό αετό κάτω από ελληνική σημαία, συνελήφθη χωρίς χαρτιά και θα απελαθεί Facebook Twitter
16
Ανήλικος Αλβανός σχημάτισε τον αλβανικό αετό κάτω από ελληνική σημαία, συνελήφθη χωρίς χαρτιά και θα απελαθεί Facebook Twitter

Μετά τα περιστατικά με τους επτά Αλβανούς νεοσυλλέκτους οπλίτες του Στρατού στο Μεσολόγγι και το φαντάρο της ΕΛΔΥΚ που φωτογραφήθηκαν να σχηματίζουν με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό, ένα νέο περιστατικό σημειώθηκε στους Παξούς.

Σύμφωνα με το kerkyrasimera.gr, ένας 17χρονος Αλβανός συνελήφθη για προσβολή εθνικού συμβόλου, στο λιμάνι Γαΐου Παξών, αφού ανέβασε στο λογαριασμό του στα social media μία φωτογραφία όπου απεικονίζεται να σχηματίζει τον αλβανικό αετό κάτω από την ελληνική σημαία.

Έπειτα από έρευνα, οι αρχές εντόπισαν τον ανήλικο Αλβανό και διαπίστωσαν πως δεν είχε μαζί του ταξιδιωτικά έγγραφα.

Ο 17χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας, ο οποίος διέταξε την απέλασή του.

Πηγή: Kerkyrasimera.gr

16

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

13 σχόλια
Στα χωρια κοντα στα συνορα οι Ελληνες φοβούνται να βαλουν ελληνικες σημαιες στα σχολεια τους. Ομαδες Αλβανων τραμπουκων τις σκιζει και κανει φθορες στα σπιτια οσων εμπλεκονται με την αναρτησή της.Κι έρχεται το 17χρονο κ κανει αυτο. Δρομο.
Αφενός , θα πρέπει επιτέλους να πάψουμε να λέμε οτι γίνεται επειδή δεν θέλουν να ξεχάσουν την ταυτότητα τους, και να κατανοήσουμε οτι εσκεμέννα το κάνουν φορόντας εθνόσημα, ή δίπλα σε σημαίες. Αφετέρου, καλά να πάθει.
....θα μουν δε θα μουν 9 χρόνων στην Ελληνική επαρχία του 60α, ο τροχονόμος επειδή έκρινε ότι τον είχα αγνοήσει, μου ξεφούσκωσε και τα δύο λάστιχα από το ποδήλατο μου ως τιμωρία, αυτό μου θυμίζει η ιστορία .............
Θα απελαθεί επειδή είναι παράνομα στη χώρα, όχι επειδή έκανε μια βλακεία!Ας μην δώσουμε την ευκαιρία σε αριστερούς-ακροδεξιούς (παρεπιπτόντως συγκυβερνώντες) να καπηλευτούν την ιστορία για το ιδεολογικό τους αφήγημα.Ας βάλουμε το περιθώριο στο περιθώριο επιτέλους.