Μπουτάρης: Στηρίζω τον Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί είναι ο πιο καλός από όλους

Μπουτάρης: Στηρίζω τον Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί είναι ο πιο καλός από όλους Facebook Twitter
10

Με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη συναντήθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για την 81η Δ.Ε.Θ.  

Μετά το τέλος της συνάντησής τους ο Γ. Μπουτάρης έκανε μεταξύ άλλων και μια ιδιαίτερα κολακευτική αναφορά για τον Κ. Μητσοτάκη, τον οποίο, όπως δήλωσε, «στηρίζει γιατί είναι ο πιο καλός από όλους». «Εγώ έχω δηλώσει ότι δεν είμαι Νέα Δημοκρατία. Αλλά τον κ. Μητσοτάκη τον στηρίζω γιατί, προφανώς, είναι ο πιο καλός από όλους. Μην μπαίνουμε σε τέτοια συζήτηση. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι, επειδή ο πρόεδρος έχει μια πολύ μεγάλη εμπειρία στη δημόσια διοίκηση, ακούει με άλλο αυτί όλες τις απαιτήσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Και έχει και τον τρόπο να φιλτράρει αυτά που πρέπει να κάνει η Τοπική Αυτοδιοίκηση, η Περιφέρεια και το Κράτος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουτάρης.

Από την πλευρά του ο Κ. Μητσοτάκης ανταπέδωσε την φιλοφρόνηση λέγοντας: «Αφού ευχαριστήσω τον δήμαρχο για τα καλά του λόγια, να πω ότι η δική μας δουλειά είναι να αντιμετωπίζουμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση Α' και Β' Βαθμού ακομμάτιστα. Αυτό έκανα πάντα στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Είναι γνωστό ότι με τον δήμαρχο προερχόμαστε από άλλους ιδεολογικούς χώρους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να βρούμε ένα πεδίο κοινής λογικής».

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Πολιτική / Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα, υπογραμμίζοντας πως: «Ο ελληνικός λαός υπέμεινε σοβαρές δυσκολίες και έκανε θυσίες, όμως επέδειξε θάρρος, αγκάλιασε την αλλαγή και απέδειξε την ανθεκτικότητά του»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
τι εγινε εχει ρεπο σημερα;δεν εχει σχολιο "ναι αλλα η Μιεζενς"η πλακα ειναι οτι ο Μητσοτακης ειχε παρει κατι δωρεαν καφετιερες απο την Σιμενς. Η Αυγη επισημο κομματικο οργανο του Συριζα πηρε κατι εκατονταδες χιλιαδες ευρω απο μια "εταιρια" στην Κυπρο, υπουργος πλαστογραφησε επισημα εγγραφα για το ποθεν εσχες κλπ κλπ κομμα συνεργαστηκε με υποστηρικτη εφοπλιστη της ΧΑυγης αλλα δεν ανοιγει μυτη.
Ο Μπουτάρης στηρίζει (και) το Ποτάμι | Πολιτική | ΕΙΔΗΣΕΙΣ | LiFOwww.lifo.gr/now/politics/7517311 Σεπ 2015 - Μετά τις ευχές στον Τσίπρα για νίκη έστω και με μία ψήφοO Μπουτάρης στηρίζει Βαρουφάκη | Πολιτική | ΕΙΔΗΣΕΙΣ | LiFOwww.lifo.gr/now/politics/59779Ο Μπουτάρης στηρίζει Τσίπρα: Πρέπει να τελειώσει την τετραετία | ΤΟ ...www.topontiki.gr/article/.../o-mpoytaris-stirizei-tsipra-prepei-na-teleiosei-tin-tetraetia7 Σεπ 2015
Ο Μπουταρης εχει επισης δηλωσει σε αρκετες περιπτωσεις"Εγω ημουν ανεκαθεν ΠΑΣΟΚ".Εχει επισης εκδηλωσει 'συμπαθεια'και προς αλλα κομματα.Νομιζω οτι εκεινο που αξιζει να ψαξουμε ειναι να βρουμε ενα κομμα για το οποιο ΔΕΝ εχει δηλωσει σε καποια στιγμη οτι το στηριζει ο κ.Δημαρχος !!
Από θαυμαστής του Βαρουφάκη έγινες τώρα οπαδός του Μητσοτάκη; Κι εσύ τελικά προοδεύεις. Με βάζεις όμως σε σκέψεις, αν υπάρχουν και άλλοι σαν εσένα--θα είναι πολύ κακός οιωνός. Εκτός κι αν είσαι Κρητικός :-)