Δημόσιες τουαλέτες θα κάνει ο Ερντογάν το πατρικό σπίτι του Γκιουλέν

Δημόσιες τουαλέτες θα κάνει ο Ερντογάν το πατρικό σπίτι του Γκιουλέν Facebook Twitter
7

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση ο «πόλεμος» Ερντογάν-Γκιουλέν, και σε επικοινωνιακό επίπεδο από την πλευρά του Τούρκου Προέδρου που ζητά εκδίκηση για το ρόλο που αποδίδει στον παλιό του φίλο στο πραξικόπημα στην Τουρκία.

Εκτός από τις φυλακίσεις, τις διώξεις και τις απολύσεις ο Ερντογάν αποφάσισε τώρα να μετατρέψει το πατρικό σπίτι του Γκιουλέν  σε δημόσιες τουαλέτες.

Πρόκειται για μία μονοκατοικία στο τουρκικό χωριό Κορουτζούκ, το οποίο βρίσκεται στην κεντρική επαρχία Ερζερούμ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η πρόταση για την μετατροπή του πατρικού του Γκιουλέν σε τουαλέτες έγινε από το νομάρχη του Ερζερούμ, μετά από απαίτηση κατοίκων και την αποδέχτηκε, μάλλον με χαρά, ο Τούρκος Πρόεδρος.

Επίσης, μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα, εκατοντάδες βιβλία που έχει γράψει ο αυτοεξόριστος κληρικός έχουν πεταχτεί στα σκουπίδια ή καεί, καθώς οι κάτοχοι τους προσπαθούν να δείξουν στον μαινόμενο Τούρκο Πρόεδρο την αφοσίωση τους σε αυτόν.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Διεθνή / Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Την αποκάλυψη έκανε ο βασιλιάς Βίλεμ Αλεξάντερ κατά την διάρκεια ομιλίας του σε δείπνο προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ισπανίας - Η πριγκίπισσα Αμαλία δεχόταν απειλές από τον χώρο του οργανωμένου εγκλήματος
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Διεθνή / Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Το 2018 ο 49χρονος Ζερόμ Αμόν, έγινε ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που έχει υποβληθεί σε δύο μεταμοσχεύσεις στο πρόσωπο - Η τραγική ιστορία της ζωής του ανθρώπου, που το όνειρό του ήταν να μπορεί να δουλέψει
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

7 σχόλια
Το σχόλιο στην τελευταία παράγραφο του άρθρου μου θύμισε το κάψιμο "επικίνδυνων" βιβλίων από τους Ναζί το 1933, λίγο μετά την αναρρίχηση του Χίτλερ στην καγγελαρία.
να βαλει κ dark rooms με προτομες του (Ερντογαν) παντου για να θαυμαζουν οι ανακουφισμενοι το μεγαλειο του αντρός.Κ της πρωτης κυριας βεβαιως-βεβαιως,ιδανικα σε πορτραιτα για glory holes.Συγνωμη για τον σεξισμο μα αυτα ειναι ανεκδιηγητα.