Δημόσιες τουαλέτες θα κάνει ο Ερντογάν το πατρικό σπίτι του Γκιουλέν

Δημόσιες τουαλέτες θα κάνει ο Ερντογάν το πατρικό σπίτι του Γκιουλέν Facebook Twitter
7

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση ο «πόλεμος» Ερντογάν-Γκιουλέν, και σε επικοινωνιακό επίπεδο από την πλευρά του Τούρκου Προέδρου που ζητά εκδίκηση για το ρόλο που αποδίδει στον παλιό του φίλο στο πραξικόπημα στην Τουρκία.

Εκτός από τις φυλακίσεις, τις διώξεις και τις απολύσεις ο Ερντογάν αποφάσισε τώρα να μετατρέψει το πατρικό σπίτι του Γκιουλέν  σε δημόσιες τουαλέτες.

Πρόκειται για μία μονοκατοικία στο τουρκικό χωριό Κορουτζούκ, το οποίο βρίσκεται στην κεντρική επαρχία Ερζερούμ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η πρόταση για την μετατροπή του πατρικού του Γκιουλέν σε τουαλέτες έγινε από το νομάρχη του Ερζερούμ, μετά από απαίτηση κατοίκων και την αποδέχτηκε, μάλλον με χαρά, ο Τούρκος Πρόεδρος.

Επίσης, μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα, εκατοντάδες βιβλία που έχει γράψει ο αυτοεξόριστος κληρικός έχουν πεταχτεί στα σκουπίδια ή καεί, καθώς οι κάτοχοι τους προσπαθούν να δείξουν στον μαινόμενο Τούρκο Πρόεδρο την αφοσίωση τους σε αυτόν.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντόναλντ Τραμπ: Οργή στα social για τη φωτογραφία που εμφανίζεται ως Ιησούς μετά την επίθεση στον Πάπα

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Οργή στα social για τη φωτογραφία που τον εμφανίζει ως Ιησού μετά την επίθεσή του στον Πάπα

Ο Αμερικανός πρόεδρος δημοσίευσε τη φωτογραφία που δημιουργήθηκε με ΑΙ στην πλατφόρμα Truth Social, κατηγορώντας παράλληλα τον Ποντίφικα ότι είναι «αδύναμος» στο ζήτημα της εγκληματικότητας και «κακός» στην εξωτερική πολιτική
THE LIFO TEAM
ΠΕΤΕΡ ΜΑΓΙΑΡ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Διεθνή / Πέτερ Μαγιάρ: Ποιος είναι ο «πρώην» άνθρωπος του Όρμπαν που έβαλε τέλος στη 16ετή κυριαρχία του

Μέσα σε μόλις δύο χρόνια, πέρασε από το να αποτελεί μέρος του συστήματος του Βίκτορ Όρμπαν, στο να αναδειχθεί στον πολιτικό που έβαλε τέλος στη 16ετή ηγεμονία του Fidesz στην Ουγγαρία
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Διεθνή / Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν δεν μπορεί να εντοπίσει τις νάρκες που τοποθέτησε, λένε οι ΗΠΑ

Η Τεχεράνη έχει αφήσει έναν περιορισμένο διάδρομο διέλευσης για πλοία που καταβάλλουν διόδια, ενώ έχει εκδώσει προειδοποιήσεις για τον κίνδυνο σύγκρουσης με νάρκες
THE LIFO TEAM

σχόλια

7 σχόλια
Το σχόλιο στην τελευταία παράγραφο του άρθρου μου θύμισε το κάψιμο "επικίνδυνων" βιβλίων από τους Ναζί το 1933, λίγο μετά την αναρρίχηση του Χίτλερ στην καγγελαρία.
να βαλει κ dark rooms με προτομες του (Ερντογαν) παντου για να θαυμαζουν οι ανακουφισμενοι το μεγαλειο του αντρός.Κ της πρωτης κυριας βεβαιως-βεβαιως,ιδανικα σε πορτραιτα για glory holes.Συγνωμη για τον σεξισμο μα αυτα ειναι ανεκδιηγητα.