EΡΧΟΝΤΑΙ!

Δημόσιες τουαλέτες θα κάνει ο Ερντογάν το πατρικό σπίτι του Γκιουλέν

Δημόσιες τουαλέτες θα κάνει ο Ερντογάν το πατρικό σπίτι του Γκιουλέν Facebook Twitter
7

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση ο «πόλεμος» Ερντογάν-Γκιουλέν, και σε επικοινωνιακό επίπεδο από την πλευρά του Τούρκου Προέδρου που ζητά εκδίκηση για το ρόλο που αποδίδει στον παλιό του φίλο στο πραξικόπημα στην Τουρκία.

Εκτός από τις φυλακίσεις, τις διώξεις και τις απολύσεις ο Ερντογάν αποφάσισε τώρα να μετατρέψει το πατρικό σπίτι του Γκιουλέν  σε δημόσιες τουαλέτες.

Πρόκειται για μία μονοκατοικία στο τουρκικό χωριό Κορουτζούκ, το οποίο βρίσκεται στην κεντρική επαρχία Ερζερούμ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η πρόταση για την μετατροπή του πατρικού του Γκιουλέν σε τουαλέτες έγινε από το νομάρχη του Ερζερούμ, μετά από απαίτηση κατοίκων και την αποδέχτηκε, μάλλον με χαρά, ο Τούρκος Πρόεδρος.

Επίσης, μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα, εκατοντάδες βιβλία που έχει γράψει ο αυτοεξόριστος κληρικός έχουν πεταχτεί στα σκουπίδια ή καεί, καθώς οι κάτοχοι τους προσπαθούν να δείξουν στον μαινόμενο Τούρκο Πρόεδρο την αφοσίωση τους σε αυτόν.

7

EΡΧΟΝΤΑΙ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ AFD

Διεθνή / «Μόνιμη επίθεση» στη Δημοκρατία: Σχεδόν 60.000 οι ακροδεξιοί εξτρεμιστές στη Γερμανία

O αριθμός των προσώπων που εντάσσονται στον χώρο της ακροδεξιάς εξτρεμιστικής δράσης αυξήθηκε σημαντικά το 2025, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Προστασίας του Συντάγματος
THE LIFO TEAM
ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΔΡΟ ΣΑΝΤΣΕΘ

Διεθνή / Ισπανία: Η κυβέρνηση Σάντσεθ ανοίγει τον δρόμο για νομιμοποίηση πάνω από 1 εκατ. μεταναστών

Ο Σάντσεθ υποστήριξε ότι η Ισπανία χρειάζεται τη μετανάστευση για να στηρίξει την ανάπτυξη, να αντιμετωπίσει τη δημογραφική κρίση και να διατηρήσει τη χρηματοδότηση του κοινωνικού κράτους
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΗΠΑ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ

Διεθνή / Δικαστική ήττα για τον Τραμπ: Αμερικανοί πολίτες θα παραμείνουν τα παιδιά που γεννιούνται στη χώρα

Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ απέρριψε το εκτελεστικό διάταγμα του Ντόναλντ Τραμπ με το οποίο επιχειρούσε να στερήσει την αμερικανική ιθαγένεια από παιδιά που γεννιούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες
THE LIFO TEAM

σχόλια

7 σχόλια
Το σχόλιο στην τελευταία παράγραφο του άρθρου μου θύμισε το κάψιμο "επικίνδυνων" βιβλίων από τους Ναζί το 1933, λίγο μετά την αναρρίχηση του Χίτλερ στην καγγελαρία.
να βαλει κ dark rooms με προτομες του (Ερντογαν) παντου για να θαυμαζουν οι ανακουφισμενοι το μεγαλειο του αντρός.Κ της πρωτης κυριας βεβαιως-βεβαιως,ιδανικα σε πορτραιτα για glory holes.Συγνωμη για τον σεξισμο μα αυτα ειναι ανεκδιηγητα.