ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

«Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» - 20 χρόνια μετά επιστρέφουν

«Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» - 20 χρόνια μετά επιστρέφουν Facebook Twitter
7

Το πρώτο επεισόδιο είχε προβληθεί το 1997 στον Ant1 και αμέσως είχε δημιουργήσει μεγάλη ομάδα φανατικών που το οδήγησε γρήγορα στις κορυφαίες θέσεις των αγαπημένων, κλασικών σίριαλ.

Η φήμη πως το σίριαλ «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» ετοιμάζεται να κάνει πανηγυρική επιστροφή στους τηλεοπτικούς δέκτες είχαν ξεκινήσει να κυκλοφορούν από την αρχή της χρονιάς και είχαν προκαλέσει μεγάλη προσμονή για το ποια απόφαση θα πάρει τελικά ο τηλεοπτικός σταθμός.

 

Σχεδόν είκοσι χρόνια μετά την πρώτη της προβολή  η τηλεοπτική σειρά επιστρέφει το φθινόπωρο στον ANT1 με νέα επεισόδια και σχεδόν όλο το αρχικό καστ των πρωταγωνιστών.

 

Το σενάριο θα υπογράφει ο Λευτέρης Καπώνης ενώ σύμφωνα με το zappit.gr αλλά και άλλα σημερινά ρεπορτάζ οι υπεύθυνοι έχουν έρθει σε επαφή με τον Αντώνη Καφετζόπουλο, που άφησε το στίγμα του ως «Ακάλυπτος», αλλά και με τον «Τίγρη» οδοντίατρο Μάκη (Γιώργος Παρτσαλάκης).

 

Ωστόσο η Ρένια Λουιζίδου μάλλον θα εμφανιστεί σε μόνο δύο επεισόδια καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο στον Alpha. Όμως η Κωνσταντίνα Μιχαήλ και η Κάρμεν Ρουγγέρη θα εμφανιστούν κανονικά.

7

ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο όμιλος του Politico βραβεύει τον Πίτερ Τιλ, τον άνθρωπο πίσω από την πτώχευση του Gawker

TV & Media / Ο όμιλος του Politico βραβεύει τον Πίτερ Τιλ, τον άνθρωπο πίσω από την πτώχευση του Gawker

Ο όμιλος του Politico τιμά τον Πίτερ Τιλ ως επιχειρηματία που άλλαξε την τεχνολογία, ξανανοίγοντας τη συζήτηση για τον αμφιλεγόμενο δισεκατομμυριούχο που χρηματοδότησε κρυφά την αγωγή που έκλεισε το Gawker.
THE LIFO TEAM
Το Netflix έδωσε 587 εκατ. δολάρια για την εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης του Μπεν Άφλεκ

TV & Media / Το Netflix έδωσε 587 εκατ. δολάρια για την εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης του Μπεν Άφλεκ

Νέα κατάθεση του Netflix αποκάλυψε το τίμημα για την InterPositive του Μπεν Άφλεκ, την ώρα που η πλατφόρμα βάζει την τεχνητή νοημοσύνη όλο και πιο βαθιά στην παραγωγή ταινιών και σειρών.
THE LIFO TEAM
Τα Emmys βγάζουν σκηνοθέτες, σεναριογράφους και ηθοποιούς από τη ζωντανή μετάδοση

TV & Media / Τα τηλεοπτικά βραβεία Emmy βγάζουν σκηνοθέτες, σεναριογράφους και ηθοποιούς από τη ζωντανή μετάδοση

Η απόφαση των τηλεοπτικών βραβείων Emmy να μεταφέρουν βασικές κατηγορίες εκτός της live τηλεοπτικής μετάδοσης άνοιξε νέα σύγκρουση στο Χόλιγουντ: ποιοι χωρούν στο θέαμα και ποιοι μένουν πίσω από αυτό.
THE LIFO TEAM
Αγωγή: Οι Έλισον έταξαν στον Τραμπ χρήματα και απολύσεις στο CNN για να εγκριθεί η εξαγορά της Warner

TV & Media / Αγωγή: Οι Έλισον έταξαν στον Τραμπ χρήματα και απολύσεις στο CNN για να εγκριθεί η εξαγορά της Warner

Μέτοχος της Paramount ζητά να μπλοκαριστεί η εξαγορά της Warner Bros. Discovery, υποστηρίζοντας ότι οι Ντέιβιντ και Λάρι Έλισον πρόσφεραν στον Τραμπ ιδιωτικά οφέλη και αλλαγές στο CNN
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια
.... εντάξει, το μόνο που απομένει τώρα, είναι το sequel του Ρετιρέ ( Ο φαρμακοποιός βγήκε σύνταξη, ή εταιρεία της Χαρουλας στο άρθρο 99 και το ρετιρέ άδειασε λόγω υψηλού ΕΝΦΙΑ), Επίσης να γυριστεί το Η αλεπού και ο μπούφος με τον Γ.Κωνσταντινου και την (που χάθηκε αυτή) Τζοβανα Φραγκουλη....και το Ο Ανδροκλης και τα λιοντάρια του με τον Βουτσα να τσακώνεται ακόμα -30 χρόνια μετά - στις δημόσιες υπηρεσίες
Τα μηνύματα που πέρναγε αυτή η σειρά με το ''αξιαγάπητο λαμόγιο'' Ακάλυπτο που κάνει χίλιες δυο κομπίνες και δεν τιμωρείται, ήταν ό,τι χειρότερο από ηθικής σκοπιάς. Ευτυχώς ήρθε η κρίση και ο Έλληνας,που ήταν με τον κώλο ψηλά,πήρε ενα καλό μάθημα.
Τα μηνύματα που πέρναγε η σειρά ήταν ασταμάτητη κριτική σε όλα τα κακώς κείμενα της Ελληνικής κοινωνίας: λαμογιά,απιστία, υποκρισία και πολλά άλλα. Φυσικά αφού η σειρά ήταν κωμική η κριτική γινόταν με καταπληκτικό χιούμορ. Για μένα η σειρά ήταν μακράν η καλύτερη κωμωδία της ιδιωτικής τηλεόρασης.Τώρα αν κάποιοι ενήλικες συμπατριώτες μας ήταν τόσο ανώριμοι ώστε να θεωρούν ως πρότυπο ηθικής τον Ακάλυπτο, δεν του φταίνε οι υπέροχοι συντελεστές (ηθοποιοί και σεναριογράφοι) αλλά φταίει το άδειο τους κεφάλι.