Το πρώτο επεισόδιο είχε προβληθεί το 1997 στον Ant1 και αμέσως είχε δημιουργήσει μεγάλη ομάδα φανατικών που το οδήγησε γρήγορα στις κορυφαίες θέσεις των αγαπημένων, κλασικών σίριαλ.

 

Η φήμη πως το σίριαλ «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» ετοιμάζεται να κάνει πανηγυρική επιστροφή στους τηλεοπτικούς δέκτες είχαν ξεκινήσει να κυκλοφορούν από την αρχή της χρονιάς και είχαν προκαλέσει μεγάλη προσμονή για το ποια απόφαση θα πάρει τελικά ο τηλεοπτικός σταθμός.

 

Σχεδόν είκοσι χρόνια μετά την πρώτη της προβολή  η τηλεοπτική σειρά επιστρέφει το φθινόπωρο στον ANT1 με νέα επεισόδια και σχεδόν όλο το αρχικό καστ των πρωταγωνιστών.

 

Το σενάριο θα υπογράφει ο Λευτέρης Καπώνης ενώ σύμφωνα με το zappit.gr αλλά και άλλα σημερινά ρεπορτάζ οι υπεύθυνοι έχουν έρθει σε επαφή με τον Αντώνη Καφετζόπουλο, που άφησε το στίγμα του ως «Ακάλυπτος», αλλά και με τον «Τίγρη» οδοντίατρο Μάκη (Γιώργος Παρτσαλάκης).

 

Ωστόσο η Ρένια Λουιζίδου μάλλον θα εμφανιστεί σε μόνο δύο επεισόδια καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο στον Alpha. Όμως η Κωνσταντίνα Μιχαήλ και η Κάρμεν Ρουγγέρη θα εμφανιστούν κανονικά.