«Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» - 20 χρόνια μετά επιστρέφουν

«Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» - 20 χρόνια μετά επιστρέφουν Facebook Twitter
7

Το πρώτο επεισόδιο είχε προβληθεί το 1997 στον Ant1 και αμέσως είχε δημιουργήσει μεγάλη ομάδα φανατικών που το οδήγησε γρήγορα στις κορυφαίες θέσεις των αγαπημένων, κλασικών σίριαλ.

Η φήμη πως το σίριαλ «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» ετοιμάζεται να κάνει πανηγυρική επιστροφή στους τηλεοπτικούς δέκτες είχαν ξεκινήσει να κυκλοφορούν από την αρχή της χρονιάς και είχαν προκαλέσει μεγάλη προσμονή για το ποια απόφαση θα πάρει τελικά ο τηλεοπτικός σταθμός.

 

Σχεδόν είκοσι χρόνια μετά την πρώτη της προβολή  η τηλεοπτική σειρά επιστρέφει το φθινόπωρο στον ANT1 με νέα επεισόδια και σχεδόν όλο το αρχικό καστ των πρωταγωνιστών.

 

Το σενάριο θα υπογράφει ο Λευτέρης Καπώνης ενώ σύμφωνα με το zappit.gr αλλά και άλλα σημερινά ρεπορτάζ οι υπεύθυνοι έχουν έρθει σε επαφή με τον Αντώνη Καφετζόπουλο, που άφησε το στίγμα του ως «Ακάλυπτος», αλλά και με τον «Τίγρη» οδοντίατρο Μάκη (Γιώργος Παρτσαλάκης).

 

Ωστόσο η Ρένια Λουιζίδου μάλλον θα εμφανιστεί σε μόνο δύο επεισόδια καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο στον Alpha. Όμως η Κωνσταντίνα Μιχαήλ και η Κάρμεν Ρουγγέρη θα εμφανιστούν κανονικά.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
.... εντάξει, το μόνο που απομένει τώρα, είναι το sequel του Ρετιρέ ( Ο φαρμακοποιός βγήκε σύνταξη, ή εταιρεία της Χαρουλας στο άρθρο 99 και το ρετιρέ άδειασε λόγω υψηλού ΕΝΦΙΑ), Επίσης να γυριστεί το Η αλεπού και ο μπούφος με τον Γ.Κωνσταντινου και την (που χάθηκε αυτή) Τζοβανα Φραγκουλη....και το Ο Ανδροκλης και τα λιοντάρια του με τον Βουτσα να τσακώνεται ακόμα -30 χρόνια μετά - στις δημόσιες υπηρεσίες
Τα μηνύματα που πέρναγε αυτή η σειρά με το ''αξιαγάπητο λαμόγιο'' Ακάλυπτο που κάνει χίλιες δυο κομπίνες και δεν τιμωρείται, ήταν ό,τι χειρότερο από ηθικής σκοπιάς. Ευτυχώς ήρθε η κρίση και ο Έλληνας,που ήταν με τον κώλο ψηλά,πήρε ενα καλό μάθημα.
Τα μηνύματα που πέρναγε η σειρά ήταν ασταμάτητη κριτική σε όλα τα κακώς κείμενα της Ελληνικής κοινωνίας: λαμογιά,απιστία, υποκρισία και πολλά άλλα. Φυσικά αφού η σειρά ήταν κωμική η κριτική γινόταν με καταπληκτικό χιούμορ. Για μένα η σειρά ήταν μακράν η καλύτερη κωμωδία της ιδιωτικής τηλεόρασης.Τώρα αν κάποιοι ενήλικες συμπατριώτες μας ήταν τόσο ανώριμοι ώστε να θεωρούν ως πρότυπο ηθικής τον Ακάλυπτο, δεν του φταίνε οι υπέροχοι συντελεστές (ηθοποιοί και σεναριογράφοι) αλλά φταίει το άδειο τους κεφάλι.