ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Τραγουδιστής κλώτσησε εν ψυχρώ θαυμάστρια που ανέβηκε στη σκηνή για να βγάλει selfie

Τραγουδιστής κλώτσησε εν ψυχρώ θαυμάστρια που ανέβηκε στη σκηνή για να βγάλει selfie Facebook Twitter
11
Τραγουδιστής κλώτσησε εν ψυχρώ θαυμάστρια που ανέβηκε στη σκηνή για να βγάλει selfie Facebook Twitter

Σάλο έχει προκαλέσει η συμπεριφορά του τραγουδιστή των "The Story So Far" που κλώτσησε πισώπλατα μια θαυμάστρια η οποία και είχε ανέβει πάνω στη σκηνή για να βγάλει μια selfie. Το περιστατικό συνέβη στη διάρκεια συναυλίας του pop punk συγκροτήματος στο Mod Club Theatre του Τορόντο στις 10 Απριλίου.

 

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ενώ η μπάντα παίζει το "High Regard" κι ο τραγουδιστής Parker Cannon πηγαινοέρχεται στη σκηνή, ξαφνικά αντιλαμβάνεται τη θαυμάστρια που έχει ανέβει και δίνοντας ένα σάλτο, την κλωτσά με δύναμη στην πλάτη με αποτέλεσμα η ίδια να πέφτει μπροστά προς το πλήθος.

 

Δεδομένου πως το συγκρότημα αυτοπροσδιορίζεται ως πανκ, οι εισβολές θαυμαστών στη σκηνή είναι κάτι αρκετά συνηθισμένο κι ενώ στη συνέχεια πολλοί ακόμη ανεβαίνουν, προκαλεί μεγάλη εντύπωση γιατί ο τραγουδιστής κλώτσησε με βία μόνο τη συγκεκριμένη θαυμάστρια και μην αντιδρώντας σχεδόν καθόλου στους υπολοίπους. 

 

Πολλοί το αποδίδουν στη φιλοσοφία του Cannon γύρω από τις σέλφι φωτογραφίες, τις οποίες και στο παρελθόν έχει αντιμετωπίσει με περίπου τον ίδιο τρόπο, αφού έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα και σε μια συναυλία στο Χιούστον τον περασμένο Ιούνιο όπου και κλώτησε έναν θαυμαστή για τον ίδιο λόγο. 

 

Όπως μεταδίδει το Billboard, το Mod Club απαγόρευσε μετά το περιστατικό την είσοδο στην μπάντα, με τον γενικό διευθυντή να εξηγεί σχετικά: "Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για τις ενέργειες του τραγουδιστή και δεν ανεχόμαστε αυτές τις ενέργειες από κανέναν. Δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματισμός αλλά ο χώρος δεν θα επιτρέψει στο συγκρότημα να ξαναπαίξει εδώ μετά τις πράξεις τους. Δεν είχα ποτέ φανταστεί και δεν έχω ξαναδει τίποτα ανάλογο εδώ σε όλα τα 14 χρόνια λειτουργίας μας. Ήταν μια πολύ δειλή πράξη". 

 

Μέχρι στιγμής το συγκρότημα δεν έχει προβεί σε καμία δήλωση για το συμβάν. 

 

It's Viral
11

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ