Βρήκαμε τι ακριβώς ήταν τα 4 hardcore λεπτά σύγχρονης Ελληνικής πραγματικότητας

Βρήκαμε τι ακριβώς ήταν τα 4 hardcore λεπτά σύγχρονης Ελληνικής πραγματικότητας Facebook Twitter
4

Ξεκίνησα να το βλέπω για πλάκα, σύντομα όμως ταράχτηκα πραγματικά. 

Οι δικαστικοί μοιάζουν να μην έχουν καμία προστασία, οι πολίτες μοιάζουν εξαγριωμένοι, τα σπίτια μοιάζουν να πηγαίνουν στα χέρια τραπεζίτη. 

Τι συνέβη όμως στα αλήθεια;

Μας λέει η Βασιλική Βαλσαμίδου: "Πρόκειται για πλειστ/σμό που έγινε στις 22-4-2015 και αφορούσε ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Κηφισιά. Ενημερώθηκαν οι συγκεντρωμένοι ότι πρόκειται για ξενοδοχείο και όχι για σπίτι. Γνωρίζαμε πολύ καλά ότι ο μεγαλοξενοδόχος που το είχε όφειλε τεράστια ποσά στο Ελληνικό Δημόσιο, στο ΙΚΑ και επιπλέον σε 180 εργαζόμενους. Έγινε προσπάθεια απο την συμβολαιογράφο να ηρεμήσουν οι παρευρισκόμενοι αλλά δυστυχώς υπήρχαν κάποιοι οι οποίοι όπως αποδείχθηκε αργότερα ήταν πιθανότατα άνθρωποι του μεγαλοξενοδόχου που είχαν στρατευθεί για να σταματήσουν την νόμιμη διαδικασία. Επίσης να σου πω ότι κλήθηκε η αστυνομία πάρα πολλές φορές, έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να έρθει κάποιος απο την πολιτεία πλην όμως κανένας δεν εμφανίστηκε και έμειναν οι άνθρωποι στην έδρα εντελώς απροστάτευτοι και στο έλεος του μένους. Να σημειώσω ότι η διαδικασία παρά τον χαμό τηρήθηκε κατά γράμμα. Το ξενοδοχείο πλειστηριάσθηκε και δεν το πήρε Τράπεζα. Με τα λεφτά του πλειστ/τος ικανοποιήθηκε το Ελληνικό Δημόσιο, το ΙΚΑ και μέρος των εργαζομένων και για τους υπολοίπους εκκρεμεί απόφαση δικαστηρίου."


Και το όλο πράγμα μοιάζει με ριάλιτι. Αλλά είναι, δυστυχώς, η ζωή, γύρω μας.

Πλειστηριασμοί Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου.Ήρθε η ώρα να ξεσηκωθεί ο λαός! Ολοι στους δρόμους! για όσο χρειαστεί...Δεν πρέπει να φοβηθείτε τίποτα!

Posted by Giannis Nagnou on Tuesday, 9 February 2016
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ