«Στα σοκάκια της χώρας της Αντιπαρου, ομάδα 7 ατόμων επιτεθήκαμε φραστικα και διώξαμε την Εύα Καϊλή»

«Στα σοκάκια της χώρας της Αντιπαρου, ομάδα 7 ατόμων επιτεθήκαμε φραστικα και διώξαμε την Εύα Καϊλή» Facebook Twitter
Φωτο: SOOC
27

Με δημοσίευση στο σάιτ Indymedia ομάδα 7 ατόμων αναλαμβάνει την ευθύνη για επίθεση στην Εύα Καϊλή σε σοκάκι της Αντιπαρου.

Ο χρήστης Άναδρος έγραψε:

«Την Τεταρτη 29/7 στα Σοκακια της χωρας της Αντιπαρου ,ομαδα 7 ατομων επιτεθηκαμε Φραστικα και διωξαμε την Ευροβουλευτη του πασοκ Ευα Καιλη ,Οταν εντοπιστηκε να περπατα ανεμελη χωρις συνοδεια μπραβων( παρα μονο συνοδεια καποιων τζιτζιφιογκων φιλων της που φωναζαν <<ειμαστε ολοι Ελληνες>>) στα σοκακια της Αντιπαρου.

Της επισημαναμε την ηθικη της αυτουργια σε 7.000 αυτοκτονιες και απαιτησαμε να εξαφανιστει απο το σημειο και να επιστρεψει μονο με συνοδεια Μπραβων.

Καποιος απο την παρεα της πασοκας τηλεφωνησε σε δυο ατομα της νυχτας απο το νησι οι οποιοι ηρθαν διακριτικα να ελεγξουν την κατασταση και οι ιδιοι αργοτερα επιτεθηκαν με χυδαια σεξιστικα σχολια οπως<<δεν σ'αρεσει να σε γαμ... δεξιοι?!Σε συντροφισα που συμμετειχε προηγουμενως στην δραση,οταν την βρηκαν μονη.

Για εμας απο σημερα ξεκιναει μια καινουργια πολεμικη με αυτους που πνίξαν τον τοπο στο αιμα και τα τσιρακια τους.Πασοκ και μπουζουκια τελος»

27

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

20 σχόλια
Αυτοί είναι υποτίθεται οι «προοδευτικοί» με την «πελώρια δημοκρατική συνείδηση»!Ρε καλά κάνανε και σας είχανε μια ζωή στη σφαλιάρα! Μια ζωή χυδαία ζώα ήσασταν και τέτοιοι θα παραμείνετε!
Θερμά συγχαρητήρια συντρόφια!Για την εξαιρετική σας ανδρεία θα σας απονεμηθεί απ' το χαλίφη του Λένιν ο "Σταυρός των Ιπποτών α΄ κλάσεως".Επόμενος στόχος η Μαριέττα Γιαννάκου, προσοχή είναι θανάσιμα γρήγορη και δε θα επιστρέψετε όλοι, μιλάαμε για αποστολή αυτοκτονίας!!!!Σα δε ντρέπεστε ρε γελοίοι, σα δε ντρέπεστε, 7 άτομα την είδατε γιοι του Νίντζα σε κομ ιλ φο Πασόκα και ζητωκραυγάζετε κιόλα, ουστ!
...βρίσκομαι στην δυσάρεστη, αλλά πλέον απόλυτα "κανονική" κατάσταση του να μην ξέρω ποιά από τις δύο πλευρές μιας αντιπαράθεσης μου είναι πιό αντιπαθής. Ρε! πως μας καταντήσανε Ρέεεεεϊ(Εντάξει για τον ιστορικό του μέλλοντος να αναφέρω απλά ότι όπου παίζει ενναλακτικομυστήριο αντιεξουσιαστικό hollierthanthough μέτωπο εγώ ΠΑΝΤΑ θα είμαι με τους "άλλους")
Το αρθρο στο indymedia θα μπορουσε να εχει τιτλο "Περηφανοι που ειμαστε θρασυδειλοι".Σοβαρα τωρα, υπερηφανευονται που 7 ατομα επιτεθηκαν φραστικα σε 1 γυναικα;Το καθε κλαμμενο μ..νι ερχεται και μου το παιζει μαγκας και αντικαθεστωτικος.Και εγιναν ξαφνικα "αντρες" και γιγαντωσε το παραστημα τους και περηφανευονται που δεν μπορουν να κανουν διαλογο για να προωθησουν τις θεσεις τους, παρα μονο φραστικες επιθεσεις...
Δηλαδή οι αναρχικοί πάνε διακοπές? χρησιμοποιούν χρήματα για να αγοράσουν καπιταλιστικά προιόντα όπως κοκα κόλες, τσιγάρα, ποτάρες και δερμάτινα σανδάλια?συμμετέχουν και αυτοί στην αλυσίδα καταστροφής της πατρίδας και τα σχέδια της κακιάς τρόικας πληρώνοντας 23% ΦΠΑ στην τυρόπιτα και το κουλούρι?μη πω και οτι υποστηρίζουν το πιο απεχθές κκεφάλαιο της ελληνικής πλουτοκρατίας πληρώνοντας εισιτήριο στα καράβαι των εφοπλιστών? Να πω κι΄άλλα?
Τα γνωστά φασιστάκια. Έχει πλάκα αλλά και οι Χρυσαυγίτες όταν βγαίνανε για Πακιστανούς, το ονόμαζαν "δράση".Πάντως τα βλαμμένα εν αγνοία τους έβγαλαν ωραίο σλόγκαν: "Πασοκ και μπουζούκια τέλος".
Εύγε λεβέντες. Στο επόμενο πέσιμο (επτά προς ένα) μην ξεχάσετε να πάρετε και τους κολλητούς σας από την Χ.Α., άλλωστε ο φασισμός δεν κοιτά αριστερά ή δεξιά, τους αγαπάει όλους.
Το καλοκαίρι κατά το οποίο οι περισσότεροι Έλληνες θα μείνουν στις πόλεις τους επειδή δεν έχουν λεφτά να πάνε διακοπές οι αναρχικοί κάνουν βόλτες στα σοκάκια της Αντίπαρου. Και όταν πέφτουν πάνω σε βουλευτίνες ή ξέρω γω ποιον άλλο celebrity τα παίρνουν κιόλας.
Ετσι κ αλλιώς θα έκαναν διακοπές αυτοί,τον εχουν το τρόπο τους. Αν θες πήγαινε κ εσύ.κ τι; να κλειστούν μέσα επειδή κάποιοι δεν εχουν λεφτά;Με αυτή τη λογική να μην πάει κανείς δακοπές.
"οι οποιοι ηρθαν διακριτικα να ελεγξουν την κατασταση και οι ιδιοι αργοτερα επιτεθηκαν με χυδαια σεξιστικα σχολια οπως<<δεν σ'αρεσει να σε γαμ... δεξιοι?!Σε συντροφισα που συμμετειχε προηγουμενως στην δραση,οταν την βρηκαν μονη." Κατηγορούν τους μπράβους για πράξη που οι ίδιοι έκαναν! Μα και σεις όταν δεν ειχε προστασία μιλησατε...αν ειχε κοκοκοκοκο θα κανατε 'επαναστατες' της πλακας!
Το παλικάρι -που βέβαια απο το ψευδώνυμο του ειναι προφανές οτι εχει το γνωθι σ´αυτον...-εννοεί οτι απλά απαίτησαν ευγενικά απο την "πασόκα" να ξεκουμπιστει διότι ως γνωστόν το νησί τους ανήκει και εκεινη η άθλια έφερε μπράβους οι οποίοι μάλιστα έβρισαν την αθώα συντρόφισσα που απλά συμμετείχε στη "δράση";;Καλα... Εχουμε ξεφύγει εντελώς!!!!! Ως ποτε θα ανεχόμαστε τους τραμπούκους του indymedia;