ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ! ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ!

«Στα σοκάκια της χώρας της Αντιπαρου, ομάδα 7 ατόμων επιτεθήκαμε φραστικα και διώξαμε την Εύα Καϊλή»

«Στα σοκάκια της χώρας της Αντιπαρου, ομάδα 7 ατόμων επιτεθήκαμε φραστικα και διώξαμε την Εύα Καϊλή» Facebook Twitter
Φωτο: SOOC
27

Με δημοσίευση στο σάιτ Indymedia ομάδα 7 ατόμων αναλαμβάνει την ευθύνη για επίθεση στην Εύα Καϊλή σε σοκάκι της Αντιπαρου.

Ο χρήστης Άναδρος έγραψε:

«Την Τεταρτη 29/7 στα Σοκακια της χωρας της Αντιπαρου ,ομαδα 7 ατομων επιτεθηκαμε Φραστικα και διωξαμε την Ευροβουλευτη του πασοκ Ευα Καιλη ,Οταν εντοπιστηκε να περπατα ανεμελη χωρις συνοδεια μπραβων( παρα μονο συνοδεια καποιων τζιτζιφιογκων φιλων της που φωναζαν <<ειμαστε ολοι Ελληνες>>) στα σοκακια της Αντιπαρου.

Της επισημαναμε την ηθικη της αυτουργια σε 7.000 αυτοκτονιες και απαιτησαμε να εξαφανιστει απο το σημειο και να επιστρεψει μονο με συνοδεια Μπραβων.

Καποιος απο την παρεα της πασοκας τηλεφωνησε σε δυο ατομα της νυχτας απο το νησι οι οποιοι ηρθαν διακριτικα να ελεγξουν την κατασταση και οι ιδιοι αργοτερα επιτεθηκαν με χυδαια σεξιστικα σχολια οπως<<δεν σ'αρεσει να σε γαμ... δεξιοι?!Σε συντροφισα που συμμετειχε προηγουμενως στην δραση,οταν την βρηκαν μονη.

Για εμας απο σημερα ξεκιναει μια καινουργια πολεμικη με αυτους που πνίξαν τον τοπο στο αιμα και τα τσιρακια τους.Πασοκ και μπουζουκια τελος»

27

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ! ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για τη σύγκρουση των ελικοπτέρων: «Δύο μαχητές της πρώτης γραμμής χάθηκαν στη μάχη με τις φωτιές»

Ελλάδα / Μητσοτάκης για τη σύγκρουση των ελικοπτέρων: «Δύο μαχητές της πρώτης γραμμής χάθηκαν στη μάχη με τις φωτιές»

Τη βαθιά του θλίψη για τον θάνατο του Έλληνα συντονιστή και του Δανού χειριστή στη σύγκρουση των δύο πυροσβεστικών ελικοπτέρων εξέφρασε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
Βίντεο: Η στιγμή που συγκρούονται δύο πυροσβεστικά ελικόπτερα στην Ψάθα — Έρευνες για τα πληρώματα

Ελλάδα / Βίντεο: Η στιγμή που συγκρούονται δύο πυροσβεστικά ελικόπτερα στην Ψάθα — Έρευνες για τα πληρώματα

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα πληρώματα εντοπίστηκαν σε χαράδρα και ότι υπάρχουν τραυματίες, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν διευκρινιστεί ο αριθμός τους και η σοβαρότητα της κατάστασής τους
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Σε λίγο εφοδιάζονται λιμάνια και αεροδρόμια με ενημερωμένους καταλόγους με τα άτομα που επιτέπεται να ταξιδέψουν.Οι υπόλοιποι εκπαιδευτική κρουαζιέρα σε Γυάρο, Μακρόνησο.