Νίξον: Η Ελλάδα πήρε μια γενναιόδωρη συμφωνία

Νίξον: Η Ελλάδα πήρε μια γενναιόδωρη συμφωνία Facebook Twitter
6

«Η Ελλάδα μετά από ένα Σαββατοκύριακο υστερικών διαπραγματεύσεων πήρε μια συμφωνία που πριν από μία εβδομάδα φαινόταν αδύνατο ότι θα την έχει», έγραψε στο Twitter πριν από λίγο ο αναλυτής της WSJ Σάιμον Νίξον.

Ο δημοσιογράφος καλεί τις επόμενες γενιές των Ελλήνων να ευχαριστήσουντον κ. Σόιμπλε που με το grexit του ήταν ο καταλύτης για τις ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Ζαχαράκη: Δεν είμαστε εδώ για να λογοκρίνουμε βιβλία - Εμπιστεύομαι τους επιστήμονες

Πολιτική / Ζαχαράκη: Δεν είμαστε εδώ για να λογοκρίνουμε βιβλία - Εμπιστεύομαι τους επιστήμονες

Η Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, μίλησε σχετικά με τα νέα σχολικά βιβλία και την απεικόνιση οικογενειών με γονείς του ιδίου φύλου, ξεκαθαρίζοντας πως ο ρόλος του Υπουργείου δεν είναι να ασκεί λογοκρισία.
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Ντόρα Μπακογιάννη: «Ο Σαμαράς έβγαλε τρομερή χολή, η οποία θα κάνει καλό στη Νέα Δημοκρατία»

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σχολίασε τη στάση του πρώην πρωθυπουργού απέναντι στην κυβέρνηση και το ενδεχόμενο σχηματισμού από τον ίδιο ενός νέου κόμματος
THE LIFO TEAM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΔΕΘ

Πολιτική / Η συνέντευξη Τύπου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ 2026: «Εφικτή η αυτοδυναμία» - Τα βασικά μηνύματα για εκλογές, οικονομία, αντιπολίτευση

Με τη συνέντευξη ολοκληρώθηκε σήμερα η τριήμερη παρουσία του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 90ής Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης
THE LIFO TEAM

σχόλια

6 σχόλια
Ελπίζω απλώς να έχει γίνει κατανοητό πλέον σε όλους με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, ότι η ευρώπη αυτή πρόκειται στην πραγματικότητα για μια πανευρωπαική τραπεζική χούντα. Ούτε αλληλεγγύες, ούτε δημοκρατίες, ούτε τίποτα.
την καλή συμφωνία που την βλέπει ;;εδώ είμαστε να δούμε πώς θα επιδράσει στην κοινωνία τους επόμενους μήνες..δυστυχώς αμφιβάλλω ότι θα είναι θετική, αλλά αυτό είναι το τίμημα της παραμονής στο Ευρώ.