Νίξον: Η Ελλάδα πήρε μια γενναιόδωρη συμφωνία

Νίξον: Η Ελλάδα πήρε μια γενναιόδωρη συμφωνία Facebook Twitter
6

«Η Ελλάδα μετά από ένα Σαββατοκύριακο υστερικών διαπραγματεύσεων πήρε μια συμφωνία που πριν από μία εβδομάδα φαινόταν αδύνατο ότι θα την έχει», έγραψε στο Twitter πριν από λίγο ο αναλυτής της WSJ Σάιμον Νίξον.

Ο δημοσιογράφος καλεί τις επόμενες γενιές των Ελλήνων να ευχαριστήσουντον κ. Σόιμπλε που με το grexit του ήταν ο καταλύτης για τις ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Πολιτική / H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Στο Ωδείο Αθηνών παρουσιάστηκε το βιβλίο «Τεχνητή Νοημοσύνη: Ανθρώπινα Δικαιώματα, Δημοκρατία & Κράτος Δικαίου» του Ευριπίδη Στυλιανίδη. Παρόντες ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Κώστας Καραμανλής, απών ο Αντώνης Σαμαράς
LIFO NEWSROOM
Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Πολιτική / Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Ο κ. Βάρρας, που παραμένει σύμβουλος του πρωθυπουργού για αγροτικά ζητήματα, υποστήριξε ότι έχει δεχθεί «δολοφονία χαρακτήρα» και έχει ήδη απευθυνθεί δύο φορές στους Ευρωπαίους Εισαγγελείς
LIFO NEWSROOM
Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Πολιτική / Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Οξύς υπήρξε και απέναντι στη σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως η παρουσία του Σωκράτη Φάμελλου «δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικά διαφορετικό» και πως το κόμμα παραμένει χωρίς σαφή πολιτική πρόταση
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

Πολιτική / Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

«Θυμίζω ότι ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισεκατομμύρια», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Ελπίζω απλώς να έχει γίνει κατανοητό πλέον σε όλους με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, ότι η ευρώπη αυτή πρόκειται στην πραγματικότητα για μια πανευρωπαική τραπεζική χούντα. Ούτε αλληλεγγύες, ούτε δημοκρατίες, ούτε τίποτα.
την καλή συμφωνία που την βλέπει ;;εδώ είμαστε να δούμε πώς θα επιδράσει στην κοινωνία τους επόμενους μήνες..δυστυχώς αμφιβάλλω ότι θα είναι θετική, αλλά αυτό είναι το τίμημα της παραμονής στο Ευρώ.