ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ

Νίξον: Η Ελλάδα πήρε μια γενναιόδωρη συμφωνία

Νίξον: Η Ελλάδα πήρε μια γενναιόδωρη συμφωνία Facebook Twitter
6

«Η Ελλάδα μετά από ένα Σαββατοκύριακο υστερικών διαπραγματεύσεων πήρε μια συμφωνία που πριν από μία εβδομάδα φαινόταν αδύνατο ότι θα την έχει», έγραψε στο Twitter πριν από λίγο ο αναλυτής της WSJ Σάιμον Νίξον.

Ο δημοσιογράφος καλεί τις επόμενες γενιές των Ελλήνων να ευχαριστήσουντον κ. Σόιμπλε που με το grexit του ήταν ο καταλύτης για τις ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις.

6

ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η υπόθεση Καρουάνα Γκαλίζια ξαναρωτά: ποιος προστατεύει τους δημοσιογράφους;

Πολιτική / Η υπόθεση Καρουάνα Γκαλίζια θέτει ξανά το ερώτημα: ποιος προστατεύει τους δημοσιογράφους;

Η αθώωση του Γιόργκεν Φένεκ στη Μάλτα προκαλεί νέα οργή και ξαναφέρνει στο κέντρο την υπόθεση της δολοφονημένης δημοσιογράφου ως σύμβολο για την ελευθερία του Τύπου στην Ευρώπη.
THE LIFO TEAM

σχόλια

6 σχόλια
Ελπίζω απλώς να έχει γίνει κατανοητό πλέον σε όλους με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, ότι η ευρώπη αυτή πρόκειται στην πραγματικότητα για μια πανευρωπαική τραπεζική χούντα. Ούτε αλληλεγγύες, ούτε δημοκρατίες, ούτε τίποτα.
την καλή συμφωνία που την βλέπει ;;εδώ είμαστε να δούμε πώς θα επιδράσει στην κοινωνία τους επόμενους μήνες..δυστυχώς αμφιβάλλω ότι θα είναι θετική, αλλά αυτό είναι το τίμημα της παραμονής στο Ευρώ.