Νίξον: Η Ελλάδα πήρε μια γενναιόδωρη συμφωνία

Νίξον: Η Ελλάδα πήρε μια γενναιόδωρη συμφωνία Facebook Twitter
6

«Η Ελλάδα μετά από ένα Σαββατοκύριακο υστερικών διαπραγματεύσεων πήρε μια συμφωνία που πριν από μία εβδομάδα φαινόταν αδύνατο ότι θα την έχει», έγραψε στο Twitter πριν από λίγο ο αναλυτής της WSJ Σάιμον Νίξον.

Ο δημοσιογράφος καλεί τις επόμενες γενιές των Ελλήνων να ευχαριστήσουντον κ. Σόιμπλε που με το grexit του ήταν ο καταλύτης για τις ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα: Το 2015 ξεφύλλιζε παρακολουθήσεις στο Μαξίμου

Πολιτική / Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα: Το 2015 στο Μαξίμου ξεφύλλιζε παρακολουθήσεις της ΕΥΠ

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου «επιτέθηκε» στον Αλέξη Τσίπρα αναφερόμενη στην περίοδο της θητείας του ως πρωθυπουργός αλλά και στο νέο του κόμμα, αμφισβητώντας το γεγονός ότι έρχεται δεύτερο στις δημοσκοπήσεις
THE LIFO TEAM
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ GPO ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ ΕΛΑΣ

Πολιτική / Δημοσκόπηση GPO: Στο 28,6% η ΝΔ, δεύτερη η ΕΛ.Α.Σ. του Τσίπρα - Πού καταγράφεται η Καρυστιανού

Σημαντικές ανακατατάξεις καταγράφει η νέα μέτρηση της GPO, με τη Νέα Δημοκρατία να διατηρεί προβάδισμα και τα νέα πολιτικά εγχειρήματα Τσίπρα και Καρυστιανού να αλλάζουν τις ισορροπίες
THE LIFO TEAM

σχόλια

6 σχόλια
Ελπίζω απλώς να έχει γίνει κατανοητό πλέον σε όλους με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, ότι η ευρώπη αυτή πρόκειται στην πραγματικότητα για μια πανευρωπαική τραπεζική χούντα. Ούτε αλληλεγγύες, ούτε δημοκρατίες, ούτε τίποτα.
την καλή συμφωνία που την βλέπει ;;εδώ είμαστε να δούμε πώς θα επιδράσει στην κοινωνία τους επόμενους μήνες..δυστυχώς αμφιβάλλω ότι θα είναι θετική, αλλά αυτό είναι το τίμημα της παραμονής στο Ευρώ.