Ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος παραβίασε κόκκινο και εγκατέλειψε το θύμα του

Ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος παραβίασε κόκκινο και εγκατέλειψε το θύμα του Facebook Twitter
10

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος παραβίασε κόκκινο φανάρι με αποτέλεσμα να χτυπήσει έναν μοτοσικλετιστή τα ξημερώματα της Τρίτης στην Ακαδημίας και Σίνα, στο κέντρο της Αθήνας.

 

Όπως μεταδίδει το Star o ηθοποιός δεν σταμάτησε την πορεία του μετά το ατύχημα και εγκατέλειψε το θύμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ακολούθησε αναζήτηση του ύποπτου οχήματος και μετά από καταδίωξη οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον ακινητοποίησαν. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε αλκοτέστ, όπου βρέθηκε πως είχε πιει πάνω από το όριο.

 

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με την διαδικασία του αυτοφώρου, και εν συνεχεία αφέθηκε ελεύθερος.

Ο μοτοσικλετιστής είναι καλά στην υγεία του, καθώς ο τραυματισμός του ήταν ελαφρύς.

Πολιτισμός
10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Διερωτωνμαι αν λεγοταν Γιαννης Γεωργοπουλος και ηταν λογιστης θα ειχε γινει ειδηση η ενεργεια του ;Διοτι τα "γαιδουρια" τα οποια την ημερα οδηγουν σαν να τους ανηκει ο δρομος και το βραδυ τα κοπανανε, βουτανε το τιμονι,και "οποιον παρει ο Χαρος",ειναι ειδος "εν υπερεπαρκεια" στην χωρα μας.
Δεν καταλαβα γιατι αφεθηκε ελευθερος, αλλα μου μυριζει ελληναραδικη κατασταση "Ξερεις ποιος ειμαι εγω ρε?"Σημασια εχει οτι ειναι καλα το θυμα και ευχομαι ολοψυχα να του τραβηξει μια μηνυσαρα που να ψαχνεται
Στον εισαγγελέα δεν υπάρχουν "τα ξέρεις ποιος είμαι εγω ρε".Πιθανότατα πέρασε αυτόφωρο, όπου πήρε αναβολή (όπως έχει δικαίωμα) και κατόπιν αφέθηκε ελεύθερος. Ούτως ή άλλως για το συγκεκριμένο αδίκημα δεν θα μπορούσε από τον νόμο να κριθεί προφυλακιστέος. Όταν θα έλθει η ώρα του, θα φάει την "καμπάνα" του (και θα είναι γερή)Να πω την αλήθεια - και χωρίς καμία συμπάθεια για τον συγκεκριμένο, αφού αυτό που έκανε ήταν εγκληματικό-, δεν καταλαβαίνω την "είδηση".Ο κος Γιαννόπουλος είναι ένας απλός ηθοποιός, δεν είναι κανένα πρόσωπο που απασχολεί τον δημόσιο βίο, ώστε να υπάρχει ενδιαφέρον το τι έκανε ή τι δεν έκανε και να ανακοινώνεται στα blogs. Αυτό -το εγκληματικό- που έκανε, δυστυχώς το κάνουν καθημερινά ίσως και δεκάδες άλλοι, των οποίων δεν βλέπουμε τις φάτσες τους στα blogs... δικηγόροι, υδραυλικοί, επιχειρηματίες, τεχνικοί αυτοκινήτων κλπ κλπ... γιατί πρέπει να ανακοινώνεται του ηθοποιού;
Και βέβαια πρέπει να σχολιαστεί ΚΑΙ σαν πολιτικός.1. Ο ηθοποιός ποοιεί ήθος και αλίμονο εάν ο ίδιος δεν το έχει.2. Ο πολιτικός είναι στην ηγετική τάξη και αλίμονό μας εάν έχουμε τέτοιους πολιτικούς.3. Είμαι βέβαιος ότι θα αντιδράσει ο Σταύρος.