ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος παραβίασε κόκκινο και εγκατέλειψε το θύμα του

Ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος παραβίασε κόκκινο και εγκατέλειψε το θύμα του Facebook Twitter
10

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος παραβίασε κόκκινο φανάρι με αποτέλεσμα να χτυπήσει έναν μοτοσικλετιστή τα ξημερώματα της Τρίτης στην Ακαδημίας και Σίνα, στο κέντρο της Αθήνας.

 

Όπως μεταδίδει το Star o ηθοποιός δεν σταμάτησε την πορεία του μετά το ατύχημα και εγκατέλειψε το θύμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ακολούθησε αναζήτηση του ύποπτου οχήματος και μετά από καταδίωξη οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον ακινητοποίησαν. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε αλκοτέστ, όπου βρέθηκε πως είχε πιει πάνω από το όριο.

 

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με την διαδικασία του αυτοφώρου, και εν συνεχεία αφέθηκε ελεύθερος.

Ο μοτοσικλετιστής είναι καλά στην υγεία του, καθώς ο τραυματισμός του ήταν ελαφρύς.

Πολιτισμός
10

ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ματ Ντέιμον λέει ότι η Οδύσσεια του Κρίστοφερ Νόλαν τον διέλυσε

Πολιτισμός / Ο Ματ Ντέιμον λέει ότι η Οδύσσεια του Κρίστοφερ Νόλαν τον διέλυσε

Μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της Οδύσσειας στο Λονδίνο, ο Ματ Ντέιμον λέει ότι η νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν ήταν η πιο δύσκολη της καριέρας του: αληθινά πλοία, καταιγίδες, πρακτικά εφέ και γυρίσματα σε έξι χώρες για ένα έπος που δεν γυρίστηκε σαν ψηφιακό θέαμα.
THE LIFO TEAM
Να φανείς μόνο μέχρι εκεί όπου δεν θα χαθείς: Το Made of Smokeless Fire της Camille Farrah Lenain

Πολιτισμός / Να φανείς μόνο μέχρι εκεί όπου δεν θα χαθείς

Στο Made of Smokeless Fire, την πρώτη της μονογραφία από τις εκδόσεις Loose Joints, η Camille Farrah Lenain μετατρέπει τις ερωτήσεις που δεν πρόλαβε να κάνει στον γκέι θείο της σε ένα φωτογραφικό αρχείο queer μουσουλμανικής ζωής στη Γαλλία.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ο φωτογράφος που γύρισε στα χαμένα σπίτια των Παλαιστινίων αντί γι’ αυτούς

Πολιτισμός / Ο φωτογράφος που υποσχέθηκε στους Παλαιστίνιους πρόσφυγες να γυρίσει στα σπίτια τους

Η P21 Gallery στο Λονδίνο παρουσιάζει το Homeland Lost του Alan Gignoux, ένα φωτογραφικό αρχείο Παλαιστινίων προσφύγων και χαμένων σπιτιών που σήμερα, μέσα από τον πόλεμο στη Γάζα, αποκτά νέο βάρος.
THE LIFO TEAM
Ο Τζορτζ Κλούνεϊ επιστρέφει στη Βενετία για τον Χρυσό Λέοντα

Πολιτισμός / Ο Τζορτζ Κλούνεϊ θα τιμηθεί με τον Χρυσό Λέοντα στο Φεστιβάλ Βενετίας

Η Βενετία τιμά τον Τζορτζ Κλούνεϊ με τον Χρυσό Λέοντα για το σύνολο της καριέρας του, επισφραγίζοντας μια σχέση δεκαετιών ανάμεσα στο Λίντο και έναν από τους τελευταίους κλασικούς σταρ του Χόλιγουντ
THE LIFO TEAM
Η τρυφερότητα, η αγριότητα και το θαύμα των ωκεανών σε 11 φωτογραφίες

Πολιτισμός / Η τρυφερότητα, η αγριότητα και το θαύμα των ωκεανών σε 11 φωτογραφίες

Ο φετινός διαγωνισμός φωτογραφίας του Ocean Conservancy ξεχώρισε 11 εικόνες θαλάσσιας άγριας ζωής, με το πρώτο βραβείο να πηγαίνει σε μια φωτογραφία όπου ένα μωρό θαλάσσιος ίππος θηλάζει πάνω σε παγόβουνο στη Νορβηγία.
THE LIFO TEAM
Το Met ζήτησε από τους ανθρώπους του να ξανακοιτάξουν 100 έργα της συλλογής του

Πολιτισμός / Τι βλέπουν οι άνθρωποι του Met όταν κοιτούν τα έργα κάθε μέρα;

Η νέα έκδοση Points of View: 100 Connections to Art ζητά από επιμελητές, συντηρητές, βιβλιοθηκονόμους και εκπαιδευτικούς του Met να μιλήσουν για 100 έργα της συλλογής του όχι σαν ψυχροί ειδικοί, αλλά σαν άνθρωποι που ζουν μαζί τους.
THE LIFO TEAM

σχόλια

6 σχόλια
Διερωτωνμαι αν λεγοταν Γιαννης Γεωργοπουλος και ηταν λογιστης θα ειχε γινει ειδηση η ενεργεια του ;Διοτι τα "γαιδουρια" τα οποια την ημερα οδηγουν σαν να τους ανηκει ο δρομος και το βραδυ τα κοπανανε, βουτανε το τιμονι,και "οποιον παρει ο Χαρος",ειναι ειδος "εν υπερεπαρκεια" στην χωρα μας.
Δεν καταλαβα γιατι αφεθηκε ελευθερος, αλλα μου μυριζει ελληναραδικη κατασταση "Ξερεις ποιος ειμαι εγω ρε?"Σημασια εχει οτι ειναι καλα το θυμα και ευχομαι ολοψυχα να του τραβηξει μια μηνυσαρα που να ψαχνεται
Στον εισαγγελέα δεν υπάρχουν "τα ξέρεις ποιος είμαι εγω ρε".Πιθανότατα πέρασε αυτόφωρο, όπου πήρε αναβολή (όπως έχει δικαίωμα) και κατόπιν αφέθηκε ελεύθερος. Ούτως ή άλλως για το συγκεκριμένο αδίκημα δεν θα μπορούσε από τον νόμο να κριθεί προφυλακιστέος. Όταν θα έλθει η ώρα του, θα φάει την "καμπάνα" του (και θα είναι γερή)Να πω την αλήθεια - και χωρίς καμία συμπάθεια για τον συγκεκριμένο, αφού αυτό που έκανε ήταν εγκληματικό-, δεν καταλαβαίνω την "είδηση".Ο κος Γιαννόπουλος είναι ένας απλός ηθοποιός, δεν είναι κανένα πρόσωπο που απασχολεί τον δημόσιο βίο, ώστε να υπάρχει ενδιαφέρον το τι έκανε ή τι δεν έκανε και να ανακοινώνεται στα blogs. Αυτό -το εγκληματικό- που έκανε, δυστυχώς το κάνουν καθημερινά ίσως και δεκάδες άλλοι, των οποίων δεν βλέπουμε τις φάτσες τους στα blogs... δικηγόροι, υδραυλικοί, επιχειρηματίες, τεχνικοί αυτοκινήτων κλπ κλπ... γιατί πρέπει να ανακοινώνεται του ηθοποιού;
Και βέβαια πρέπει να σχολιαστεί ΚΑΙ σαν πολιτικός.1. Ο ηθοποιός ποοιεί ήθος και αλίμονο εάν ο ίδιος δεν το έχει.2. Ο πολιτικός είναι στην ηγετική τάξη και αλίμονό μας εάν έχουμε τέτοιους πολιτικούς.3. Είμαι βέβαιος ότι θα αντιδράσει ο Σταύρος.