ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ

Ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος παραβίασε κόκκινο και εγκατέλειψε το θύμα του

Ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος παραβίασε κόκκινο και εγκατέλειψε το θύμα του Facebook Twitter
10

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος παραβίασε κόκκινο φανάρι με αποτέλεσμα να χτυπήσει έναν μοτοσικλετιστή τα ξημερώματα της Τρίτης στην Ακαδημίας και Σίνα, στο κέντρο της Αθήνας.

 

Όπως μεταδίδει το Star o ηθοποιός δεν σταμάτησε την πορεία του μετά το ατύχημα και εγκατέλειψε το θύμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ακολούθησε αναζήτηση του ύποπτου οχήματος και μετά από καταδίωξη οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον ακινητοποίησαν. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε αλκοτέστ, όπου βρέθηκε πως είχε πιει πάνω από το όριο.

 

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με την διαδικασία του αυτοφώρου, και εν συνεχεία αφέθηκε ελεύθερος.

Ο μοτοσικλετιστής είναι καλά στην υγεία του, καθώς ο τραυματισμός του ήταν ελαφρύς.

Πολιτισμός
10

ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Instagram έκοψε την ορατότητα του BOYS! BOYS! BOYS! — το queer art project απειλεί με διαμαρτυρία έξω από τη Meta

Πολιτισμός / Το BOYS! BOYS! BOYS! καταγγέλλει ότι η Meta περιόρισε τον λογαριασμό του στο Instagram

Η πλατφόρμα queer φωτογραφίας BOYS! BOYS! BOYS! καταγγέλλει ότι δεν της έχει υποδειχθεί συγκεκριμένη ανάρτηση που παραβιάζει τους κανόνες του Instagram και δηλώνει θα οργανώσει διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία της Meta στο Κάμντεν.
THE LIFO TEAM
Χρυσός, ξίφη και ένα σώμα: Τι αποκαλύπτει νέα μελέτη για τις μυκηναϊκές ταφές στα Δενδρά

Πολιτισμός / Χρυσός, ξίφη και ένα σώμα: Τι αποκαλύπτει νέα μελέτη για τις μυκηναϊκές ταφές στα Δενδρά

Μια νέα ανάγνωση του περίφημου θολωτού τάφου δείχνει ότι η θέση του σώματος, των ξιφών και των πολύτιμων κτερισμάτων ίσως είχε σχεδιαστεί ώστε να δημιουργεί μια συγκεκριμένη τελευταία εικόνα για τους πενθούντες.
THE LIFO TEAM
Πέθανε η Ίνγκριντ Βίνερ, η καλλιτέχνις που ύφαινε καλώδια, όνειρα και το ίδιο της το σώμα

Πολιτισμός / Πέθανε η Ίνγκριντ Βίνερ, η καλλιτέχνις που ύφαινε καλώδια, όνειρα και το ίδιο της το σώμα

Η αυστριακή καλλιτέχνις, που πέθανε στα 84 της, έζησε ανάμεσα στη βιεννέζικη πρωτοπορία και το underground του Δυτικού Βερολίνου. Από τη VALIE EXPORT και τον Ντίτερ Ροτ μέχρι τον Μπόουι και τον Μπόις, ένωσε την τέχνη, τη μουσική, την κουζίνα και τον αργαλειό.
THE LIFO TEAM
Οι στρατιώτες που έκαναν drag στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο έγιναν η νέα ταινία του Λούκας Ντοντ

Πολιτισμός / Οι στρατιώτες που έκαναν drag στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο έγιναν η νέα ταινία του Λούκας Ντοντ

Το «Coward» ανοίγει στις 7 Οκτωβρίου το Film Fest Gent και έχει ήδη επιλεγεί για τα Όσκαρ. Στον πυρήνα του βρίσκεται μια σχεδόν ξεχασμένη ιστορία στρατιωτών που μεταμορφώνονταν σε γυναίκες πάνω στη σκηνή.
THE LIFO TEAM
Το θέατρο του Λόρκα συνέχισε να παίζει μέσα στον πόλεμο — 45 χαμένες φωτογραφίες το δείχνουν τώρα

Πολιτισμός / Βρέθηκαν 45 άγνωστες φωτογραφίες της La Barraca έναν χρόνο μετά τη δολοφονία του Λόρκα

Η La Barraca, το περιοδεύον φοιτητικό θέατρο του Λόρκα που έφερνε τους κλασικούς σε χωριά και μικρές πόλεις, συνέχισε να παίζει μέσα στον Εμφύλιο. 45 αδημοσίευτες φωτογραφίες από παράσταση στη Βαλένθια το 1937 φέρνουν τώρα εκείνη τη στιγμή ξανά στο φως.
THE LIFO TEAM
Στην Άβυδο, 18 σπασμένα κρανία ενισχύουν μια σκοτεινή θεωρία για τους πρώτους βασιλείς της Αιγύπτου

Πολιτισμός / Θυσίαζαν ανθρώπους όταν πέθαιναν οι πρώτοι βασιλείς της Αιγύπτου; 18 κρανία δίνουν νέα απάντηση

Νέα εξέταση καταλοίπων από το βασιλικό νεκροταφείο της Αβύδου ενισχύει μια θεωρία που είχε διατυπωθεί πριν από έναν αιώνα: ότι αξιωματούχοι, τεχνίτες και ακόλουθοι θανατώνονταν για να ταφούν μαζί με τον ηγεμόνα τους.
THE LIFO TEAM
Η Τζίλιαν Άντερσον ζήτησε από φανατικούς θαυμαστές της να μην κάθονται συνέχεια στην πρώτη σειρά: «Με αποσυντονίζετε»

Πολιτισμός / Η Τζίλιαν Άντερσον ζήτησε από φανατικούς θαυμαστές της να μην κάθονται συνέχεια στην πρώτη σειρά: «Με αποσυντονίζετε!»

Βίντεο με την Τζίλιαν Άντερσον να απευθύνεται σε θεατές έξω από το @sohoplace προκάλεσε αντιδράσεις στα social media, αναγκάζοντάς την να εξηγήσει δημόσια τι ακριβώς είχε συμβεί.
THE LIFO TEAM

σχόλια

6 σχόλια
Διερωτωνμαι αν λεγοταν Γιαννης Γεωργοπουλος και ηταν λογιστης θα ειχε γινει ειδηση η ενεργεια του ;Διοτι τα "γαιδουρια" τα οποια την ημερα οδηγουν σαν να τους ανηκει ο δρομος και το βραδυ τα κοπανανε, βουτανε το τιμονι,και "οποιον παρει ο Χαρος",ειναι ειδος "εν υπερεπαρκεια" στην χωρα μας.
Δεν καταλαβα γιατι αφεθηκε ελευθερος, αλλα μου μυριζει ελληναραδικη κατασταση "Ξερεις ποιος ειμαι εγω ρε?"Σημασια εχει οτι ειναι καλα το θυμα και ευχομαι ολοψυχα να του τραβηξει μια μηνυσαρα που να ψαχνεται
Στον εισαγγελέα δεν υπάρχουν "τα ξέρεις ποιος είμαι εγω ρε".Πιθανότατα πέρασε αυτόφωρο, όπου πήρε αναβολή (όπως έχει δικαίωμα) και κατόπιν αφέθηκε ελεύθερος. Ούτως ή άλλως για το συγκεκριμένο αδίκημα δεν θα μπορούσε από τον νόμο να κριθεί προφυλακιστέος. Όταν θα έλθει η ώρα του, θα φάει την "καμπάνα" του (και θα είναι γερή)Να πω την αλήθεια - και χωρίς καμία συμπάθεια για τον συγκεκριμένο, αφού αυτό που έκανε ήταν εγκληματικό-, δεν καταλαβαίνω την "είδηση".Ο κος Γιαννόπουλος είναι ένας απλός ηθοποιός, δεν είναι κανένα πρόσωπο που απασχολεί τον δημόσιο βίο, ώστε να υπάρχει ενδιαφέρον το τι έκανε ή τι δεν έκανε και να ανακοινώνεται στα blogs. Αυτό -το εγκληματικό- που έκανε, δυστυχώς το κάνουν καθημερινά ίσως και δεκάδες άλλοι, των οποίων δεν βλέπουμε τις φάτσες τους στα blogs... δικηγόροι, υδραυλικοί, επιχειρηματίες, τεχνικοί αυτοκινήτων κλπ κλπ... γιατί πρέπει να ανακοινώνεται του ηθοποιού;
Και βέβαια πρέπει να σχολιαστεί ΚΑΙ σαν πολιτικός.1. Ο ηθοποιός ποοιεί ήθος και αλίμονο εάν ο ίδιος δεν το έχει.2. Ο πολιτικός είναι στην ηγετική τάξη και αλίμονό μας εάν έχουμε τέτοιους πολιτικούς.3. Είμαι βέβαιος ότι θα αντιδράσει ο Σταύρος.