Ο Τζέισον Στέιθαμ θέλει να γίνει ο επόμενος Τζέιμς Μποντ

Ο Τζέισον Στέιθαμ θέλει να γίνει ο επόμενος Τζέιμς Μποντ Facebook Twitter
«Ναι, πιστεύω ότι θα έκανα μία αξιοπρεπή ενσάρκωση του ρόλου. Αλλά θα ήθελα να είναι μία πολύ - πολύ διαφορετική προσέγγιση αν το έκανα»
9

Τον ρόλο του πράκτορα 007, Τζέιμς Μποντ, θα ήθελε και θα μπορούσε να παίξει ο Βρετανός ηθοποιός Τζέισον Στέιθαμ, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται.


Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Guardian, ο Βρετανός ηθοποιός σε ερώτηση αν θα ήθελε να είναι ο διάδοχος του Ντάνιελ Γκρεγκ στο ρόλο του Τζέιμς Μποντ, δήλωσε «Θα μπορούσα να το κάνω; Μα φυσικά ναι» και πρόσθεσε :« Θα το κάνω; Φυσικά».
Ο Τζέισον Στέιθαμ είπε, επίσης, ότι ο Γκρεγκ ήταν ένας «μεγάλος Μποντ» και πως σε περίπτωση που ερμηνεύσει εκείνος τον πράκτορα 007 θα προσπαθούσε να δώσει μία διαφορετική προσέγγιση στο ρόλο, μακριά από τις κάπως ελιτίστικες ρίζες του χαρακτήρα. «Ναι, πιστεύω ότι θα έκανα μία αξιοπρεπή ενσάρκωση του ρόλου. Αλλά θα ήθελα να είναι μία πολύ - πολύ διαφορετική προσέγγιση αν το έκανα», δήλωσε ο Στέιθαμ.


Ωστόσο, ο Στέιθαμ δεν θα ήθελε να παίξει τον αντίπαλο του Μποντ, παρά την επιτυχημένη του εμφάνιση στην ταινία Furious 7, στο ρόλο του κακού. «Δεν ξέρω αν θέλω να το κάνω αυτό. Αυτό δεν είναι στις σκέψεις μου. Θα προτιμούσα να παίξω τον άλλον τύπο (Μποντ)», είπε.


Αν και ο Ντάνιελ Γκρεγκ πρωταγωνιστεί και στον νέο Μποντ του Σαμ Μέντες, κι ενώ διαδίδεται ότι έχει υπογράψει για μία ακόμη ταινία του σούπερ πράκτορα 007, στον βρετανικό Τύπο έχει αρχίσει η συζήτηση για το ποιος θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ, με τις φήμες να θέλουν ότι το ρόλο θα πάρει ο Ίντρις Έλμπα, που έπαιζε στη ταινία Θορ.

Πολιτισμός
9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί ένα φορτηγό με 440 τόμους από τους φακέλους Έπσταϊν στάθμευσε έξω από το MoMA;

Πολιτισμός / Γιατί ένα φορτηγό με 440 τόμους από τους φακέλους Έπσταϊν στάθμευσε έξω από το MoMA;

Επιζώσες της κακοποίησης του Τζέφρι Έπσταϊν και ακτιβιστές έστησαν μια κινητή έκθεση έξω από το μουσείο της Νέας Υόρκης, ζητώντας την απομάκρυνση του δισεκατομμυριούχου Λίον Μπλακ από το διοικητικό του συμβούλιο.
THE LIFO TEAM
Η Τέσα Μπόφιν έβαλε λεσβίες αγγέλους να κάνουν σεξ στη Βρετανία της Θάτσερ

Πολιτισμός / Η Τέσα Μπόφιν έβαλε λεσβίες αγγέλους να κάνουν σεξ στη Βρετανία της Θάτσερ

Λευκά φτερά, δερμάτινα λουριά και λεσβιακή επιθυμία στην εποχή του AIDS. Οι φωτογραφίες της Τέσα Μπόφιν, που βρέθηκαν στο επίκεντρο λογοκρισίας το 1990, επιστρέφουν σε 2 νέες εκθέσεις στη Βρετανία.
THE LIFO TEAM
Ένας άντρας παίζει μια γυναίκα που υποδύεται έναν άντρα: Ο Τζόναθαν Γκροφ συναντά τον Σαίξπηρ

Πολιτισμός / Ένας άντρας παίζει μια γυναίκα που υποδύεται έναν άντρα: Ο Τζόναθαν Γκροφ συναντά τον Σαίξπηρ

Στο «Όπως σας αρέσει» της Royal Shakespeare Company, ο Γκροφ ανακαλύπτει ξανά τη χαρά της μεταμφίεσης. Και μιλά για το coming out, το «Looking» και όσα φοβόταν ότι θα του στερούσε η ομοφυλοφιλία του.
THE LIFO TEAM
Λουκ Έβανς: «Φυσικά και θεωρώ τον εαυτό μου woke»

Πολιτισμός / Λουκ Έβανς: «Φυσικά και θεωρώ τον εαυτό μου woke»

Ο ηθοποιός επανήλθε μετά τη δήλωσή του ότι οι γκέι δεν είναι απαραίτητα «woke», υποστηρίζοντας πως ορισμένοι τίτλοι δεν απέδωσαν σωστά τη θέση του. Μίλησε επίσης για τους ηθοποιούς του Χόλιγουντ που εξακολουθούν να κρύβουν τη σεξουαλικότητά τους.
THE LIFO TEAM
Ο Ίαν ΜακΚέλεν βράβευσε τους Pet Shop Boys, 38 χρόνια μετά το βιντεοκλίπ «Heart»

Πολιτισμός / Ο Ίαν ΜακΚέλεν βράβευσε τους Pet Shop Boys, 38 χρόνια μετά το βιντεοκλίπ «Heart»

Ο ηθοποιός απένειμε το Legend Award στους Pet Shop Boys, 38 χρόνια μετά τη συμμετοχή του στο βιντεοκλίπ «Heart» ως Δράκουλας. Θυμήθηκε το coming out του και τη χρονιά που τους έφερε κοντά ο αγώνας για τα γκέι δικαιώματα.
THE LIFO TEAM
Αντίο, Τσόρτσιλ: Οι Βρετανοί προτίμησαν σκαντζόχοιρους και μέλισσες στα χαρτονομίσματά τους

Διεθνή / Αντίο, Τσόρτσιλ: Οι Βρετανοί προτίμησαν σκαντζόχοιρους και μέλισσες στα χαρτονομίσματά τους

Κουκουβάγιες, αγριομέλισσες και σκαντζόχοιροι θα αντικαταστήσουν ιστορικές προσωπικότητες στα νέα χαρτονομίσματα της Βρετανίας. Η απόφαση έχει ήδη προκαλέσει έναν απροσδόκητο καβγά για την εθνική ιστορία.
THE LIFO TEAM
O Μπεν Άφλεκ και o Ματ Ντέιμον δημιουργούν νέο κινηματογραφικό τμήμα για ανεξάρτητες ταινίες

Πολιτισμός / O Μπεν Άφλεκ και o Ματ Ντέιμον δημιουργούν νέο κινηματογραφικό τμήμα για ανεξάρτητες ταινίες

Οι δύο σταρ του Χόλιγουντ επενδύουν σε νέους σκηνοθέτες, με ξεχωριστό χρηματοδοτικό κεφάλαιο και δύο ταινίες ήδη στα σκαριά. Στην πρώτη πρωταγωνιστούν η Ρενέ Ζελβέγκερ και η Σίσι Σπέισεκ.
THE LIFO TEAM
Μάθιου Λίλαρντ: Η οργισμένη παρέμβαση για τα τρανς παιδιά και τις καταγγελίες βιασμού στο Κορνέλ

Πολιτισμός / Μάθιου Λίλαρντ: Η οργισμένη παρέμβαση για τα τρανς παιδιά και τις καταγγελίες βιασμού στο Κορνέλ

Ο ηθοποιός των «Scream» και «Scooby-Doo» μίλησε για τα παιδιά που μεγαλώνουν στο περιθώριο και συνέδεσε τη συζήτηση για τους τρανς αθλητές με την υπόθεση σεξουαλικής βίας στο Κορνέλ.
THE LIFO TEAM

σχόλια

7 σχόλια
Απορώ γιατί διαλέγουν πάντα ομορφούληδες για ένα ρόλο που οι περισσότεροι θεατές είναι άνδρες.Ο Τσακ, ο Ζαν Κλωντ, ο Αρνυ, ο Συλβέστερ, δεν είναι ακριβώς και οι οι πρώτες φάτσες...
Πολύ μπρουταλιά ρε σεις, πολύ μπρουταλιά...!Εγώ από τις φωτογραφίες συμπεραίνω ότι περισσότερο κλίνει προς τον Κόναν τον Βάρβαρό παρά προς τον Τσέιμς τον Ποντ... ..άντε και προς Σπαρτιάτη στρατηλάτη: «THIS IS SIX PAAACK!!!...»...!Σ.Σ.:Ήταν μέλος της Εθνικής Βρετανικής Ομάδας Καταδύσεων για τουλάχιστον 12 χρόνια. Είχε λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες της Σεούλ το 1988. Έχει ακόμα ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, το body building και την πυγμαχία.http://www.contra.gr/Sports/article2939916.ece/BINARY/w460/jason_statham2.jpghttp://www.sport24.gr/Paraxena/article2939836.ece/BINARY/w620/_76251867_jason_statham.jpghttp://content-mcdn.sentragoal.gr/filesystem/images/20110302/low/pegasus_LARGE_t_1041_93446533.JPGΣ.Σ.2: Οι διοργανωτές των Ολυμπακών Αγώνων της Σεούλ το 1988 είχαν την ιδέα να απελευθερώσουν ένα σμήνος περιστέρια στο γήπεδο. Κι όντως στα χαρτιά μπορεί να ήταν μία καλή και εντυπωσιακή ιδέα. Η πραγματικότητα όμως ήταν φρικιαστική. Πολλά από τα πουλιά είχαν καθίσει στον ολυμπιακό πυρσό με αποτέλεσμα όταν αυτός άναψε ένα πλήθος από αυτά κάηκαν μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων θεατών.Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο μετά το 4':40"https://www.youtube.com/watch?v=xgAXCAWQUic
Ναι. Περιμένουμε πως και πως να μετατραπεί η σειρά των ταινιών του Τζέϊμς Μποντ σε καγκουριά.....το πρώτο πράγμα σε κερδίζει στον Jason είναι οι ευγενικοί λεπτοί τρόποι του, το καταπληκτικό πλούσιο λεξιλόγιο του, το έξυπνο βλέμμα του, η αριστοκρατική του παρουσία... Ό,τι πρέπει για Τζέϊμς Μποντ...!https://www.youtube.com/watch?v=GFQiEG6Av7k