Ο Τζέισον Στέιθαμ θέλει να γίνει ο επόμενος Τζέιμς Μποντ

Ο Τζέισον Στέιθαμ θέλει να γίνει ο επόμενος Τζέιμς Μποντ Facebook Twitter
«Ναι, πιστεύω ότι θα έκανα μία αξιοπρεπή ενσάρκωση του ρόλου. Αλλά θα ήθελα να είναι μία πολύ - πολύ διαφορετική προσέγγιση αν το έκανα»
9

Τον ρόλο του πράκτορα 007, Τζέιμς Μποντ, θα ήθελε και θα μπορούσε να παίξει ο Βρετανός ηθοποιός Τζέισον Στέιθαμ, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται.


Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Guardian, ο Βρετανός ηθοποιός σε ερώτηση αν θα ήθελε να είναι ο διάδοχος του Ντάνιελ Γκρεγκ στο ρόλο του Τζέιμς Μποντ, δήλωσε «Θα μπορούσα να το κάνω; Μα φυσικά ναι» και πρόσθεσε :« Θα το κάνω; Φυσικά».
Ο Τζέισον Στέιθαμ είπε, επίσης, ότι ο Γκρεγκ ήταν ένας «μεγάλος Μποντ» και πως σε περίπτωση που ερμηνεύσει εκείνος τον πράκτορα 007 θα προσπαθούσε να δώσει μία διαφορετική προσέγγιση στο ρόλο, μακριά από τις κάπως ελιτίστικες ρίζες του χαρακτήρα. «Ναι, πιστεύω ότι θα έκανα μία αξιοπρεπή ενσάρκωση του ρόλου. Αλλά θα ήθελα να είναι μία πολύ - πολύ διαφορετική προσέγγιση αν το έκανα», δήλωσε ο Στέιθαμ.


Ωστόσο, ο Στέιθαμ δεν θα ήθελε να παίξει τον αντίπαλο του Μποντ, παρά την επιτυχημένη του εμφάνιση στην ταινία Furious 7, στο ρόλο του κακού. «Δεν ξέρω αν θέλω να το κάνω αυτό. Αυτό δεν είναι στις σκέψεις μου. Θα προτιμούσα να παίξω τον άλλον τύπο (Μποντ)», είπε.


Αν και ο Ντάνιελ Γκρεγκ πρωταγωνιστεί και στον νέο Μποντ του Σαμ Μέντες, κι ενώ διαδίδεται ότι έχει υπογράψει για μία ακόμη ταινία του σούπερ πράκτορα 007, στον βρετανικό Τύπο έχει αρχίσει η συζήτηση για το ποιος θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ, με τις φήμες να θέλουν ότι το ρόλο θα πάρει ο Ίντρις Έλμπα, που έπαιζε στη ταινία Θορ.

Πολιτισμός
9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η θεά Νουτ με «στρινγκ»: Η παράξενη νέα απόκτηση του Αιγυπτιακού Μουσείου της Βαρκελώνης

Πολιτισμός / Η θεά Νουτ με «στρινγκ»: Το παράξενο νέο απόκτημα του Αιγυπτιακού Μουσείου της Βαρκελώνης

Η παράσταση βρίσκεται στο εσωτερικό ενός σπάνιου ταφικού συνόλου που απέκτησε το Αιγυπτιακό Μουσείο της Βαρκελώνης. Οι αιγυπτιολόγοι δεν είναι βέβαιοι αν η μαύρη λεπτομέρεια είναι ένδυμα ή απόδοση της ηβικής τριχοφυΐας της θεάς.
THE LIFO TEAM
Στη Νάπολη, το φύλο είχε ήδη άλλη γλώσσα

Πολιτισμός / Η Roman Manfredi φωτογραφίζει τους femminielli της Νάπολης και μια άλλη ιστορία του φύλου

Η νέα φωτογραφική σειρά της Roman Manfredi, που εκτίθεται στο Street Level Photoworks, καταγράφει femminielli και άλλους ανθρώπους έξω από τις συνηθισμένες δυαδικές προσδοκίες για το φύλο, με αφετηρία μια οικογενειακή φωτογραφία της γιαγιάς της.
THE LIFO TEAM
Τα βιβλία αποκτούν πλέον σφραγίδα «γραμμένο από άνθρωπο»

Πολιτισμός / Τα βιβλία αποκτούν πλέον σφραγίδα «γραμμένο από άνθρωπο»

Βιβλία που έχουν γραφτεί από ανθρώπους θα μπορούν πλέον να φέρουν ειδική σήμανση στο εξώφυλλο. Το νέο βρετανικό σήμα πιστοποίησης έρχεται σε μια χρονιά γεμάτη καταγγελίες και σκάνδαλα για χρήση AI στη συγγραφή.
THE LIFO TEAM
Μήπως διαβάζαμε επί αιώνες το χειρόγραφο Βόινιτς με λάθος σειρά;

Πολιτισμός / Το μυστηριώδες μεσαιωνικό χειρόγραφο που κανείς δεν μπορεί να διαβάσει ίσως δέθηκε λάθος πριν από 600 χρόνια

Ερευνητές υποστηρίζουν ότι το περίφημο μεσαιωνικό χειρόγραφο Βόινιτς μπορεί να δέθηκε λάθος ήδη τον 15ο αιώνα. Όταν τα φύλλα αναδιατάσσονται, τμήματα του κειμένου και ορισμένες παράξενες εικόνες αρχίζουν να συνδέονται διαφορετικά.
THE LIFO TEAM
Ο Σαμ Άλτμαν κοιτάζει το μέλλον σαν τον «Περιπλανώμενο» του Κάσπαρ Ντάβιντ Φρίντριχ

Πολιτισμός / Η Άνι Λίμποβιτς φωτογραφίζει τον Σαμ Άλτμαν σαν τον «Περιπλανώμενο» του Κάσπαρ Ντάβιντ Φρίντριχ

Η Άνι Λίμποβιτς φωτογράφισε τον επικεφαλής της OpenAI για το «Vanity Fair» σαν μια σύγχρονη εκδοχή του ρομαντικού ήρωα που κοιτάζει το άγνωστο. Μόνο που εδώ το άγνωστο είναι το μέλλον της τεχνητής νοημοσύνης.
THE LIFO TEAM
Γιάννης Τσαρούχης: Η εικαστική αναφορά πίσω από το «La bola negra»

Πολιτισμός / Γιάννης Τσαρούχης: Η εικαστική αναφορά πίσω από το «La bola negra»

Οι άντρες με τις λευκές στολές, τα ήσυχα βλέμματα και τον λεπτό ερωτισμό των έργων του Τσαρούχη έγιναν σημείο αναφοράς για τη νέα ταινία των Χαβιέρ Κάλβο και Χαβιέρ Αμπρόσι, μια ιστορία για την ομοφυλοφιλική μνήμη και την κληρονομιά του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα.
THE LIFO TEAM
Για πρώτη φορά σε δημοπρασία αντικείμενα από το προσωπικό αρχείο του Στάνλεϊ Κιούμπρικ

Πολιτισμός / Για πρώτη φορά σε δημοπρασία αντικείμενα από το προσωπικό αρχείο του Στάνλεϊ Κιούμπρικ

Για πρώτη φορά δημοπρατούνται εκατοντάδες αντικείμενα από το προσωπικό αρχείο και τη συλλογή του Στάνλεϊ Κιούμπρικ. Το κοσμικό έμβρυο του «2001» μπορεί να φτάσει τις 800.000 λίρες.
THE LIFO TEAM
Όλα όσα θα δούμε φέτος στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Πολιτισμός / Όλα όσα θα δούμε φέτος στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Νέα σεζόν με «Τζένη Τζένη», «Dogville» και Μολιέρο. Ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα που κινείται από τον Νίκο Καραθάνο έως τον Λαρς φον Τρίερ, ενώ επενδύει στη νέα ελληνική γραφή, τη συμπερίληψη και το άνοιγμα του θεάτρου στην πόλη.
THE LIFO TEAM
Η Μαρία Λουίζου στη νέα Triennial του New Museum στη Νέα Υόρκη

Πολιτισμός / Το New Museum επέλεξε τη Μαρία Λουίζου για τη νέα Τριενάλε της Νέας Υόρκης

Μετά τη συνεργασία της με τη Στέγη και την παρουσία της στην έκθεση New Museum–DESTE στο Μπενάκη, η Μαρία Λουίζου επιλέγεται τώρα για την έκτη Τριενάλε του μουσείου, μαζί με 35 ακόμη καλλιτέχνες και συλλογικότητες από όλο τον κόσμο.
THE LIFO TEAM

σχόλια

7 σχόλια
Απορώ γιατί διαλέγουν πάντα ομορφούληδες για ένα ρόλο που οι περισσότεροι θεατές είναι άνδρες.Ο Τσακ, ο Ζαν Κλωντ, ο Αρνυ, ο Συλβέστερ, δεν είναι ακριβώς και οι οι πρώτες φάτσες...
Πολύ μπρουταλιά ρε σεις, πολύ μπρουταλιά...!Εγώ από τις φωτογραφίες συμπεραίνω ότι περισσότερο κλίνει προς τον Κόναν τον Βάρβαρό παρά προς τον Τσέιμς τον Ποντ... ..άντε και προς Σπαρτιάτη στρατηλάτη: «THIS IS SIX PAAACK!!!...»...!Σ.Σ.:Ήταν μέλος της Εθνικής Βρετανικής Ομάδας Καταδύσεων για τουλάχιστον 12 χρόνια. Είχε λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες της Σεούλ το 1988. Έχει ακόμα ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, το body building και την πυγμαχία.http://www.contra.gr/Sports/article2939916.ece/BINARY/w460/jason_statham2.jpghttp://www.sport24.gr/Paraxena/article2939836.ece/BINARY/w620/_76251867_jason_statham.jpghttp://content-mcdn.sentragoal.gr/filesystem/images/20110302/low/pegasus_LARGE_t_1041_93446533.JPGΣ.Σ.2: Οι διοργανωτές των Ολυμπακών Αγώνων της Σεούλ το 1988 είχαν την ιδέα να απελευθερώσουν ένα σμήνος περιστέρια στο γήπεδο. Κι όντως στα χαρτιά μπορεί να ήταν μία καλή και εντυπωσιακή ιδέα. Η πραγματικότητα όμως ήταν φρικιαστική. Πολλά από τα πουλιά είχαν καθίσει στον ολυμπιακό πυρσό με αποτέλεσμα όταν αυτός άναψε ένα πλήθος από αυτά κάηκαν μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων θεατών.Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο μετά το 4':40"https://www.youtube.com/watch?v=xgAXCAWQUic
Ναι. Περιμένουμε πως και πως να μετατραπεί η σειρά των ταινιών του Τζέϊμς Μποντ σε καγκουριά.....το πρώτο πράγμα σε κερδίζει στον Jason είναι οι ευγενικοί λεπτοί τρόποι του, το καταπληκτικό πλούσιο λεξιλόγιο του, το έξυπνο βλέμμα του, η αριστοκρατική του παρουσία... Ό,τι πρέπει για Τζέϊμς Μποντ...!https://www.youtube.com/watch?v=GFQiEG6Av7k