ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Ο Τζέισον Στέιθαμ θέλει να γίνει ο επόμενος Τζέιμς Μποντ

Ο Τζέισον Στέιθαμ θέλει να γίνει ο επόμενος Τζέιμς Μποντ Facebook Twitter
«Ναι, πιστεύω ότι θα έκανα μία αξιοπρεπή ενσάρκωση του ρόλου. Αλλά θα ήθελα να είναι μία πολύ - πολύ διαφορετική προσέγγιση αν το έκανα»
9

Τον ρόλο του πράκτορα 007, Τζέιμς Μποντ, θα ήθελε και θα μπορούσε να παίξει ο Βρετανός ηθοποιός Τζέισον Στέιθαμ, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται.


Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Guardian, ο Βρετανός ηθοποιός σε ερώτηση αν θα ήθελε να είναι ο διάδοχος του Ντάνιελ Γκρεγκ στο ρόλο του Τζέιμς Μποντ, δήλωσε «Θα μπορούσα να το κάνω; Μα φυσικά ναι» και πρόσθεσε :« Θα το κάνω; Φυσικά».
Ο Τζέισον Στέιθαμ είπε, επίσης, ότι ο Γκρεγκ ήταν ένας «μεγάλος Μποντ» και πως σε περίπτωση που ερμηνεύσει εκείνος τον πράκτορα 007 θα προσπαθούσε να δώσει μία διαφορετική προσέγγιση στο ρόλο, μακριά από τις κάπως ελιτίστικες ρίζες του χαρακτήρα. «Ναι, πιστεύω ότι θα έκανα μία αξιοπρεπή ενσάρκωση του ρόλου. Αλλά θα ήθελα να είναι μία πολύ - πολύ διαφορετική προσέγγιση αν το έκανα», δήλωσε ο Στέιθαμ.


Ωστόσο, ο Στέιθαμ δεν θα ήθελε να παίξει τον αντίπαλο του Μποντ, παρά την επιτυχημένη του εμφάνιση στην ταινία Furious 7, στο ρόλο του κακού. «Δεν ξέρω αν θέλω να το κάνω αυτό. Αυτό δεν είναι στις σκέψεις μου. Θα προτιμούσα να παίξω τον άλλον τύπο (Μποντ)», είπε.


Αν και ο Ντάνιελ Γκρεγκ πρωταγωνιστεί και στον νέο Μποντ του Σαμ Μέντες, κι ενώ διαδίδεται ότι έχει υπογράψει για μία ακόμη ταινία του σούπερ πράκτορα 007, στον βρετανικό Τύπο έχει αρχίσει η συζήτηση για το ποιος θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ, με τις φήμες να θέλουν ότι το ρόλο θα πάρει ο Ίντρις Έλμπα, που έπαιζε στη ταινία Θορ.

Πολιτισμός
9

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20ή Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Πολιτισμός / Η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη από τις 16 έως τις 19 Μαΐου

Το 10ο Φεστιβάλ Νέων Λογοτεχνών και το νέο, πρωτοποριακό Poetry Black Box, το 8ο Φεστιβάλ Μετάφρασης, το 3ο Βραβείο Νέων Σχεδιαστών Βιβλίου, αφιερώματα και πολλές ακόμα συναρπαστικές συναντήσεις στην 20ή ΔΕΒΘ.
NEWSROOM
Το περιοδικό Monocle επέλεξε τους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο.

Πολιτισμός / Το Monocle επέλεξε τους Αθηναίους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο

Στην ίδια λίστα που περιλαμβάνει 50 βραβεία για ανθρώπους και έργα που επιδιώκουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής και που βοηθούν στη δημιουργία κοινοτήτων συναντάμε και ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο.
NEWSROOM
Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
Απορώ γιατί διαλέγουν πάντα ομορφούληδες για ένα ρόλο που οι περισσότεροι θεατές είναι άνδρες.Ο Τσακ, ο Ζαν Κλωντ, ο Αρνυ, ο Συλβέστερ, δεν είναι ακριβώς και οι οι πρώτες φάτσες...
Πολύ μπρουταλιά ρε σεις, πολύ μπρουταλιά...!Εγώ από τις φωτογραφίες συμπεραίνω ότι περισσότερο κλίνει προς τον Κόναν τον Βάρβαρό παρά προς τον Τσέιμς τον Ποντ... ..άντε και προς Σπαρτιάτη στρατηλάτη: «THIS IS SIX PAAACK!!!...»...!Σ.Σ.:Ήταν μέλος της Εθνικής Βρετανικής Ομάδας Καταδύσεων για τουλάχιστον 12 χρόνια. Είχε λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες της Σεούλ το 1988. Έχει ακόμα ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, το body building και την πυγμαχία.http://www.contra.gr/Sports/article2939916.ece/BINARY/w460/jason_statham2.jpghttp://www.sport24.gr/Paraxena/article2939836.ece/BINARY/w620/_76251867_jason_statham.jpghttp://content-mcdn.sentragoal.gr/filesystem/images/20110302/low/pegasus_LARGE_t_1041_93446533.JPGΣ.Σ.2: Οι διοργανωτές των Ολυμπακών Αγώνων της Σεούλ το 1988 είχαν την ιδέα να απελευθερώσουν ένα σμήνος περιστέρια στο γήπεδο. Κι όντως στα χαρτιά μπορεί να ήταν μία καλή και εντυπωσιακή ιδέα. Η πραγματικότητα όμως ήταν φρικιαστική. Πολλά από τα πουλιά είχαν καθίσει στον ολυμπιακό πυρσό με αποτέλεσμα όταν αυτός άναψε ένα πλήθος από αυτά κάηκαν μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων θεατών.Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο μετά το 4':40"https://www.youtube.com/watch?v=xgAXCAWQUic
Ναι. Περιμένουμε πως και πως να μετατραπεί η σειρά των ταινιών του Τζέϊμς Μποντ σε καγκουριά.....το πρώτο πράγμα σε κερδίζει στον Jason είναι οι ευγενικοί λεπτοί τρόποι του, το καταπληκτικό πλούσιο λεξιλόγιο του, το έξυπνο βλέμμα του, η αριστοκρατική του παρουσία... Ό,τι πρέπει για Τζέϊμς Μποντ...!https://www.youtube.com/watch?v=GFQiEG6Av7k