Oργισμένη η Ζωή με τους αστυνομικούς που «απέκλεισαν» τη Βουλή

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
24

Στην αρχή της Βασιλίσσης Σοφίας μπροστά στα «λουλουδάδικα» σημείο όπου συνήθως η ΕΛ.ΑΣ. οριοθετεί με φράγμα από κλούβες εκτυλίχθηκε το περιστατικό με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τους αστυνομικούς.

Η πορεία που ξεκίνησε από το υπουργείο Υγείας βρήκε εμπόδιο από τις κλούβες, αλλά λίγα λεπτά αργότερα κάποιοι από τους διαδηλωτές επέστρεψαν έχοντας στο πλευρό της την μαινόμενη Πρόεδρο.


Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε εξηγήσεις από τον επικεφαλής των ΜΑΤ και ρωτούσε επίμονα να μάθει ποιος έδωσε την εντολή να κλείσει ο δρόμος.

Oργισμένη η Ζωή με τους αστυνομικούς που «απέκλεισαν» τη Βουλή Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
Oργισμένη η Ζωή με τους αστυνομικούς που «απέκλεισαν» τη Βουλή Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
Oργισμένη η Ζωή με τους αστυνομικούς που «απέκλεισαν» τη Βουλή Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
Oργισμένη η Ζωή με τους αστυνομικούς που «απέκλεισαν» τη Βουλή Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
Oργισμένη η Ζωή με τους αστυνομικούς που «απέκλεισαν» τη Βουλή Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC

video από naftemporiki.gr

24

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΠΑΡΤΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το δίλημμα των εκλογών είναι ένα, ποια παράταξη μπορεί σταθερά να πάει τη χώρα μπροστά»

Τα κύρια σημεία της ομιλίας του πρωθυπουργού από τη Σπάρτη - Στο επίκεντρο ο Μυστράς, το νέο νοσοκομείο στη Σπάρτη, τα μέτρα στήριξης και οι εκλογές
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ FINANCIAL TIMES

Πολιτική / Μητσοτάκης στους Financial Times για «διόδια» στο Ορμούζ: Είναι καθαρός εκβιασμός, δεν γίνεται να το δεχτούμε

«Πιστεύω ότι είναι υποχρέωσή μας ως Ευρώπη να προετοιμαστούμε για μια αρνητική εξέλιξη» είπε, αναφερόμενος στις οικονομικές επιπτώσεις του πολέμου στο Ιράν
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΑΣΥ ΜΜΜ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: Νέοι συρμοί, νέα λεωφορεία και προσλήψεις στις συγκοινωνίες

Στην εκδήλωση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών τέθηκαν, μεταξύ άλλων, η ανανέωση του στόλου λεωφορείων, ο εκσυγχρονισμός των συρμών Μετρό και Ηλεκτρικού και η ενίσχυση του συγκοινωνιακού έργου με πυκνότερα δρομολόγια
THE LIFO TEAM
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ

Πολιτική / Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ψηφίστηκε η άρση της ασυλίας της

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας ζήτησε εξαρχής να μην συζητηθεί η υπόθεση στην Ολομέλεια της Βουλής , υποστηρίζοντας ότι στόχος είναι να περιοριστεί η δημόσια παρέμβασή της και να ανακοπεί η κριτική της απέναντι στην κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΒΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΑ

Πολιτική / Κεραμέως: Στα βαρέα και ανθυγιεινά νοσηλευτές, διασώστες και οδηγοί ασθενοφόρων - Τι ανέφερε για συντάξεις χηρείας

Η υπουργός Εργασίας προανήγγειλε μια σημαντική ρύθμιση για τους υγειονομικούς αλλά και νομοσχέδιο για την ισότητα των αμοιβών μεταξύ γυναικών και ανδρών που κατέχουν την ίδια εργασιακή θέση
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Πολιτική / Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα: «Του είπα αυτό είναι τρίτο μνημόνιο και μου είπε "μη λες τέτοιες λέξεις"»

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας για την κρίσιμη περίοδο του 2015, περιγράφει μεταξύ άλλων μια σκηνή με τον Αλέξη Τσίπρα και τον τότε αρχηγό των Podemos, σχολιάζοντας τα «σπαστά αγγλικά» του πρώην πρωθυπουργού
THE LIFO TEAM
ΓΑΖΑ GLOBAL SUMUD FLOTILLA

Πολιτική / «Global Sumud Flotilla»: Διάβημα του ΥΠΕΞ στο Ισραήλ για τους Έλληνες πολίτες που συμμετέχουν στον στολίσκο

Στην ανακοίνωση του υπουργείου επισημαίνεται πως η ελληνική πρεσβεία στο Τελ Αβίβ βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα να παράσχει κάθε δυνατή προξενική συνδρομή
THE LIFO TEAM

σχόλια

15 σχόλια
Ο Πανουσης που ειναι;;;Δεν τολμα να βγει;;;Αν δεν μπορει να παρει θεση ας παραιτηθει κι αυτος και ο αρχηγος της αστυνομιας και οποιος αλλος αρμοδιος.Τι τον εχουμε τον Πανουση;; για να ακουμε ειδησεις οτι θελει να κανει ραδιοφωνο της αστυνομιας και να κλεισει αστυνομικα τμηματα σαν να εχουμε ξαφνικα αισθανθει ολοι ασφαλεις;;;Η δε Κωνσταντοπουλου show ηθελε να κανει μπροστα στις καμερες για να εμφανιστει ''καλη'' στα ματια των ψηφοφορων της με την ιδια νοοτροπια που κανει παρατηρησεις σε ενανα στυνομικο που κανει την δουλεια του και εκτελει εντολες.Αν ηθελε ας επαιρνε τον Πανουση....
Το εμπεδώσαμε το επαναστατικό και ριζοσπαστικό τους προφίλ. Και τώρα που το συγκεκριμένο υπουργείο είναι στην ευθύνη τους μήπως να το αναμορφώσουν αντί να το μαλώνουν;
Είδα το σχετικό βίντεο κι έμεινα άφωνη από το θέατρο του παραλόγου που έπαιξε η κα Πρόεδρος της Βουλής! Είπε "έχω δώσει εντολή η Βουλή να είναι ανοικτή σε κάθε πορεία"! Δηλαδή όποιος θέλει να μπουκάρει στη Βουλή να μαζεύει μερικούς και να κάνει πορεία!!!!! Αυτή είναι η Δημοκρατία, κατά την κα Κωνσταντοπούλου!!!!!!!!!!! Έλεος!Υ.Γ. Άσε που ένας καημένος προσπαθούσε, ματαίως, να της εξηγήσει ότι δεν θέλανε να μπούνε στη Βουλή, ούτε να δούνε την Πρόεδρο!!!!
άκουσε καλύτερα: ο αστυνομικλός στην ουσία λέει ότι δεν άφησε την πορεία γιατί νόμιζε ότι θα μποει στην Βουλή. Ο διαδηλωτής ξεκαθαρίζει ότι "δεν πηγαίναμε να μπούμε στη Βουλή, στο υπουργείο πηγαίναμε" και την φράση αυτή την απευθύνει στον αστυνομικό και όχι στην Κωνσταντοπούλου!
Η πρόεδρος της Βουλής δεν είναι προϊσταμένη κανενός αστυνομικού της χώρας εκτός ίσως όσων βρίσκονται εντός του Κοινοβουλίου. Το πεζοδρόμιο έξω από τη Βουλή δεν ανήκει στις αρμοδιότητές της. Αν έχει κάποια ένσταση σχετικά με το τρόπο που ασκούν τα καθηκόντά τους οι αστυνομικοί μπορεί κάλλιστα να καλέσει τον Πανούση στο τηλέφωνο και να του εκφράσει τις απόψεις της. Μέχρι εκεί και τίποτα περισσότερο.
Καλα δεν ντραπηκε να παει να ξεφτιλιζει σνωτατο αξιωματικο γιατι δεν πηρε τηλεφωνο τον πολιτικο προισταμενο του αξιωματικου?ολα μα ολα για να τα βλεπουμε εμεις τα προβατα και να χειροκροταμε ολοι μα οοολοι τα ιδια σκ...α ειναι.
1960:Τασσώ Καβαδία(Στεφανία,Ξύπνα Βασίλη,κτλ)1980:Joan Collins(Δυναστεία)1990:Βίρνα Δράκου(Η Λάμψη)2000:Σωσώ Παπαδήμα(Εγκλήματα)2015:Ζωή Κωνσταντοπούλου(ΣΥΡΙΖΑ)Γυναίκες-σταθμός που μια φράση τις ενώνει:"Περνάμε πολύ ωραία στα γυρίσματα,πίσω απο την κάμερα και αυτό βγαίνει στον κόσμο!!!"
Να φθάσουν πάλι οι αναρχικοί στη Βουλή; lol χάος 100% ο ΣύριζαΣτο Λονδίνο η Βουλή έχει μεταλλικά προστατευτικά τοιχία και είναι η αρχαιότερη δημοκρατία του Κόσμου (σε μοντέρνο Κράτος).
Η Κωνσταντοπούλου επί της ουσίας ζητάει από έναν ένστολο να παραβεί τις εντολές που έχει λάβει ! Αν η απόφαση είναι σωστή ή όχι ας καλέσει τον υπουργό, αλλά δεν μπορεί να κάνει αυτό το show απέναντι σε ένα αστυνομικό που με ευγένεια της αναφέρει ότι δεν ήταν απόφαση δικιά του αλλά των ανωτέρω του. Λίγο μυαλό πέρα απο έπαρση ποτέ δεν κάνει κακό.
επίσης δεν κάνει κακό να μάς ενημερώσει η αστυνομία ποιές κυρώσεις επέβαλλε στο βλαστάρι Μπαλτάκου που μπούκαρε στο κτίρο της Βουλής και πλάκωσε στο ξύλο βουλευτές μέσα στα γρφεία τους. Έτσι, για να μην ξεχνούν μερικοί-μερικοί ότι δεν είναι όλοι ίδιοι...
Και όμως σε αυτή την περίπτωση η Κωνσταντοπούλου είναι ανώτερη και από τον ...ανώτεροτου αστυνομικού σύμφωνα μτην παράγραφο 5 του άρθρου 11 του Κανονισμού της Βουλής:"5. O Πρόεδρoς της Boυλής μεριμνά για την εσωτερική και εξωτερική ασφάλεια της Boυλής και των χώρων της, στo όνoμα της oπoίας ασκεί την αστυνoμική εξoυσία. Kαθoρίζει τη δύναμη της αστυνoμίας και εγκρίνει τo πρoσωπικό της πoυ πρέπει να υπηρετεί στη φρoυρά της Boυλής, η oπoία και τελεί απoκλειστικά υπό τις διαταγές τoυ."Οι εξουσιές αυτές εχουν δοθεί σύμφωνα με το άρθρο 65 του Συντάγματος που ορίζει τα του Κανονισμού της Βουλής και τις εξουσίες του Προέδρου της Βουλής (η τήρηση της τάξης είανι στην παράγραφο 4).Οπότε σύμφωνα με τον Κανονισμό αφού πρόκειται για τη ασφάλεια και τον περιβάλλοντα χώρο της Βουλής η Κωνσταντοπούλου είναι ανώτερη καιαπό τον Υπουργό.
Ήμουν έξω και μου λέει μια γνωστή: "είδα πεταχτά στις ειδήσεις βιντεάκι με την Ζωή να βρίζει έναν αστυνομικό. Τον καημένο τον λυπάμαι, σκατά τον έκανε, ποιος ξέρει τι να του έλεγε η τρελή."Το βίντεο το είδε χωρίς ήχο, αλλά από την εικόνα αυτό που κατάλαβε, είναι ότι η Ζ.Κ. τσίριζε και έβριζε.Περίμενα λοιπόν να δω τουλάχιστον αίμα.Έστω 1-2 δόντια λιγότερα, αλλά τίποτα.Όλο το δράμα είναι μόνο η εικόνα που έχει (δίκαια ΚΑΙ άδικα) φτιάξει η Ζ.Κ., που λέει ότι για να κάνει παρατήρηση σε αστυνομικό, τουλάχιστον του κάνει ηλεκτροσόκ.Γιατί ακόμα και στο σχόλιο σας, ο αστυνομικός είναι ευγενής και η Ζ.Κ. κάνει show, ενώ στην ουσία ήταν και οι δυο τους ευγενικοί, απλώς ο ένας έκανε και ο άλλος δεχόταν παρατήρηση.
Η Βασιλίσσης Σοφίας και η Αμαλίας δεν είναι περιβάλλοντες χώροι Βουλής. Υπο τη δικαιοδοσία του Πρόεδρου της Βουλής είναι μόνο οι αστυνομικοί που ανήκουν οργανικά στο φρουραρχείο της Βουλης.Και αυτοί πάλι κάνουν υπακούν μονο αν οι εντολές ειναι συννομες και συμφονες με τοςυ καονισμους.Και φυσικά εκτος Βουλης δεν εχει καμια απολύτως δικαιοδοσια η ΠτΒ.ενημερώστε την πως αν ψάχνει για υπηρέτες να διατάζει να βρει μηχανή του χρόνου ή να πει του άντρα της να ξεμπαρκάρει...
Αγαπητέ #Παναγιώτη,ο χώρος που έκανε η Ζωή παρατήρηση του Αστυνομικού, δεν ήταν εσωτερικός, αλλά ούτε και εξωτερικός (προαύλιο κλπ) της Βουλής. Ήταν δρόμος και δη το πεζοδρόμιο της Β. Σοφίας, όπου η Πρόεδρος της Βουλής δεν έχει καμιά δικαιοδοσία. Αρμόδια εκεί είναι η Αστυνομία και ο Υπουργός ο Πανούσης. Ας μη θέλει, λοιπόν η κα Κωνσταντοπούλου να οικειοποιηθεί όλες τις εξουσίες.
Μπράβο της! Άνθρωπος που λέει ότι θέλω η βουλή να είναι ανοιχτή και σέβεται τα δικαιώματα των απλών πολιτών, μόνο σεβασμό μπορεί να μου βγάλει το προσωπό της!
Στήθηκε και η κάμερα σε καλή γωνία, έγινε ωραίος "διάλογος" με τον αξιωματικό για να εκθέσει η Πρόεδρος τις θέσεις της περί δημοκρατίας, στην οποία θα μας παίρνουν τα δακτυλικά αποτυπώματα έτσι κι έχουμε κάποια αντίρρηση.Είμαστε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα...