ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ

Καβγάς Ραχήλ Μακρή με Mελέτη για τα ρούχα και το lifestyle των πολιτικών

Καβγάς Ραχήλ Μακρή με Mελέτη για τα ρούχα και το lifestyle των πολιτικών Facebook Twitter
22

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή ήταν καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού Ε. Κάποια στιγμή αναφέρθηκε και η πολυσυζητημένη φωτογράφηση της Ραχήλ Μακρή σε περιοδικό με την παρουσιάστρια να σχολιάζει αρνητικά το κόνσεπτ και το timing.

H Ραχήλ Μακρή απάντησε στην Ελεονώρα Μελέτη πως και αυτή συμμετείχε σε lifestyle εκπομπές και φορούσε πανάκριβα ρούχα και παπούτσια.

Το βίντεο με τον on air καβγά ανέβασε η ίδια η Ραχήλ Μακρή στο Υοutube δίνοντάς του τίτλο: "Οι προσωπικές μου επιλογές δεν μπορούν να συγχέονται με τον κοινοβουλευτικό μου βίο." ενώ στην περιγραφή αναφέρεται: Η Ραχήλ Μακρή αντικρούει τις άνευ προηγουμένου τοποθετήσεις της Ελεονόρας Μελέτη για το τι θα πρέπει να κάνει ένας βουλευτής στην προσωπική του ζωή.

22

ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΙΜΠΕΡΛΙ ΓΚΙΛΦΟΙΛ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

Πολιτική / Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ έκανε like σε ανάρτηση υπέρ του Αντώνη Σαμαρά

Πολιτική παρέμβαση της Αμερικανίδας πρέσβειρας στην Ελλάδα στη δριμεία κριτική που άσκησε ο πρώην πρωθυπουργός στην κυβέρνηση, με αφορμή ζητήματα που αφορούν τη Βόρεια Μακεδονία και τις ελληνοβουλγαρικές σχέσεις
THE LIFO TEAM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΡΑΤΗ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Κοινή υπόθεση η προάσπιση της κυριαρχίας των μελών της ΕΕ» - Τι είπε για αλιείς, μεταναστευτικό, άμυνα

Οι κοινές δηλώσεις με τον πρόεδρο της Λιθουανίας Γκιντάνας Ναουσέντα - «Οι Ουκρανοί φυλούν σήμερα Θερμοπύλες» δήλωσε ο πρωθυπουργός, επαναλαμβάνοντας την στήριξη της Αθήνας σε μια «δίκαιη και διαρκή ειρήνη»
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ

Πολιτική / Mητσοτάκης: Δεν θα αφήσουμε την παγκόσμια ενεργειακή κρίση να γίνει εθνικό αδιέξοδο για τα ελληνικά νοικοκυριά

Ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανάρτησή του έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις πλημμύρες στην Κρήτη, στα μέτρα στήριξης της κοινωνίας στην ενέργεια, στους πιο αυστηρούς τους όρους στους servicers
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΛΥΠΤΑ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: Δεν θα δεχθούμε διευθετήσεις που αναγνωρίζουν ξένη κυριαρχία στα Γλυπτά του Παρθενώνα

Μιλώντας για τα Γλυπτά του Παρθενώνα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε ότι η θέση της χώρας, «δεν υπαγορεύεται από μια αόριστη εθνική διεκδίκηση», ούτε αμφισβητεί την αποστολή των μουσείων σε όλο τον κόσμο
THE LIFO TEAM

σχόλια

14 σχόλια
Ψηφίζει (άμεσα) η Μελέτη νομοσχέδια που μου αφαιρούν εισόδημα και μου αυξάνουν τα έξοδα; Όχι. Η Μακρή όμως ναι. Άρα, δεν δικαιούται να μιλάει, ακόμα και αν η Μελέτη αγοράσει και φορέσει τις πέρλες της βασ. Ελισσάβετ.Η Μακρή δικαιούται φυσικά να προβάλλει το προσωπικό της στυλ και να μην τυποποιηθεί φορώντας στολή και μαλλί βουλευτή.
Βέρβαια η ανεκδιήγητη κ. Μακρή που ανεβάζει και το βιντεο περιχαρής στο youtube έχει τρικυμία εν κρανίω.Συγκρίνεται με την Μελέτη που κάνει λέει lifestyle εκπομπή και φοράει επώνυμα ρούχα.Τι σχέση έχει αυτό με την ίδια που είναι βουλευτίνα του ελληνικού κοινοβουλίου,εκλέχθηκε και πληρώνεται από τον έλληνα φορολογούμενο;
Πονέσανε τα αυτιά, και το μυαλό μου απο τον καυγά Μελέτη/Μακρή. Από την μιά σε παροξυσμό η Μελέτη,από την αλλη "ειπε ο γαιδαρος τον πετεινό κεφάλα" η υποστηρικτική γραμμή της Μακρή.
Εγώ θα ήθελα να επικεντρώσω την όποια κριτική στο τρόπο που διαχειρίστηκε η Μελέτη το όλο θέμα, παρά στις απαντήσεις της Μακρή. Πολύ τσαπατσούλικη συνέντευξη με τη παρουσιάστρια να αδυνατεί να εκφράσει τα επιχειρήματά της. Η Μακρή έχει πει και χειρότερα...
"Ξεγυμνωθηκε" και η Μελετη! Ετσι, να μαθαινουμε επιτελους εναν εναν. Η πλουσια ζωη ,με ακριβα χομπυ και καλοπεραση, ειναι φαινεται μονο γι' αυτην!Αν φορουσε η Μακρη κουρελια και ταγαρι,τοτε θα μιλουσε για υποκρισια. Το ποσο ξεδιαντροπα ομως ταυτιζονται μερικοι με τον αχαρακτηριστο ξενο τυπο...ειναι εντυπωσιακο! Τα πολλα λογια ειναι φτωχεια Ελεονωρα και δειχνουν ερασιτεχνη δημοσιογραφο,προχειρη δημοσιογραφια και εμμονη.
1η στο νομο Κοζανης, στον οποιο βρισκεται η Πτολεμαιδα και το εργοστασιο της ΔΕΗ. Τσεκαρε λιγο τα tweets της και το site της (το 80% των αναφορων αφορα στη ΔΕΗ) και δες ποιοι δημοσιοι υπαλληλοι ελαβαν επιδομα καφε και σαντουιτς με την εκλογη της κυβερνησης. Να ποιος την ψηφισε και πως ανταμοιφθηκε.