Καβγάς Ραχήλ Μακρή με Mελέτη για τα ρούχα και το lifestyle των πολιτικών

Καβγάς Ραχήλ Μακρή με Mελέτη για τα ρούχα και το lifestyle των πολιτικών Facebook Twitter
22

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή ήταν καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού Ε. Κάποια στιγμή αναφέρθηκε και η πολυσυζητημένη φωτογράφηση της Ραχήλ Μακρή σε περιοδικό με την παρουσιάστρια να σχολιάζει αρνητικά το κόνσεπτ και το timing.

H Ραχήλ Μακρή απάντησε στην Ελεονώρα Μελέτη πως και αυτή συμμετείχε σε lifestyle εκπομπές και φορούσε πανάκριβα ρούχα και παπούτσια.

Το βίντεο με τον on air καβγά ανέβασε η ίδια η Ραχήλ Μακρή στο Υοutube δίνοντάς του τίτλο: "Οι προσωπικές μου επιλογές δεν μπορούν να συγχέονται με τον κοινοβουλευτικό μου βίο." ενώ στην περιγραφή αναφέρεται: Η Ραχήλ Μακρή αντικρούει τις άνευ προηγουμένου τοποθετήσεις της Ελεονόρας Μελέτη για το τι θα πρέπει να κάνει ένας βουλευτής στην προσωπική του ζωή.

22

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

14 σχόλια
Ψηφίζει (άμεσα) η Μελέτη νομοσχέδια που μου αφαιρούν εισόδημα και μου αυξάνουν τα έξοδα; Όχι. Η Μακρή όμως ναι. Άρα, δεν δικαιούται να μιλάει, ακόμα και αν η Μελέτη αγοράσει και φορέσει τις πέρλες της βασ. Ελισσάβετ.Η Μακρή δικαιούται φυσικά να προβάλλει το προσωπικό της στυλ και να μην τυποποιηθεί φορώντας στολή και μαλλί βουλευτή.
Βέρβαια η ανεκδιήγητη κ. Μακρή που ανεβάζει και το βιντεο περιχαρής στο youtube έχει τρικυμία εν κρανίω.Συγκρίνεται με την Μελέτη που κάνει λέει lifestyle εκπομπή και φοράει επώνυμα ρούχα.Τι σχέση έχει αυτό με την ίδια που είναι βουλευτίνα του ελληνικού κοινοβουλίου,εκλέχθηκε και πληρώνεται από τον έλληνα φορολογούμενο;
Πονέσανε τα αυτιά, και το μυαλό μου απο τον καυγά Μελέτη/Μακρή. Από την μιά σε παροξυσμό η Μελέτη,από την αλλη "ειπε ο γαιδαρος τον πετεινό κεφάλα" η υποστηρικτική γραμμή της Μακρή.
Εγώ θα ήθελα να επικεντρώσω την όποια κριτική στο τρόπο που διαχειρίστηκε η Μελέτη το όλο θέμα, παρά στις απαντήσεις της Μακρή. Πολύ τσαπατσούλικη συνέντευξη με τη παρουσιάστρια να αδυνατεί να εκφράσει τα επιχειρήματά της. Η Μακρή έχει πει και χειρότερα...
"Ξεγυμνωθηκε" και η Μελετη! Ετσι, να μαθαινουμε επιτελους εναν εναν. Η πλουσια ζωη ,με ακριβα χομπυ και καλοπεραση, ειναι φαινεται μονο γι' αυτην!Αν φορουσε η Μακρη κουρελια και ταγαρι,τοτε θα μιλουσε για υποκρισια. Το ποσο ξεδιαντροπα ομως ταυτιζονται μερικοι με τον αχαρακτηριστο ξενο τυπο...ειναι εντυπωσιακο! Τα πολλα λογια ειναι φτωχεια Ελεονωρα και δειχνουν ερασιτεχνη δημοσιογραφο,προχειρη δημοσιογραφια και εμμονη.
1η στο νομο Κοζανης, στον οποιο βρισκεται η Πτολεμαιδα και το εργοστασιο της ΔΕΗ. Τσεκαρε λιγο τα tweets της και το site της (το 80% των αναφορων αφορα στη ΔΕΗ) και δες ποιοι δημοσιοι υπαλληλοι ελαβαν επιδομα καφε και σαντουιτς με την εκλογη της κυβερνησης. Να ποιος την ψηφισε και πως ανταμοιφθηκε.