ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Καβγάς Ραχήλ Μακρή με Mελέτη για τα ρούχα και το lifestyle των πολιτικών

Καβγάς Ραχήλ Μακρή με Mελέτη για τα ρούχα και το lifestyle των πολιτικών Facebook Twitter
22

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή ήταν καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού Ε. Κάποια στιγμή αναφέρθηκε και η πολυσυζητημένη φωτογράφηση της Ραχήλ Μακρή σε περιοδικό με την παρουσιάστρια να σχολιάζει αρνητικά το κόνσεπτ και το timing.

H Ραχήλ Μακρή απάντησε στην Ελεονώρα Μελέτη πως και αυτή συμμετείχε σε lifestyle εκπομπές και φορούσε πανάκριβα ρούχα και παπούτσια.

Το βίντεο με τον on air καβγά ανέβασε η ίδια η Ραχήλ Μακρή στο Υοutube δίνοντάς του τίτλο: "Οι προσωπικές μου επιλογές δεν μπορούν να συγχέονται με τον κοινοβουλευτικό μου βίο." ενώ στην περιγραφή αναφέρεται: Η Ραχήλ Μακρή αντικρούει τις άνευ προηγουμένου τοποθετήσεις της Ελεονόρας Μελέτη για το τι θα πρέπει να κάνει ένας βουλευτής στην προσωπική του ζωή.

22

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Ευρωεκλογές 2024 / Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Η δεύτερη φάση της επικοινωνιακής εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ξεκίνησε σήμερα με ένα συγκινητικό βίντεο που τονίζει τη σημασία της ψήφου στις φετινές Ευρωεκλογές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

Πολιτική / Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

«Η προαποφασισμένη θυσία τους αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές και πηγή έμπνευσης για όλους μας» ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
NEWSROOM