Καβγάς Ραχήλ Μακρή με Mελέτη για τα ρούχα και το lifestyle των πολιτικών

Καβγάς Ραχήλ Μακρή με Mελέτη για τα ρούχα και το lifestyle των πολιτικών Facebook Twitter
22

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή ήταν καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού Ε. Κάποια στιγμή αναφέρθηκε και η πολυσυζητημένη φωτογράφηση της Ραχήλ Μακρή σε περιοδικό με την παρουσιάστρια να σχολιάζει αρνητικά το κόνσεπτ και το timing.

H Ραχήλ Μακρή απάντησε στην Ελεονώρα Μελέτη πως και αυτή συμμετείχε σε lifestyle εκπομπές και φορούσε πανάκριβα ρούχα και παπούτσια.

Το βίντεο με τον on air καβγά ανέβασε η ίδια η Ραχήλ Μακρή στο Υοutube δίνοντάς του τίτλο: "Οι προσωπικές μου επιλογές δεν μπορούν να συγχέονται με τον κοινοβουλευτικό μου βίο." ενώ στην περιγραφή αναφέρεται: Η Ραχήλ Μακρή αντικρούει τις άνευ προηγουμένου τοποθετήσεις της Ελεονόρας Μελέτη για το τι θα πρέπει να κάνει ένας βουλευτής στην προσωπική του ζωή.

22

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Άλλο ο καταλογισμός ευθυνών και άλλο το κυνήγι μαγισσών

Πολιτική / Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Άλλο ο καταλογισμός ευθυνών και άλλο το κυνήγι μαγισσών

«Η ΝΔ προτείνει τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τη λειτουργία του Οργανισμού από την ίδρυσή του έως σήμερα ώστε να αντιμετωπιστούν οι βαθιά ριζωμένες παθογένειες και οι διακομματικές αστοχίες» ανέφερε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Αχιλλέας Μπέος: «Μας γέμισε κοντέϊνερ στον Βόλο» - Επίθεση κατά της Ζέττας Μακρή

Πολιτική / Αχιλλέας Μπέος: «Μας γέμισε κοντέινερ στον Βόλο» - Επίθεση κατά της Ζέττας Μακρή

Το περιστατικό σημειώθηκε κατά την επίσκεψη του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών σε λύκειο της περιοχής - «Δίχτυα στις μπασκέτες θα βάλει από τα λεφτά που πήρε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ»
LIFO NEWSROOM
Δένδιας: Χρησιμοποιούσαν πολυκατοικία για να στεγάσουν έναν αξιωματικό - Τη μισθώσαμε για 800 χιλ. ευρώ

Πολιτική / Δένδιας: Χρησιμοποιούσαν πολυκατοικία για να στεγάσουν έναν αξιωματικό - Τη μισθώσαμε για 800.000 ευρώ τον μήνα

«Θα καταθέσουμε αύριο δήλωση συμμετοχής στο SAFE, με το 1,2 δισ. ευρώ δημοσιονομικό χώρο που μου έδωσε μετά από διαπραγμάτευση το υπουργείο Οικονομικών», είπε ο Νίκος Δένδιας
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο: 25 μεταρρυθμίσεις από τώρα ως το τέλος του έτους

Πολιτική / Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο: 25 μεταρρυθμίσεις από τώρα ως το τέλος του έτους

«Είναι πολύ σημαντικό σε επίπεδο υπουργικού συμβουλίου να έχουμε χαράξει έναν οδικό χάρτη με συγκεκριμένους στόχους και προοπτική, με ορίζοντα υλοποίησης το τέλος αυτής της χρονιάς» τόνισε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ ΜΕΤΡΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Λειψυδρία: Αλλάζει ριζικά το μοντέλο διαχείρησης υδάτων στη χώρα - Οι 5 βασικοί άξονες

Στη 19η θέση παγκοσμίως η Ελλάδα στον κίνδυνο λειψυδρίας - Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, τόνισε ότι το νερό είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό
LIFO NEWSROOM
Πλεύρης από Κοπεγχάγη: «Αν μπεις στην Ευρώπη παράνομα ή η αίτηση ασύλου σου απορριφθεί, πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου»

Πολιτική / Πλεύρης από Κοπεγχάγη: «Αν μπεις στην Ευρώπη παράνομα ή η αίτηση ασύλου σου απορριφθεί, πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου»

«Οι επιστροφές των παράνομων μεταναστών πρέπει να είναι η πρώτη μας προτεραιότητα» δήλωσε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
LIFO NEWSROOM

σχόλια

14 σχόλια
Ψηφίζει (άμεσα) η Μελέτη νομοσχέδια που μου αφαιρούν εισόδημα και μου αυξάνουν τα έξοδα; Όχι. Η Μακρή όμως ναι. Άρα, δεν δικαιούται να μιλάει, ακόμα και αν η Μελέτη αγοράσει και φορέσει τις πέρλες της βασ. Ελισσάβετ.Η Μακρή δικαιούται φυσικά να προβάλλει το προσωπικό της στυλ και να μην τυποποιηθεί φορώντας στολή και μαλλί βουλευτή.
Βέρβαια η ανεκδιήγητη κ. Μακρή που ανεβάζει και το βιντεο περιχαρής στο youtube έχει τρικυμία εν κρανίω.Συγκρίνεται με την Μελέτη που κάνει λέει lifestyle εκπομπή και φοράει επώνυμα ρούχα.Τι σχέση έχει αυτό με την ίδια που είναι βουλευτίνα του ελληνικού κοινοβουλίου,εκλέχθηκε και πληρώνεται από τον έλληνα φορολογούμενο;
Πονέσανε τα αυτιά, και το μυαλό μου απο τον καυγά Μελέτη/Μακρή. Από την μιά σε παροξυσμό η Μελέτη,από την αλλη "ειπε ο γαιδαρος τον πετεινό κεφάλα" η υποστηρικτική γραμμή της Μακρή.
Εγώ θα ήθελα να επικεντρώσω την όποια κριτική στο τρόπο που διαχειρίστηκε η Μελέτη το όλο θέμα, παρά στις απαντήσεις της Μακρή. Πολύ τσαπατσούλικη συνέντευξη με τη παρουσιάστρια να αδυνατεί να εκφράσει τα επιχειρήματά της. Η Μακρή έχει πει και χειρότερα...
"Ξεγυμνωθηκε" και η Μελετη! Ετσι, να μαθαινουμε επιτελους εναν εναν. Η πλουσια ζωη ,με ακριβα χομπυ και καλοπεραση, ειναι φαινεται μονο γι' αυτην!Αν φορουσε η Μακρη κουρελια και ταγαρι,τοτε θα μιλουσε για υποκρισια. Το ποσο ξεδιαντροπα ομως ταυτιζονται μερικοι με τον αχαρακτηριστο ξενο τυπο...ειναι εντυπωσιακο! Τα πολλα λογια ειναι φτωχεια Ελεονωρα και δειχνουν ερασιτεχνη δημοσιογραφο,προχειρη δημοσιογραφια και εμμονη.
1η στο νομο Κοζανης, στον οποιο βρισκεται η Πτολεμαιδα και το εργοστασιο της ΔΕΗ. Τσεκαρε λιγο τα tweets της και το site της (το 80% των αναφορων αφορα στη ΔΕΗ) και δες ποιοι δημοσιοι υπαλληλοι ελαβαν επιδομα καφε και σαντουιτς με την εκλογη της κυβερνησης. Να ποιος την ψηφισε και πως ανταμοιφθηκε.