Αυξάνεται η δημοτικότητα του Τσίπρα

Αυξάνεται η δημοτικότητα του Τσίπρα Facebook Twitter
8

Ενισχυμένη εμφανίζεται η δημοτικότητα του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου σύμφωνα με δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Ο Πρωθυπουργός συγκεντρώνει 69,5% θετικές και πολύ θετικές γνώμες, αύξηση 42% σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση, και ο Πάνος Καμμένος 35% θετικές γνώμες, με αύξηση 23%.


Την ίδια ώρα, ο Αντώνης Σαμαράς παρουσιάζει πτώση με ποσοστό  15%, ο Σταύρος Θεοδωράκης 5%, ο Ευάγγελος Βενιζέλος 3% και από 1% οι κύριοι Κουτσούμπας και Μιχαλολιάκος.

Επίσης, το 55,5% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι η διαπραγμάτευση γίνεται σωστά, ενώ στο ερώτημα ποιο συναίσθημα σας προκαλεί πιθανή έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ, το 45,5% των ερωτώμενων απάντησε φόβο, το 11% ελπίδα, το 26,5% κανένα συναίσθημα και το 17% δεν πιστεύει πως υπάρχει τέτοια δυνατότητα.

Στην προηγούμενη δημοσκόπηση στις 16 - 17 Μαρτίου το 43,5% απαντούσε φόβο, το 14,5% ελπίδα, το 26% κανένα συναίσθημα γιατί δεν θα φέρει κάτι διαφορετικό και το 16% απάντησε ότι δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα.

Όσον αφορά τη διαπραγμάτευση, το 55,5% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι γίνεται σωστά ενώ σε σχέση με τα δημοσιεύματα για τον Κατρούγκαλο το 56% των ερωτηθέντων  δηλώνουν ότι η υπόθεση τους έκανε κακή εντύπωση.

8

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλεύρης: «Άσυλο τέλος για μουσουλμάνους από την Συρία»

Πολιτική / Πλεύρης: «Άσυλο τέλος για μουσουλμάνους από την Συρία»

«Eκδόθηκαν οι πρώτες αρνητικές αποφάσεις για αιτούντες προερχόμενους από τη Συρία, αφού συνεκτιμήθηκε ο λόγος της φυγής τους σε συνδυασμό με τα προσωπικά τους χαρακτηριστικά» δήλωσε ο υπουργός υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
LIFO NEWSROOM
Εμμένει στην πρόταση για κυβέρνηση ειδικού σκοπού ο Νίκος Φαραντούρης - Αποστάσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Εμμένει στην πρόταση για κυβέρνηση ειδικού σκοπού ο Νίκος Φαραντούρης - Αποστάσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ

Παρά τις αποδοκιμασίες από κομματικές πηγές, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνει τη θέση του υπέρ κυβέρνησης κοινής αποδοχής, με στόχο την κάθαρση
LIFO NEWSROOM
Μέρκελ στην Αθήνα: «Κάποια στιγμή έβαλα τα κλάματα από την πίεση - Ήμουν αντίθετη με το Grexit»

Πολιτική / Μέρκελ στην Αθήνα: «Κάποια στιγμή έβαλα τα κλάματα από την πίεση - Ήμουν αντίθετη με το Grexit»

Η Άνγκελα Μέρκελ επέστρεψε στην Αθήνα με αφορμή την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας της «Ελευθερία» και μίλησε δημόσια για την πιο δραματική δεκαετία της ελληνικής σύγχρονης ιστορίας
LIFO NEWSROOM
Νέοι αποκαλυπτικοί διάλογοι για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναφορές σε υπουργούς, «ταρίφες» και χειραγώγηση ελέγχων

Πολιτική / Νέοι αποκαλυπτικοί διάλογοι για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναφορές σε υπουργούς, «ταρίφες» και χειραγώγηση ελέγχων

Εμπλεκόμενοι ακούγονται να αναφέρονται με χυδαίους χαρακτηρισμούς σε πολιτικά πρόσωπα, να μιλούν για πιέσεις σε ελεγκτές, οικονομικά ανταλλάγματα και παρεμβάσεις σε ελέγχους
LIFO NEWSROOM
Δόμηση σε οικισμούς κάτω των 2.000 κατοίκων: «Θα διατηρηθούν τα υφιστάμενα όρια»

Πολιτική / Δόμηση σε οικισμούς κάτω των 2.000 κατοίκων: «Θα διατηρηθούν τα υφιστάμενα όρια»

Η νομοθετική ρύθμιση που κατατίθεται το απόγευμα από τον Παπασταύρου στη Βουλή προβλέπει δύο νέα πολεοδομικά εργαλεία - Στόχος η προστασία τόσο των περιουσιακών δικαιωμάτων των ιδιοκτητών όσο και της δημογραφικής προοπτικής της περιφέρειας
LIFO NEWSROOM
Λάουρα Κοβέσι: Ποια είναι η εισαγγελέας που ξεσκέπασε το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Πολιτική / Λάουρα Κοβέσι: Ποια είναι η εισαγγελέας που ξεσκέπασε το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η έρευνα αφορά περισσότερα από 40 πρόσωπα –πολιτικά στελέχη, κρατικούς υπαλλήλους και συνεργαζόμενες εταιρείες– για ενδεχόμενα αδικήματα απάτης, σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Μάλλον το 69% γουστάρει ψευδομαγκες λαϊκιστές νεο-Πασοκους με εθνικοσοσιαλιστικα συνθήματα και προπαγάνδα. Μάλλον ΔΕΝ τους ενδιαφέρει ότι για αυτή την "διαπραγμάτευση" (= κωλοτούμπα) αδειάζουν τα ταμεία της Αττικό Μετρό, του ΟΑΕΔ, της Περιφέρειας Αττικής, και ότι σχεδόν το σύνολο των ξένων εφημερίδων κράζει την κυβέρνηση πολύ περισσότερο από ότι κάνουν ο Σαμαράς και ο Θεοδωράκης. Κ***δάχτυλα, τσαμπουκάδες, "ασάφεια", ανικανότητα και άκρα αριστερά, τίποτε άλλο είδαμε μέχρι τώρα. Μισοί βουλευτές θέλουν δραχμή και οι άλλοι θέλουν τα λεφτά της Ευρωζώνης. Αποφασίστε επιτέλους κάτι σαν κόμμα. Αλλά μάλλον για εμένα "ξυδάκη", όπως έλεγε και ο συνδικαλιστής φίλος των κυβερνώντων για τα έξτρα επιδόματα.
Μαλλον αυτό μάλλον το άλλο, και όλα σκατά.. Εν μέρη εχεις ένα δίκιο βρε αδερφέ αλλά επι της ουσίας..Εσύ και όλοι όσοι έχουν αυτό το νοητικό υπόβαθρο να κρίνουν κάποια γεγονότα (τώρα αν έχουν και έγκυρες πληροφορίες, αυτό είναι άλλο θέμα) μήπως να δίνεται και κάποια ιδέα στο κόσμο που διαβάζει τα σχόλια σας, που να αφορά τι θεωρείται εσείς ιδανικό? (δεν μιλάω ειρωνικά, αλλά με ειλικρίνεια) Μήπως γενικά πρέπει να αλλάξουμε εμείς πρώτα? Μήπως να μάθουμε να αξιοποιουμε λίγο καλύτερα το λόγο μας και να προσφέρουμε σε αυτον που διαβάζει κάτι παραπάνω απο πίκρα, χολή, πανικό και απαισιοδοξία?
Δεν εχεις αδικο. Μην παραβλεπεις κατι σημαντικο ομως: Το 55% θεωρει οτι γινεται σωστα η διαπραγματευση. Μεχρι πριν ενα μηνα το ποσοστο αυτο ηταν πανω απο 80%. Αργει ο Ελληνας αλλα σιγα σιγα μπαινει στο κλιμα. Σε ενα μηνα απο τωρα-αντε τολυ δυο-θα εχει ξυπνησει κι'αλλο. Το κακο ειναι οτι δε ξωρε σε ποιαν ακριβως κατασταση θα βρισκομαστε τοτε...