Φίλης σε Άδωνη: Εσύ βιβλιοπώλη να πουλάς βιβλία!

Φίλης σε Άδωνη: Εσύ βιβλιοπώλη να πουλάς βιβλία! Facebook Twitter
11

Φραστικό επεισόδιο και μεταξύ Άδωνη Γεωργιάδη και Νίκου Φίλη έγινε στη χθεσινή ταραγμένη συνεδρίαση της Βουλής για τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις.

Όταν η Πρόεδρος της Βουλής έδωσε το λόγο στον Γιώργο Κατρούγκαλο προκειμένου να μιλήσει επί προσωπικού, καθώς πριν ο κ. Σαμαράς είχε αναφερθεί σε εκείνον, ο κ. Γεωργιάδης ρώτησε «Ως τι θα μιλήσει ο κ. Κατρούγκαλος;» για να ακολουθήσει το σχόλιο του κ. Φίλη προς το μέρος του: «Εσύ, βιβλιοπώλη, να πουλάς βιβλία!»

Οι διάλογοι στη συνέχεια είχαν ως εξής:

ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Θα πουλάω ό,τι θέλω, δημοσιογράφε!

ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ζωή Κωνσταντοπούλου): Κύριε Γεωργιάδη, αναστατωθήκατε, μάλλον, από τις αναφορές του Πρωθυπουργού στη λίστα Λαγκάρντ.

Ορίστε, έχετε το λόγο, κύριε Κατρούγκαλε.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Όχι μόνο όπου σας βολεύει, κυρία Πρόεδρε! Δεν έχει δικαίωμα να μιλήσει!

(Θόρυβος-Διαμαρτυρίες από την πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας)

ΑΝΝΑ-ΜΙΣΕΛ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ: Είστε με τα καλά σας; Δεν ντρέπεστε;

11

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Πολιτική / Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα ισχυρισμοί που αναφέρονται στη διαμόρφωση του χώρου στα Τέμπη, δήλωσε ο Χρήστος Τριαντόπουλος
NEWSROOM

σχόλια

8 σχόλια
Ο βιβλιοπώλης κ Γεωργιάδης, κ. Φίλη, μόλις κάθισε στην καρέκλα του Υπ. Υγείας, συμβολικά και με παρρησία επανέφερε τη ρατςιςτική διάταξη Λοβέρδου για τους οροθετικούς. Αυτή που διαπομπεύθηκαν κάποιες γυναίκες. Οι δυο έχουν αυτοκτονήσει. Σου λέει αυτός είμαι. Εσείς ποιοί είστε; Γιατί ακόμα το σκέφτεςτε; Ντρέπεστε να την καταργήσετε; Σας εκφράζει ως ΣΥΡΙΖΑ; Εσείς να μας πείτε τι είστε. Εσείς θα φέρετε και το Σύμφωνο Συμβίωσης, λέει ο Υπ. Δικαιοσύνης;
Εσείς όλοι κάνετε λες και δεν έχει πάρει το μάτι σας σε κανένα τριτοκαναλο για το πώς πουλάει ο Αδωνης βιβλία... Τσιριζοντας, φωνάζοντας και διαβάζοντας κείμενα εθνικιστικού περιεχομένου.Αυτό έθιξε ο Φίλης αν και το σχόλιο ηταν καπως ατυχές. Κανένας δεν θα ασχολιόταν αν είχε απλα το βιβλιοπωλείο του και δεν έβγαινε στα κανάλια.
Το βιβλιοπώλης από πότε αποτελεί βρισιά; Επίσης κάποιος πρέπει να πει στην Κωνσταντοπούλου ότι είναι πρόεδρος της Βουλής και δεν μπορεί να χρησιμοποιώντας τη δύναμη της θέσης της αλλά και του μονίμως ανοιχτού μικροφώνου της να ασκεί πολιτική.
Την φραση ο Φιλης δεν την ειπε ξεκαρφωτα. Μην την απομονωνουμε. Το θεμα ειναι πως οποιος συνομιλει με τον Αδωνι...χανει. Νομος. Θα γυρισει εις βαρος του. Ο Αδωνις εχει το ταλεντο να ριχνει το επιπεδο,να σε βγαζει εκτος εαυτου και να σε παρασυρει.Αν δεν εισαι ψυχραιμος,την πατησες. Γιατι να χανεις τον χρονο και το κεφι σου; Καλυτερα αδιαφορια.
Ατυχές το σχόλιο του Φίλη. Ότι και να είναι ο Γεωργιάδης, ούτε εφοπλιστής είναι, ούτε άεργος, ούτε γόνος πλούσιας οικογένειας, ανεπάγγελτος. Βιβλιοπώλης είναι και αυτό δεν είναι ντροπιαστικό επάγγελμα.
Καλα, ενταξει, κληρονομησε απ'το μπαμπα του εκδοτικο οικο με βιβλια φασιστικου και εθνικιστικου περιεχομενου και αμφιβολου επιστημονισμου κσθως και αλυσιδα βιβλιοπωλειων, δεν ειναι και κανενας φτωχουλης. Για να μη μιλησουμε για το περιφημο ιστορικο του μυθιστορημα που ηταν διαστρεβλωμενο προιον λογοκλοπης απο Αγγλο συγγραφεα του 19ου αι.