Μεγάλη εταιρεία παγωτών σκέφτεται το πρώτο παγωτό με εκχύλισμα πραγματικής μαριχουάνας

Μεγάλη εταιρεία παγωτών σκέφτεται το πρώτο παγωτό με εκχύλισμα πραγματικής μαριχουάνας Facebook Twitter
5
Μεγάλη εταιρεία παγωτών σκέφτεται το πρώτο παγωτό με εκχύλισμα πραγματικής μαριχουάνας Facebook Twitter

Μιλώντας στην Huffington Post, οι ιδρυτές της παγκοσμίου φήμης εταιρείας παγωτών Ben & Jerry δήλωσαν ότι είναι ανοιχτοί στην ιδέα της δημιουργίας ενός παγωτού με γεύση, αλλά και με εκχύλισμα μαριχουάνας.

"Ακούγεται λογικό", είπε ο συν-ιδρυτής Ben Cohen. "Ένας τρόπος για να συνδυάσει κανείς τις απολαύσεις του".

"Ο Ben και εγώ έχουμε μια κάποια εμπειρία με ουσίες, και νομίζω πως η νομιμοποίηση της μαριχουάνας είναι ένα θαυμάσιο πράγμα", πρόσθεσε ο Jerry Greenfield. "Δεν είναι αποκλειστικά δική μας απόφαση.

Αν ήταν δική μας απόφαση [η δημιουργία παγωτού με γεύση μαριχουάνας] θα το κάναμε αμέσως, αλλά ευτυχώς έχουμε πιο συνετούς συνεργάτες στην εταιρεία που αντιλαμβάνονται καλύτερα τις ανάγκες της αγοράς και τις δυνατότητες ενός καινούριου προϊόντος", κατέληξαν οι δύο επιχειρηματίες.


Όπως σημειώνει και η Huffington Post όλο και πιο πολλές μεγάλες εταιρείες μάλλον συνειδητοποιούν ότι υπάρχουν πολλά χρήματα στις επενδύσεις που σχετίζονται με την νομιμοποίηση της μαριχουάνας.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΑΤΙΝΙΑ

Διεθνή / Τα ηλεκτρικά πατίνια είναι πολύ πιο επικίνδυνα από τις μοτοσικλέτες ή τα ποδήλατα, σύμφωνα με ανάλυση

Μελέτη για τα ατυχήματα στην Αγγλία και την Ουαλία δείχνει ότι οι αναβάτες ηλεκτρικών πατινιών έχουν τριπλάσιες πιθανότητες να υποστούν εγκεφαλική κάκωση σε σχέση με τους μοτοσικλετιστές έπειτα από ατύχημα
THE LIFO TEAM
ΠΟΥΤΙΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΡΩΣΙΑ ΝΑΤΟ

Διεθνή / WSJ: Πιθανό χτύπημα Πούτιν σε μέλος του ΝΑΤΟ ακόμη και το φθινόπωρο του 2026, εξετάζουν υπηρεσίες των ΗΠΑ

Έκθεση των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών προειδοποιεί για ενδεχόμενο ρωσικό χτύπημα μικρής κλίμακας - «Η ανησυχία είναι ότι ο Πούτιν μπορεί να γίνει πιο επικίνδυνος όταν βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο»
THE LIFO TEAM
ΤΡΑΜΠ ΔΑΣΜΟΙ

Διεθνή / Axios: Ο Τραμπ ενδέχεται να αποκτήσει νέα, εκτεταμένη εξουσία όσον αφορά τους δασμούς

Ένα νομοσχέδιο για τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας φαίνεται να ανοίγει τον δρόμο στον Τραμπ μεγαλύτερη ευελιξία να αυξήσει τους δασμούς στις εισαγωγές από μεγάλες οικονομίες
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια