Μεγάλη εταιρεία παγωτών σκέφτεται το πρώτο παγωτό με εκχύλισμα πραγματικής μαριχουάνας

Μεγάλη εταιρεία παγωτών σκέφτεται το πρώτο παγωτό με εκχύλισμα πραγματικής μαριχουάνας Facebook Twitter
5
Μεγάλη εταιρεία παγωτών σκέφτεται το πρώτο παγωτό με εκχύλισμα πραγματικής μαριχουάνας Facebook Twitter

Μιλώντας στην Huffington Post, οι ιδρυτές της παγκοσμίου φήμης εταιρείας παγωτών Ben & Jerry δήλωσαν ότι είναι ανοιχτοί στην ιδέα της δημιουργίας ενός παγωτού με γεύση, αλλά και με εκχύλισμα μαριχουάνας.

"Ακούγεται λογικό", είπε ο συν-ιδρυτής Ben Cohen. "Ένας τρόπος για να συνδυάσει κανείς τις απολαύσεις του".

"Ο Ben και εγώ έχουμε μια κάποια εμπειρία με ουσίες, και νομίζω πως η νομιμοποίηση της μαριχουάνας είναι ένα θαυμάσιο πράγμα", πρόσθεσε ο Jerry Greenfield. "Δεν είναι αποκλειστικά δική μας απόφαση.

Αν ήταν δική μας απόφαση [η δημιουργία παγωτού με γεύση μαριχουάνας] θα το κάναμε αμέσως, αλλά ευτυχώς έχουμε πιο συνετούς συνεργάτες στην εταιρεία που αντιλαμβάνονται καλύτερα τις ανάγκες της αγοράς και τις δυνατότητες ενός καινούριου προϊόντος", κατέληξαν οι δύο επιχειρηματίες.


Όπως σημειώνει και η Huffington Post όλο και πιο πολλές μεγάλες εταιρείες μάλλον συνειδητοποιούν ότι υπάρχουν πολλά χρήματα στις επενδύσεις που σχετίζονται με την νομιμοποίηση της μαριχουάνας.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

META ΔΙΚΗ ΗΠΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ

Διεθνή / Meta: Συμβιβασμός με 29 πολιτείες των ΗΠΑ για τον εθισμό παιδιών σε Instagram και Facebook

Θα καταβάλει πάνω από 16 δισ. δολάρια - Μπήκε τέλος σε μία από τις σημαντικότερες δικαστικές αναμετρήσεις των τελευταίων ετών σχετικά με τις επιπτώσεις των social media στους ανήλικους
THE LIFO TEAM
ΚΙΝΑ ΕΦΗΒΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΦΑΡΜΑΚΑ

Διεθνή / Γιατί οι έφηβοι στην Κίνα στρέφονται σε φάρμακα που «μουδιάζουν» το μυαλό;

Μια ανησυχητική τάση εξαπλώνεται μεταξύ ανηλίκων στην Κίνα, με ολοένα και περισσότερους εφήβους να στρέφονται στη λήψη συνταγογραφούμενων φαρμάκων, τα οποία αγοράζουν μέσω του διαδικτύου
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια