Μεγάλη εταιρεία παγωτών σκέφτεται το πρώτο παγωτό με εκχύλισμα πραγματικής μαριχουάνας

Μεγάλη εταιρεία παγωτών σκέφτεται το πρώτο παγωτό με εκχύλισμα πραγματικής μαριχουάνας Facebook Twitter
5
Μεγάλη εταιρεία παγωτών σκέφτεται το πρώτο παγωτό με εκχύλισμα πραγματικής μαριχουάνας Facebook Twitter

Μιλώντας στην Huffington Post, οι ιδρυτές της παγκοσμίου φήμης εταιρείας παγωτών Ben & Jerry δήλωσαν ότι είναι ανοιχτοί στην ιδέα της δημιουργίας ενός παγωτού με γεύση, αλλά και με εκχύλισμα μαριχουάνας.

"Ακούγεται λογικό", είπε ο συν-ιδρυτής Ben Cohen. "Ένας τρόπος για να συνδυάσει κανείς τις απολαύσεις του".

"Ο Ben και εγώ έχουμε μια κάποια εμπειρία με ουσίες, και νομίζω πως η νομιμοποίηση της μαριχουάνας είναι ένα θαυμάσιο πράγμα", πρόσθεσε ο Jerry Greenfield. "Δεν είναι αποκλειστικά δική μας απόφαση.

Αν ήταν δική μας απόφαση [η δημιουργία παγωτού με γεύση μαριχουάνας] θα το κάναμε αμέσως, αλλά ευτυχώς έχουμε πιο συνετούς συνεργάτες στην εταιρεία που αντιλαμβάνονται καλύτερα τις ανάγκες της αγοράς και τις δυνατότητες ενός καινούριου προϊόντος", κατέληξαν οι δύο επιχειρηματίες.


Όπως σημειώνει και η Huffington Post όλο και πιο πολλές μεγάλες εταιρείες μάλλον συνειδητοποιούν ότι υπάρχουν πολλά χρήματα στις επενδύσεις που σχετίζονται με την νομιμοποίηση της μαριχουάνας.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΚΟΤ ΜΠΕΣΕΝΤ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΕΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΙΡΑΝ ΤΡΑΜΠ ΗΓΕΤΕΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Διεθνή / Σκοτ Μπέσεντ: Το νέο σχέδιο κυρώσεων για την «απομόνωση» του Ιράν - Ποιους στοχεύουν

Ο Μπέσεντ δήλωσε ότι ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ επικοινωνεί τηλεφωνικά με ηγέτες χωρών σε όλο τον κόσμο, διατυπώνοντας «συγκεκριμένα αιτήματα» για τον τερματισμό των εμπορικών συναλλαγών με το Ιράν
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια