Μεγάλη εταιρεία παγωτών σκέφτεται το πρώτο παγωτό με εκχύλισμα πραγματικής μαριχουάνας

Μεγάλη εταιρεία παγωτών σκέφτεται το πρώτο παγωτό με εκχύλισμα πραγματικής μαριχουάνας Facebook Twitter
5
Μεγάλη εταιρεία παγωτών σκέφτεται το πρώτο παγωτό με εκχύλισμα πραγματικής μαριχουάνας Facebook Twitter

Μιλώντας στην Huffington Post, οι ιδρυτές της παγκοσμίου φήμης εταιρείας παγωτών Ben & Jerry δήλωσαν ότι είναι ανοιχτοί στην ιδέα της δημιουργίας ενός παγωτού με γεύση, αλλά και με εκχύλισμα μαριχουάνας.

"Ακούγεται λογικό", είπε ο συν-ιδρυτής Ben Cohen. "Ένας τρόπος για να συνδυάσει κανείς τις απολαύσεις του".

"Ο Ben και εγώ έχουμε μια κάποια εμπειρία με ουσίες, και νομίζω πως η νομιμοποίηση της μαριχουάνας είναι ένα θαυμάσιο πράγμα", πρόσθεσε ο Jerry Greenfield. "Δεν είναι αποκλειστικά δική μας απόφαση.

Αν ήταν δική μας απόφαση [η δημιουργία παγωτού με γεύση μαριχουάνας] θα το κάναμε αμέσως, αλλά ευτυχώς έχουμε πιο συνετούς συνεργάτες στην εταιρεία που αντιλαμβάνονται καλύτερα τις ανάγκες της αγοράς και τις δυνατότητες ενός καινούριου προϊόντος", κατέληξαν οι δύο επιχειρηματίες.


Όπως σημειώνει και η Huffington Post όλο και πιο πολλές μεγάλες εταιρείες μάλλον συνειδητοποιούν ότι υπάρχουν πολλά χρήματα στις επενδύσεις που σχετίζονται με την νομιμοποίηση της μαριχουάνας.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βολιβία: Τελέστηκε ο πρώτος πολιτικός γάμος ομόφυλου ζευγαριού στη χώρα

Διεθνή / Βολιβία: Τελέστηκε ο πρώτος πολιτικός γάμος ομόφυλου ζευγαριού στη χώρα

Η Fabiana Banzer και η Scarlett Rocha έγιναν το πρώτο ομόφυλο ζευγάρι με πολιτικό γάμο στη Βολιβία. Στη Σάντα Κρους, ύστερα από σχεδόν τέσσερα χρόνια μάχης, φιλήθηκαν ως σύζυγοι και έγραψαν ιστορία.
THE LIFO TEAM
ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ ΙΡΑΝ ΟΜΑΝ ΗΠΑ ΠΡΟΤΑΣΗ

Διεθνή / Ιράν: Το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ εξαρτάται από τις αμερικανικές υποχωρήσεις

Τα Στενά, από τα οποία διερχόταν περίπου το ένα πέμπτο της παγκόσμιας παραγωγής πετρελαίου και υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) πριν από τη σύρραξη, παραμένουν ουσιαστικά αποκλεισμένα από τις 28 Φεβρουαρίου
THE LIFO TEAM
ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΧΑΚΕΡ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Διεθνή / Βόρεια Κορέα: Χάκερ επιστρατεύουν την τεχνητή νοημοσύνη για να αυτοματοποιήσουν κυβερνοεπιθέσεις

Η Βόρεια Κορέα χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια κρατικούς χάκερ για κατασκοπεία, ηλεκτρονικές κλοπές και άντληση εσόδων, όπως επισημαίνουν σταθερά οι αρχές των ΗΠΑ, της Νότιας Κορέας και διάφοροι ειδικοί ασφαλείας
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια